• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارزش داره رو این بحث سرمایه گذاری کنم؟

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه دوستی دارم که یه طرحی برام داده میگه سود ده هست
ایشون میگه بیا 5 هزارتا وبلاگ رو رو میهن بلاگ توسط دوست و آشنا و کارمند به روز کنیم فقط هم کپی و پیست بعد یک سال بک لینک اینا رو بفروشیم می خواستم بدونم امکان این کار هست یعنی بک لینکش فروش میره با فرض اینکه وبلاگ ها دارای پیج ادریوتی 30 به بالا بشن ممنون میشم نظرتون رو بگید

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام، وقت بخير

بحث اينكه ميهن بلاگ بعد از مدتي وبلاگهارو حذف نكنه يك مسئله هست! چون حتما مطالب رو يكسان ميخوايد بزنيد! و بحث فروش و بازاريابي بك لينك هم يك بحث ديگه كن باز براي اون هم بايد تبليغات كنيد!
براشون جداگانه بايد خيلي دقيق برنامه ريزي كنيد و اناليز داشته باشيد كه از نظر زماني و مالي ضرر نكنيد!

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
سلام، وقت بخير

بحث اينكه ميهن بلاگ بعد از مدتي وبلاگهارو حذف نكنه يك مسئله هست! چون حتما مطالب رو يكسان ميخوايد بزنيد! و بحث فروش و بازاريابي بك لينك هم يك بحث ديگه كن باز براي اون هم بايد تبليغات كنيد!
براشون جداگانه بايد خيلي دقيق برنامه ريزي كنيد و اناليز داشته باشيد كه از نظر زماني و مالي ضرر نكنيد!
میهن بلاگ که فکر نکنم حذف کنه اونا از خداشونه چند نفر مطلب بزنن تا بازدید و تعداد وبلاگشون بره بالا فقط تنها نگرانی من همین بحث سود ده بودنشه بلاخره بعد این همه زحمت نشه باهاشون کاری کرد که هدررفت عمر و سرمایه هست

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
ببینید تصور نکنید بعد می تونید بک لینکا رو با قیمت گزافی بفروشید به درآمد میرسید اما نه اون درآمدی که تو ذهن شما هست فوقش ماهی 500 تومن هم درامد داشته باشید یا شاید در بهترین حالت ماهی 1 تومن در کل به نظر به صرفه نیست چون آپ کردن این همه وبلاگ کار بسیار زمانبری هست

بالا