• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال روزانه 1300 تا 1500 بازدید کننده به سایت شما ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام من می تونم با قراردادن تبلیغ سایتهای شما در سایت خودم (سایت 670 ایران به گفته alexa.com) ، روزانه حدود 1400 بازدید کننده (IP) به سایت شما بفرستم.
هر کس می خواد پی ویو و تایم آن سایت و ... رو افزایش بده و رو همینجا و یا از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده ... (آدرس ایمیلتون رو حتماً بگذارید)

من بالا رفتن رتبه سایت شما در بین سایتهای ایران و جهان رو تضمین می کنم.

قیمت :
کمتر از 5,000 بازدید ------> هر بازدید 8.2 تومان
5,000 تا 10,000 بازدید ------> هر بازدید 7.1 تومان
10,000 تا 50,000 بازدید ------> هر بازدید 6 تومان
50,000 تا 100,000 بازدید ------> هر بازدید 4.9 تومان
بیشتر از 100,000 بازدید ------> هر بازدید 4 تومان ( یا حتی کمتر! :) )

بازدید کننده ها زورکی و با پاپ آپ و یا بدون اطلاع وارد سایت شما نمیشن ! بلکه آگاهانه و با کلیک خودشون وارد صفحه مورد نظر شما میشن و صفحه رو حداقل به مدت 1 دقیقه مشاهده می کنند ! پس علاوه بر رتبه و بازدید از صفحه ، time on site و time on page شما هم افزایش پیدا می کنه ;)

---------------------------

دوستان اگر کاری داشتید و یا سوالی داشتید لطفاً آدرس ایمیل خودتون رو هم بهم بگید ؛ چون تو این پی تی آدم حوصله اش سر میره ! بعد از هر پیام باید یک دقیقه سماق بمکی !!!! :D

--------------------------
نمونه کار :
این نمودار آمار بازدید روزانه یکی از سایتهایی هست که من براش تبلیغ می کنم ... یعنی در اصل نمودار بازدید کننده هایی هست که من براش میفرستم ... نمودار روزهای دو ماه اخیر رو نشون میده تا 12 ژانویه 2012 ساعت 7 بعد از ظهر
(اون روزایی که تو نمودار پایین تعداد بازدید کننده ها کمه تقصیر من نیستا! ...... روزای بحرانی اینترنت ایران بوده :D )

suqontfm5w5sdz42ewn.png

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اگه میشه آدرس سایت خودتون رو برام بفرستین

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
من متوجه نمی شم که چرا مردم میرن پاپ آپ اجاره کنند هفته ای 20 هزار تومن برای روزی 1000 تا بازدید کننده !
ولی نمیان به مشتریهاشون احترام بگذارند و اجازه بدن مشتری ها خودشون با دست خودشون و با کلیک خودشون و با میل خودشون تبلیغ رو باز کنند !

خود من هیچ وقت برای بار دوم نشده که پام رو تو سایتی بگذارم که پاپ آپ داشته (مگه این که بلاکش کرده باشم) ، و همینطور هم پاپ آپ هنوز لود نشده میبندمش !

این که وبمسترها حاضرند برند (Brand) خودشون رو با تبلیغات آزاردهنده و اعصاب خورد کن به shit بکشند برام واقعاً جالبه !!!!

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
شرایط و اسم سایت و قیمت رو پی ام میفرمایید؟
:blush:

ادرس سایت + شرایط

آدرس سایت و شرایط رو pm کنید.

برای من هم ادرس و شرایط بفرستید

برای همه عزیزان ارسال شد .

دوستان اگر باز هم کاری داشتید و یا سوالی داشتید لطفاً آدرس ایمیل خودتون رو هم برام پ.خ کنید ، چون تو این پی تی آدم حوصله اش سر میره !
بعد از هر پیام باید یک دقیقه سماق بمکی !!!! :D

ممنونم :)

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
سلام
آدرس سایت و شرایط رو برام بفرستید لطفا
parsizone.net [at] gmail [dot] com

15619

Registered User
لایک‌ها
31
آدرس وشرایط رو برای منم بفرستید

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
آدرس سایت و شرایط رو برام بفرستید لطفا
parsizone.net [at] gmail [dot] com

سلام دوست من ، به ادرس ایمیل شما ارسال شد.

آدرس و شرایط؟

آدرس وشرایط رو برای منم بفرستید

دوستان عزیز ، خواهشمندم از طریق قسمت پیام خصوصی یا همینجا آدرس ایمیل خودتون رو برای من ارسال کنید. چون این پرشین تولز در ارسال پیامهای خصوصی محدودیت داره و نمیشه اینجا درست ارتباط داشته باشیم.

متشکرم.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
شرایط و هزینه ها بی زحمت.

بالا