ارسال فايل از PC به PC

bi_savatt

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2003
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
0
<span style='color:darkblue'>سوال بي سواتي:
کسي ميتونه درباره ارسال فايل يا برنامه از PC به PC (بدون اتصال به اينترنت) يه توضيحاتي بده؟...</span>
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
سلام اگر با امكانات ويندوز بخواهي كار كني از هايپر ترمينل بايد استفاده كني ساده و خوب است
يك نرم افزار ديگر پيب سي 2 پي سي هستش
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اگه كامپيوترها كنار هم نيستن كه همون هايپر ترمينال و تلفن بهترينه...
اگه كنار هم هستن ميتوني با يه كابل پارالل و يه نرم افزار ساده مثل نورتون كامندر اونا رو لينك كني... خود ويندوز هم يه چيزايي داره... ولي اگه كنار همه و آچار پيچ گوشتي دستته... راحت جفتشون رو باز كن و هارد يكي رو باز كن و نصب كن رو اون يكي و در نهايت سرعت كارتو انجام بده...
 

bi_savatt

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2003
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
0
<span style='color:darkblue'>حالا در مورد هايپر ترمينال و کار با اون هم يکمي توضيح ميدين؟ :oops: :oops: </span>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
خب... ببين فرض كن توي ميخواي به كامپيوتر اون وصل بشي...
هايپر رو باز ميكني و يه connection جديد درست ميكني... تلفن دوستت رو ميدي... حالا با يه هماهنگي قبلي با دوستت... اون بايد همين كار رو بكنه و يه connection جديد درست كنه ولي بعدش ميره از منوي Call ميذاره رو حالت Wait For Call الان نوبت تو است كه دكمه Dial رو بزني. مودم دوستت كه الان منتظر تماسه به محض دريافت يكي دو تا بوق خودش جواب ميده و شروع ميكنن به قيژ قيژ كردن و چاق سلامتي... بعدش يه محيط متني واسه chat كردن هم جلوته كه ميتوني با دوستت chat هم بكني... حالا ميتوني از قسمت Send File واسه فرستادن فايل استفاده كني... همين كارها رو اون هم ميتونه بكنه... همين!
 

bi_savatt

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2003
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
0
<span style='color:darkblue'>Norton pcAnywhere چطوره؟...نسبت به Hyper Terminal چه برتري يا کاستي هايي داره؟... </span>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من باهاش كار نكردم... اگه كسي كار كرده چند خطي بنويسه. ;)
 

Neverhood

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
6
يادمه قبلا اين كار رو با Close Up انجام ميداديم.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
<span style='color:darkblue'>Norton pcAnywhere چطوره؟...نسبت به Hyper Terminal چه برتري يا کاستي هايي داره؟... </span>

آخرين باري كه من با pcanywhere كار كردم به نظرم براي دريافت و ارسال فايل قابليت resume نداشت و اگه اون وسط قطع مي شدي بايد از اول شروع مي كردي يا اينكه فايل رو از اول تيكه تيكه مي كردي و تيكه تيكه ارسال و دريافت مي كردي ولي به نظرم مياد كه توي هايپر ترمينال اين مشكل نبود يعني اگر وسط كار قطع مي شد مي تونستيم از همونجا ادامه بديم كه البته شك دارم و بچه هايي كه با هايپر بيشتر كار كردن مي تونن بگن 8)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
آره... هايپر ترمينال قابليت resume داره... البته موقع فرستادن فايل بايد Zmodem رو انتخاب كني... تا اونجا كه يادمه.
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
کاربرد اصلی PC Any Where برای کار با کامپيوتر از راه دوره، قابليت File Transfer هم داره ولی بدرد اين کاری که ميخوای بکنی نميخوره
با PC AnyWhere در حقيقت Desktop کامپيوتر بصورت Remote در اختيار قرار ميگيره.

من قبلا برای انتقال فايل، Remote Access Server ، Ras رو تنظيم ميکردم و FTP Server رو هم فعال ميکردم
بعد يه Username برای دوستم درست ميکردم با حد دسترسی محدود.
و بهش شماره خونمون رو ميدادم و ميگفتم وصل شو!

به اين ترتيب ديگه به من کاری نداشت. فايلهايی که ميخواست رو تو روت FTP ميذاشتم. خودش هروقت خواست وصل ميشد و برميداشت . . .

اما حالا که اينترنت به وفور يافت ميشه يه جا Upload ميکنم و ميگم برداره . . .
 

foadamini

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
3
حالاميشه يه كمي هم راجع به pc to pc از طريق اينترنت توضيح بدين ؟ تو ضيحات دوست حيوونيه صاحب وبلاگ روهم نفهميدم ...البته ياهو يه همچين امكاني رو داده ولي كرديت كارت ميخواد... ولي يكي از همكارام ازش استفاده ميكنه ( به من هم ياد نميده ) و دائما كامپيوتر خونه شو كنترل ميكنه ... بعضي وقتها هم كه بچه هاش شيطوني ميكنن سريع بهشون ميگه كه تو سايتهاي
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
از طريق اينترنت برای اتصال به يه کامپيوتر ، اون سيستم بايد IP Valid داشته باشه. با استفاده از نرم افزارهای مخصوص اين کار، براحتی اين کار امکان پذيره،
نرم افزار PCAnyWhere دقيقا برای همين کار تهيه شده.
نرم افزار ديگری هست به نام DameWare که اون هم دقيقا همين کار رو ميکنه،
ويندوز 2000 Advanced Server و XP Professional هم درون خودشون قابليت اتصال از راه دور (Remote Control) رو دارن.

حالا اگه يه سيستم از خط Dialup برای اتصال به شبکه استفاده کنه و هربار هم يک IP بگيره چه بايد کرد؟!
نرم افزارهايی هستند که اين مشکل رو حل ميکنند.
مثلا Sub7 رو ميتونين تنظيم کنين که هروقت به اينترنت وصل شد، IP سيستم رو از طريق ايميل اطلاع بده!
البته Sub7 روی ويندوز 2000 کار نميکنه (تا اونجاييکه من خبر دارم). ولی برنامه های ديگری هستند که ميشه از اونها استفاده کرد. متاسفانه من در موردشون اطلاع ندارم چون تا بحال بهش نيازی نداشتم . . .

خوش باشيد . . .
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
در مورد sub7 در محيط ويندوز 2000 و xp يكي پيدا شد كه فايل server اون رو تصحيح كرد و نسخه اي از اون سرور در خود سايت sub7 هم قرار گرفت. كه بايد بريد به:
<a href='http://www.sub7.net/downloads.shtml' target='_blank'>http://www.sub7.net/downloads.shtml</a>
و در پايين صفحه لينكش هست. (لينك مستقيم كار نمي كرد مجبور شدم اين طوري بنويسم)

اما يك مشكلي هميشه باقيه و اون اين كه براي ارسال ايميل يه smtp مي خوايم كه authentication از ما نخواد چون توي تنظيمات sub7 جا براي وارد كردن پسورد نيست! و ميل سرورها هم امروز با يه آي دي خالي از جانب ارسال كننده براي كسي ايميل نمي فرستن يا پيدا كردن همچين موردي خيلي سخت هست ولي Optix Pro اين ميل رو به قول خودش به كمك
local relay server مي فرسته كه اون رو از اينجا بگيريد:
<a href='http://www.evileyesoftware.com/cgi-bin/counters/dlcounter/countdown.cgi?OptixPro.zip' target='_blank'>http://www.evileyesoftware.com/cgi-bin/cou...gi?OptixPro.zip</a>
ضمنا اين يكي با xp هم سازگار هست.
 

javati

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2003
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
انتقال يه فايل 3MB با HYPER TERMINAL سه ساعت تمام طول كشيد!... چاره ش چيه؟...
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
انتقال يه فايل 3MB &nbsp;با HYPER TERMINAL سه ساعت تمام طول كشيد!... چاره ش چيه؟...
بابا نبايد اينقدر هم طول بكشه... اگه خط تلفنتون نويز نداشته باشه بايد هر مگ رو يه ربع طول بده حدودا و متاسفانه راه ديگه اي نداره ! :(
 

javati

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2003
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
اگه خط تلفنتون نويز نداشته باشه بايد هر مگ رو يه ربع طول بده
ولي واقعا سه ساعت تمام طول كشيد...مشكلش چي ميتونه بوده باشه؟...
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
وقتی که ميخوام وارد Hyper Terminal بشم سرعت انتقال Data رو ميتونم تعيين کنم.
البته من برای اين کار ازش استفاده نکردم و نميدونم به اين مربوط ميشه يا نه . . .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بعضي وقتها كه سرعت واقعا كمه ، يه بار قطع كني و دو باره بگيري شايد راه بيوفته... در ضمن همونطور كه كوروش گفت يه حداكثر سرعت داره كه بايد اونو زياد بذاري. راه ديگه اي به ذهنم نميرسه! :(
 
بالا