• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارزان ترین تبدیل کننده پول های اینترنتی به یکدیگر

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
می خوام یه سایت تبدیل پول های اینترنتی به هم رو بهتون معرفی کنم که نرخ تبدیلش خیلی معقول و منصفانست.
(من خودم مدیر این سایتم)
http://changer.online/
در حقیقت بعد از کلی کار کردن با تبدیل کننده ی اصلی نمایندگیش رو گرفتم.

مزایا:
- معقول ترین و منصفانه ترین کارمزدها با سرعت انتقال باورنکردنی.
- تقریبا تو 90 درصد ارزهای اینترنتی، مبلغ مورد نظرتون به صورت آنی واریز می شه.
- می تونید خیلی از ارزهای اینترنتی تون رو به کارت اعتباری بین المللی خودتون، دوست تون یا فامیل تون واریز کنید. (با کارمزد باور نکردنی حدود دو و نیم درصد)
- دارای پنل حساب کاربری برای مرور و تایید و گزارش انتقال ها
- دارای امکان تخفیف تا حدود 20%
و کلی مزایای دیگه که خودتون لطفا سر بزنید و ببینید :)

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
می خوام یه سایت تبدیل پول های اینترنتی به هم رو بهتون معرفی کنم که نرخ تبدیلش خیلی معقول و منصفانست.
(من خودم مدیر این سایتم)
http://changer.online/
در حقیقت بعد از کلی کار کردن با تبدیل کننده ی اصلی نمایندگیش رو گرفتم.

مزایا:
- معقول ترین و منصفانه ترین کارمزدها با سرعت انتقال باورنکردنی.
- تقریبا تو 90 درصد ارزهای اینترنتی، مبلغ مورد نظرتون به صورت آنی واریز می شه.
- می تونید خیلی از ارزهای اینترنتی تون رو به کارت اعتباری بین المللی خودتون، دوست تون یا فامیل تون واریز کنید. (با کارمزد باور نکردنی حدود دو و نیم درصد)
- دارای پنل حساب کاربری برای مرور و تایید و گزارش انتقال ها
- دارای امکان تخفیف تا حدود 20%
و کلی مزایای دیگه که خودتون لطفا سر بزنید و ببینید :)
روی چه حسابی باید مردم به شما اطمینان کنند؟ آیا فرد شناخته شده ای هستید؟ آیا سایت معتبری دارید؟ حتماً پاسخها نه هست

ضمناً هیچ یک از منوهای تبدیل در سایت شما اصلاً کار نمی کنه!!!

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
روی چه حسابی باید مردم به شما اطمینان کنند؟ آیا فرد شناخته شده ای هستید؟ آیا سایت معتبری دارید؟ حتماً پاسخها نه هست

ضمناً هیچ یک از منوهای تبدیل در سایت شما اصلاً کار نمی کنه!!!
دوست من سلام
من پاسخ شما به مطالب دیگه رو هم نگاه کردم!
با غر زدن و تخریب و... نمی دونم هدف تون چیه!؟
ولی من باب وظیفه پاسخ شما رو می دم.
بله، من برای تبدیل ارزهای اینترنتی به هم دیگه این دومین سایتیه که زدم.
اولیش http://etrades.ir بودش که پول های زیر مجموعه هام توی سایت های کلیکی رو براشون جابجا و تبدیل می کردم ولی چون برام کار وقت گیری بود تصمیم گرفتم یه سایت جدید راه بندازم.
شما راست می گید من تو این زمینه اعتبار خاصی ندارم و شاید در حد وسیع کار کردن این موضوع خیلی مهمه، ولی اون دوستانی که تبدیل ارز اینترنتی می کنن (که البته تعدادشون به انگشتای یک دست هم نمی رسه) از اول که اعتبار نداشتن. اونام از یه جایی بالاخره شروع کردن [emoji12]
در مورد قسمت های سایت هم مثل تبدیل ارز احتمالا شما سرعت اینترنت تون مشکل داشته، چون این سایت بر اساس تکنولوژی آژاکس و از اینجور حرفا کار می کنه باید بذارید صفحه اصلی کامل لود شه و وقتی هر دو بخش send و receive کلمه ی select اومد اون موقع ارز مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
من حرف شما رو در مورد اعتبار کاملا قبول دارم ولی بهتون پیشنهاد می دم با مبالغ کم شروع کنید و اگه راضی بودید ادامه بدید. اصلا هم لازم نیست با مبالغ بالا کار کنید که نگران نرسیدن ارز مورد نظرتون باشید.
موفق باشید.

Sent from my D6633 using Tapatalk

daniyal67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برای چی هیچ کس پیپال رو تبدیل به ارز های دیگه نمی کنه ؟

بالا