• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال مطالب و تبلیغ شما در گروه یاهو با 33 هزار عضو .. رایگان

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان ..
من جدید یه گروه خریدم به اسم نازترین با 33100 عضو که هر روز داری بیشتر میشه ... عضوای فعالشم زیادن تمام عضواشم خودشون عضو شدن هیچ اجباری نبوده ..
حالا پیشنهاد من به وبمسترای گل
من میتونم هفتگی مطالب و تبلیغات شما رو میل کنم واستون شما هم یه پست ثابت یا بنر از ما بذارید تو سایتتون
حالا شرایط سایتا رو ذکر میکنم ...

اگه سایتی رتبش زیره 50 هزار جهان باشه .. با گذاشتن بنر ما مطالبشو میفرستیم
اگه سایتی رتبش زیر 100 هزار باشه با گذاشتن پست ثابت
اگه سایتی رتبش بالای 100 هزار باشه با گذاشتن پاپ اپ ...
البته قبل از همکاری من سایت شما رو بررسی میکنم تا یه وقت خدای نکرده بازدیدش تقلبی نباشه :D
فکر کنم این پیشنهاد خوبی باشه ... حداقل اعضای فعالی که میلا رو میبینن تو گروه 25 هزارتاس ...
هرکس سوالی داره بپرسه ...
اینم لینک گروه ...
naztarin : PersianFaz

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
هزینه پولی اش چقدره ؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
هفته ای یک بار اختصاصی برای ما به گروه ایمیل میفرستی؟ هر چند تا مطلب لینک توش باشه؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
هفته ای یک بار اختصاصی برای ما به گروه ایمیل میفرستی؟ هر چند تا مطلب لینک توش باشه؟

اره دوست عزیز ... شما مطالبتون و لینک هاتونو کامل تو یه قالب اچ تی ام ال میدید به ما و ما اونو ارسال میکنیم واستون

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اره دوست عزیز ... شما مطالبتون و لینک هاتونو کامل تو یه قالب اچ تی ام ال میدید به ما و ما اونو ارسال میکنیم واستون

اگه همکاری بلند مدت باشه
یعنی یه دوره خاصی با هم کار کنیم
قیمت مد نظرتون چقدره؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
گروه فعال هست
حداقل از این ایمیلی که میفرستید از این 30هزار ایمیل 2000 تاشون میان توی ان لینک ها؟
30تومان

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اگه همکاری بلند مدت باشه
یعنی یه دوره خاصی با هم کار کنیم
قیمت مد نظرتون چقدره؟

خوب باید دید سایتتون چیه ... مطالبو میخواید تو گروه بفرستید با لینک خودتون یا فقط میخواید لینک بذارید ... یعنی مطلب رو بنویسید بعد لینکشو بذارید یا فقط لینکشو بنویسی؟ طبیعتا یه مقدار مطلب باشه بیشتر کلیک میکنن
اینا رو به ما بگو و اینکه منظورت بلند مدت چقدره؟ و نوع پرداختتون چطوریه

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
گروه فعال هست
حداقل از این ایمیلی که میفرستید از این 30هزار ایمیل 2000 تاشون میان توی ان لینک ها؟
30تومان

بستگی به نوع لینک و مطلبش داره ولی طبیعتا بیشتر از 2000 هست .. من تستی که خودم داشتم تا حالا پربازدید ترین میل که واسم کلیک اومده 7 هزار تا بوده ...
البته بیننده های میل خیلی خیلی بشتر از ایناس ولی اونایی که کلیک میکنن رو میگم .. این 7 هزارتا هم باز بیشتر میشه چون ییکی دو ماه گروه خوابیده بوده الان یه هفتس دست گرفتم داره جون میدم بهش باز

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
ببخشید ا - اما سر اینجور قضایا سر من یک بار کلاه رفت - طرف اومد گفت بزار من هفته اول که تمام شد ارسال می کنم - اقا 10 روز شد ازش خبری نشد تو یاه چک کردن چراغشو واسه من خاموش کرده بود با یک ایدی دیگه پی ام دادم ادرس سایت دیگه ای دادم باز جواب داد :D

حالا سوال اینه که شما چطور می خوای کار کنی

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
خوب باید دید سایتتون چیه ... مطالبو میخواید تو گروه بفرستید با لینک خودتون یا فقط میخواید لینک بذارید ... یعنی مطلب رو بنویسید بعد لینکشو بذارید یا فقط لینکشو بنویسی؟ طبیعتا یه مقدار مطلب باشه بیشتر کلیک میکنن
اینا رو به ما بگو و اینکه منظورت بلند مدت چقدره؟ و نوع پرداختتون چطوریه

یکی دو بار باهم تستی کار می کنیم.
به این صورت که مطلب رو به صورت ناقص ارسال می کنیم و طرف برای ادامه مطلب کلیک میکنه میاد تو سایت.
به طرق های مختلف می تونیم کنار بیایم.
همکاری بلند مدت هم که در بدترین شرایط 6 ماه با هم کار خواهیم کرد که تعداد ایمیل های هفتگی هم باید توافق کنیم.
در صورتی که بازده خوب باشه ما هم شرایط رو بهتر می کنیم و همکاری رو ادامه میدیم.

