nexpay

ارسال متغير بدون استفاده از تگ form

شروع موضوع توسط first saeed ‏24 دسامبر 2005 در انجمن PHP

  1. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    سلام دوستان

    مي خوام چند تا متغيرو بدون استفاده از تگ form به يه صفحه ديگه بفرستم

    در ضمن از متد GET نمي خوام استفاده کنم

    راهي براي اينکار وجود داره؟

    ممنون مي شم :happy: خيلي باحاليد
     
  2. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
  3. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    تأیید میشه !
     
  4. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    آقايون دستتون درست
    مخصوصا آقا پارسا که تاييد فرمودند:D

    اما بچه ها يه منبع فارسي سراغ نداريد که کار منو زودتر راه بندازه؟
     
  5. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
  6. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    فک کنم منظور شما اینه که یه مقداری رو به یک صفحه اینترنتی که روی یک سرور دیگه قرار داره میخواین بفرستین ؟ بدون اینکه روی کلاینت انجام بشه . اگر درسته بگین تا یه راه حل دیگه هم بتون معرفی کنم . غیر از استفاده از توابع کتابخانه ای
     
  7. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    آقا شما راه حلتو بگو اگرم اينجا بکارمون نياد بهرحال يه چيزي ياد مي گيريم ديگه
     
  8. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    آرتين جان اولا از راهنماييات خيلي ممنون

    دوما بعد از اينکه ; رو از اول extension=php_curl.dll در php.ini برداشتم موقع اجراي phpinfo با اين ارور روبرو شدم

    warning:
    unknown():unable to load dynamic liberary '.php_curl.dll' - the specified module could not be found

    در ضمن اين سيستمي که الان دارم باش کار مي کنم وب سرورش iis هستش به نظر شما اگه iis رو uninstal کنم و xampp نصب کنم اين مشکل خودش حل ميشه؟

    در ضمن يه سوال ديگه هم دارم اونم اينکه آيا با همون تگ form ميشه متغير ها رو همزمان به دوصفحه جداگانه ارسال کرد؟

    ممنون ميشم از راهنماييتون
     
  9. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    این برای سئوال اولت
    http://curl.haxx.se/libcurl/php/iis.html

    بله اگه xampp رو نصب کنی بدون مشکل می تونی کار کنی
    البته با IIS هم مشکلی نداره

    تا اونجایی که فکر می کنم نمی شه مگر اینکه یه فورم داشته باشی و وقتی طرف submit کرد واسه فورم دوم با javascript یه صفحه جدید باز بشه

    اگه بتونی بگی چی کار می خوای بکنی بهتر میشه کمکت کرد
     
  10. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    مشکلم با ارسال متغيرها حل شد آرتين جان
    خيلي ممنون واقعا کمکم کردين

    اما در مورد سوال دومي که بالا پرسيدم
    مي خوام که کاربر وقتي يه فرم رو پر کرد و submit کرد اول اطلاعاتي رو که وارد فرم کرده به صورت جدول مانند تو يه صفحه ديگه ببينه(که براي پرينت هم مناسب باشه) اگر مورد تاييدش بود اونجا دکمه تاييدو بزنه و اطلاعات در ديتابيس ثبت بشه اما اگر مورد تاييدش نبود برگرده به صفحه فرم و اطلاعاتش رو اصلاح کنه و ديتا ها فقط بعد از تاييد نهايي کاربر در بانک ثبت بشه
     
  11. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    خب می تونی اطلاعاتی رو که از فرم قبلی گرفتی در session ذخیره کنی باد که تایید رو زد دوباره بخونی
    یا می تونی اطلاعات رو در صفحه تایید در یک input که نوعش hidden هست ذخیره کنی و ...
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal