Amir9891
Registered User
- نوشتهها
- 786
- لایکها
- 399
سلام من می تونم با قراردادن تبلیغ سایتهای شما در سایت خودم (سایت 670 ایران به گفته alexa.com) ، روزانه حدود 1400 بازدید کننده (IP) به سایت شما بفرستم.
هر کس می خواد پی ویو و تایم آن سایت و ... رو افزایش بده و رو همینجا و یا از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده ... (آدرس ایمیلتون رو حتماً بگذارید)
من بالا رفتن رتبه سایت شما در بین سایتهای ایران و جهان رو تضمین می کنم.
قیمت :
کمتر از 5,000 بازدید ------> هر بازدید 8.2 تومان
5,000 تا 10,000 بازدید ------> هر بازدید 7.1 تومان
10,000 تا 50,000 بازدید ------> هر بازدید 6 تومان
50,000 تا 100,000 بازدید ------> هر بازدید 4.9 تومان
بیشتر از 100,000 بازدید ------> هر بازدید 4 تومان ( یا حتی کمتر!
)
بازدید کننده ها زورکی و با پاپ آپ و یا بدون اطلاع وارد سایت شما نمیشن ! بلکه آگاهانه و با کلیک خودشون وارد صفحه مورد نظر شما میشن و صفحه رو حداقل به مدت 1 دقیقه مشاهده می کنند ! پس علاوه بر رتبه و بازدید از صفحه ، time on site و time on page شما هم افزایش پیدا می کنه
---------------------------
دوستان اگر کاری داشتید و یا سوالی داشتید لطفاً آدرس ایمیل خودتون رو هم بهم بگید ؛ چون تو این پی تی آدم حوصله اش سر میره ! بعد از هر پیام باید یک دقیقه سماق بمکی !!!!
--------------------------
نمونه کار :
این نمودار آمار بازدید روزانه یکی از سایتهایی هست که من براش تبلیغ می کنم ... یعنی در اصل نمودار بازدید کننده هایی هست که من براش میفرستم ... نمودار روزهای دو ماه اخیر رو نشون میده تا 12 ژانویه 2012 ساعت 7 بعد از ظهر
(اون روزایی که تو نمودار پایین تعداد بازدید کننده ها کمه تقصیر من نیستا! ...... روزای بحرانی اینترنت ایران بوده
)
هر کس می خواد پی ویو و تایم آن سایت و ... رو افزایش بده و رو همینجا و یا از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده ... (آدرس ایمیلتون رو حتماً بگذارید)
من بالا رفتن رتبه سایت شما در بین سایتهای ایران و جهان رو تضمین می کنم.
قیمت :
کمتر از 5,000 بازدید ------> هر بازدید 8.2 تومان
5,000 تا 10,000 بازدید ------> هر بازدید 7.1 تومان
10,000 تا 50,000 بازدید ------> هر بازدید 6 تومان
50,000 تا 100,000 بازدید ------> هر بازدید 4.9 تومان
بیشتر از 100,000 بازدید ------> هر بازدید 4 تومان ( یا حتی کمتر!
بازدید کننده ها زورکی و با پاپ آپ و یا بدون اطلاع وارد سایت شما نمیشن ! بلکه آگاهانه و با کلیک خودشون وارد صفحه مورد نظر شما میشن و صفحه رو حداقل به مدت 1 دقیقه مشاهده می کنند ! پس علاوه بر رتبه و بازدید از صفحه ، time on site و time on page شما هم افزایش پیدا می کنه
---------------------------
دوستان اگر کاری داشتید و یا سوالی داشتید لطفاً آدرس ایمیل خودتون رو هم بهم بگید ؛ چون تو این پی تی آدم حوصله اش سر میره ! بعد از هر پیام باید یک دقیقه سماق بمکی !!!!
--------------------------
نمونه کار :
این نمودار آمار بازدید روزانه یکی از سایتهایی هست که من براش تبلیغ می کنم ... یعنی در اصل نمودار بازدید کننده هایی هست که من براش میفرستم ... نمودار روزهای دو ماه اخیر رو نشون میده تا 12 ژانویه 2012 ساعت 7 بعد از ظهر
(اون روزایی که تو نمودار پایین تعداد بازدید کننده ها کمه تقصیر من نیستا! ...... روزای بحرانی اینترنت ایران بوده

Last edited: