آژانس هواپیماییexchanging

ارسال اطلاعات و غیر فعال شدن فورم

شروع موضوع توسط Shahed ‏30 سپتامبر 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سلام
    یه فرم ما داریم که میخوایم وقتی سابمیت شد دیزیبل بشه
    چطوری میشه؟
    خودم یه کارایی کردم ولی بعد از سابمیت و دیزیبل شدن دیگه تکون نمیخورد :(
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    یعنی چی disable بشه؟
    یک کم واضحتر بگو!
     
  3. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    تکون نمی خوره؟ یعنی ریدایرکت نمیشه؟
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آآآآآوو !
    اصلن یادم رفته بود یه همچین تاپیکی زدم ! [​IMG]
    ببین ! مثلا تو فورم های کانتکت یا کامنت ! طرف سابمیت که کرد دیزیبل بشه دیگه هی سابمیت نکنه !
    گرفتی؟
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    document.formname.elment.disabled="true"
    این اون شی رو قفل می کنه
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اینو باید تو آن کلیک بزارم؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    گذاشتم !
    همون نتیجه !
    دیزیبل میشه ولی هیچ کودوم از اصلاعات تو فورم منتقل نمیشه ! :(
    یه سوال !
    پرشین بلاگ چجوریه صفحه نظراتش؟ تا سابمیت میکنی دیزیبل میشه؟
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    یکم کتاب جاوا اسکریپت بخونی بد نیست !
    بعد از اون کد باید فرمت رو submit کنی :
    document.formname.submit()
     
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    او !
    از این کارام بایس بکنیم؟
    میلاد ! [​IMG]
    کدشو کامل میزاری؟ [​IMG]
     
  11. peyman_khafan

    peyman_khafan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    آقا بیا اینم کد کاملش :

    اینارو تو تگ هد کپی کن
    کد:
    <script>
    
    function submitonce(theform){
    //if IE 4+ or NS 6+
    if (document.all||document.getElementById){
    //screen thru every element in the form, and hunt down "submit" and "reset"
    for (i=0;i<theform.length;i++){
    var tempobj=theform.elements[i]
    if(tempobj.type.toLowerCase()=="submit"||tempobj.type.toLowerCase()=="reset")
    //disable em
    tempobj.disabled=true
    }
    }
    }
    </script>
    اینو هم به این صورت تو فرمت بذار :
    کد:
    <form method="POST" onSubmit="submitonce(this)">
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    من یادم رفت بیام جواب بدم !!
    پیام جام ممنون
     
  13. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ممنون !
    امتحان ميکنم !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    کد زیر رو به صورا onclick برای دکمه سابمیت بذاری درست میشه ؛
    کد:
    this.disabled='1'
     
  16. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پيمان جان !
    من کد شمارو هم امتحان کردم !
    ولي اطلاعات ارسال نميشه !
    انگاه هيچي تو فرم وارد نکرده باشي ! :(
    چشه؟ نکنه مشکل از منه؟
     
  17. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    اين كد بايد كار كنه:
    کد:
    <form onsubmit="this.submit_button.disabled=true;return true" action="http://yahoo.com">
    <input name=mytext type=text value="this is your text!!">
    <input type=submit id="submit_button">
    </form>
    
     
  18. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اينم امتحان ميکنم ! [​IMG]
     
  19. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    نمیشه کل فرم رو غیر فعال کرد که
    از یه چیز غیرفعال چه انتظاری داری ؟ فقط باید عملیات روی دکمه سابمیت انجام بشه
     
  20. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب همون ديگه !:eek:
     
  21. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
  22. peyman_khafan

    peyman_khafan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    عزیز من کد رو امتحان کردم و کار میکنه
    حتما یه جا داری اشتباه میکنی