مبلغ مورد نظرت رو در بازه های زمانی مختلف برام بفرست
مثلا هر هفته 7 ایمیل اینقدر ...
هر هفته 3 تا ایمیل این قدر ...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ببخشید ا - اما سر اینجور قضایا سر من یک بار کلاه رفت - طرف اومد گفت بزار من هفته اول که تمام شد ارسال می کنم - اقا 10 روز شد ازش خبری نشد تو یاه چک کردن چراغشو واسه من خاموش کرده بود با یک ایدی دیگه پی ام دادم ادرس سایت دیگه ای دادم باز جواب داد :D

حالا سوال اینه که شما چطور می خوای کار کنی
بعد از صحبت و مشخص شدن تعداد ای پی و نوع تبلیغ ما شما تبلیغ رو میذارید و ما شبش اولین میل رو یزنیم واستون ...
دیگه برداشتن تبلیغ ما به قول و مرام صاحب سایت بر میگرده ما به همه اعتماد میکنیم ;)

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
یکی دو بار باهم تستی کار می کنیم.
به این صورت که مطلب رو به صورت ناقص ارسال می کنیم و طرف برای ادامه مطلب کلیک میکنه میاد تو سایت.
به طرق های مختلف می تونیم کنار بیایم.
همکاری بلند مدت هم که در بدترین شرایط 6 ماه با هم کار خواهیم کرد که تعداد ایمیل های هفتگی هم باید توافق کنیم.
در صورتی که بازده خوب باشه ما هم شرایط رو بهتر می کنیم و همکاری رو ادامه میدیم.

مبلغ مورد نظرت رو در بازه های زمانی مختلف برام بفرست
مثلا هر هفته 7 ایمیل اینقدر ...
هر هفته 3 تا ایمیل این قدر ...

فعلا ما میتونیم تو هفته 5 تا میل بزنیم واستون چون پنجشنبه جمعه تعطیلم ... میتونیم واستون 5 روز میل بفرستیم ...
مشکلی هم با نوع تبلیغتون نیس
قرداد 5 ایمیل رو هم اول میبندیم و هزینه رو دریافت میکنیم بعد ارسال ها شروع میشه اگر خوشتون اومد که تمدید میکنید هرچقدر خواستید اگرم نه که هیچی ...
قیمت مد نظرتونم واسم پخ کنید تا بررسی کنم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
قصد اسپم نیست فقط خواستم به naaji تذکر بدم که حواستون جمع باشه چون مام یه گروه +10000 کاملاً فعال داشتیم به چند سایت کار کردیم
یکی از اونا که فکر کنم بچه همینجام هست بدون هیچ اطلاعی یهو تبلیغ ما رو برداشت در صورتی که همون روز دومین ایمیل براش ارسال شد بعد از ارسال تبلیغ رو برداشت و میدونید که دیگه نمیشه جلو ایمیلهای ارسالی رو گرفت
در هر صورت می دونم همه بچه های پی.تی آدم های با شخصیتی هستن ولی به هر حال گاهی در یک جمع خوب بعضی ها هم اینجوری هستن
خواستم فقط تذکر بدم تا حواستون رو در انتخاب سایتهای همکارتون بیشتر جمع کنید
موفق باشید

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ای بابا... تو اونیکی تاپیک که گفتید تبلیغاتتون کمه! حالا میگید هفته ای 5 بار ایمیل میزنید برامون! :(

شما مطمئن باشید که این میل ها قصد فقط تبلیغ رو نخواهند داشت ... ایمیل هایی که مطالب توش باشه با لینک سایت که زیاد تبلیغی حساب نمیاد چون مطلبم داره ولی میل هایی که فقط تبلیغ یه چیز خاص باشه رو ما سعی میکنیم خیلی کم بفرستیم
ولی خوب بالاخره هزینه هامونم باید در بیاد یه جورید یگه ...
ولی در عوض میلایی که میزنیم واسه اعضا ارزشش رو خواهد داشت

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
قصد اسپم نیست فقط خواستم به naaji تذکر بدم که حواستون جمع باشه چون مام یه گروه +10000 کاملاً فعال داشتیم به چند سایت کار کردیم
یکی از اونا که فکر کنم بچه همینجام هست بدون هیچ اطلاعی یهو تبلیغ ما رو برداشت در صورتی که همون روز دومین ایمیل براش ارسال شد بعد از ارسال تبلیغ رو برداشت و میدونید که دیگه نمیشه جلو ایمیلهای ارسالی رو گرفت
در هر صورت می دونم همه بچه های پی.تی آدم های با شخصیتی هستن ولی به هر حال گاهی در یک جمع خوب بعضی ها هم اینجوری هستن
خواستم فقط تذکر بدم تا حواستون رو در انتخاب سایتهای همکارتون بیشتر جمع کنید
موفق باشید

ممنون از شما بله بالاخره هر جا بدو خوب داره ولی ما فعلا رو اعتماد دو طرفه میخوایم جلو بری
اگر این بی اعتمادی ها رو ببینیم صد در صد این امکان رو حذف خواهیم کرد و فقط با هزینه تبلیغات ارسال خواهیم کرد ...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
تا حالا به سه تا سایت همکاری رو شروع کردیم که میل هاشون امشب پست میشه ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
بالا