nexpay

ارسال ميل خودکار !

شروع موضوع توسط Shahed ‏5 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سلام !
    من چطوري ميتونم کاري کنم که مثلا روزهاي يکشنبه يه ايميل براي يه ليستي که تو ماي اس کيو ال هست ارسال بشه؟
    يه فايل رو هر روز ساعت 12 با کرن جاب اجرا ميکنم ! سوال اينه که اين فايله چجوري ميفهمه امروز يه شمبس که ايميل بفرسته؟

    يه سوال ديگه م اينکه
    فرض کنين يه رشته دارم مثل url .
    http://persiantools.com چطوري ميتونم اين http:// رو جدا کنم از اين؟
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    با perfix ه l میتونی روز توی هفته رو برگردونی:
    PHP:
    echo date("l");
    بعد با if چکش کن ببین اگر یکشنبه هست بعد کد رو اجرا کن.
    PHP:
    if (date("l")=='Sunday') {
    // code
    }
     
  3. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    سوال دومت:

    PHP:
    echo substr('http://persiantools.com'8); 
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سوال اول : يعني به همين راحتي؟ [​IMG]
    سوال دوم: راه ديگه اي نداره؟ مثلا بگيم اگه http:// داشت برداره !
     
  5. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    اولا که چرا اون جاب رو یکشنبه ها اجرا نمیکنی؟ بعد هم برای گرفتم شماره روز از این استفاده کن: (یکشنبه میشه 0 و بقیه هم به ترتیب)
    PHP:
    <?php
    echo date('w');
    ?>
    برای اون http:// هم از str_replace استفاده کن:
    PHP:
    $txt str_replace("http://""""http://persiantools.com");
    --------------------------
    ببخشید ظاهرا بلابلا خان زودتر پاسخ داده‌اند!
    (بلا بلا جان لطفا اون امضاتو عوض کن!)
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    این راه دیگش! :rolleyes:



    :D :blush:
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    چون ممکنه سرور داون بشه و کاسه کوزه ها به هم بريزه !
    يه سوال ديگه (براي اضافه شدن به معلومات خودم) چطور هر 8 روز يه بار ايميل ارسال بشه؟

    اين str_replace به فکر خودمم رسيد ! فکر هم کنم بهترين راه باشه !
     
  8. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    درباره سوال دومت :
    ببین میتونی با strripos دنبال http:// بگردی و شرط بزاری اگه پیدا کرد حذفش کنه اگه نه بره دنبال کاره خودش .
    کد زیر رو ببین :

    PHP:
    <?php
    $url 
    'http://www.mamalinoline.net';
    $ht 'http://';
    $pos strripos($url$ht);
    if (
    $pos === false) {
    echo 
    "nadare !";
    } else {
    echo 
    substr($url8); 
    }
    ?> 

     
  9. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    نکته : این تابع strripos مخصوص پی اچ پی 5 هست ها !!!
     
  10. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    آخرین تاریخ ارسال میل رو یه جایی ذخیره کن و بعد میتونی آخرین تاریخی رو که ذخیره کردی بخونی و چک کنی و ...
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    PHP:
    <?php
    $url 
    'http://www.mamalinoline.net';
    $ht 'http://';
    $pos strripos($url$ht);
    if (
    $pos === false) {
    echo 
    "nadare !";
    } else {
    echo 
    substr($url8); 
    }
    ?> 
    آها ! ولي حيف php 5 ندارم !
     
  12. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1

    وقتی با str_replace تو یه خط میشه این کار رو کرد این همه کد دیگه برای چی؟!​
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مملي ! فرق strripos با str_replace چيه؟
    ظاهرا مث هم هستن !
     
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آها ! اينم حرفيه !

    حالا يه سوال ديگه !
    چجوري ميشه به يه ليست بلند و بالا ايميل فرستاد؟
    هر بار بيشتر از 30 ثانيه طول بکشه تايم اوت ميده پي اچ پي ! بخاطر همين ممکنه مشکل ايجاد بشه !
    بهترين راه حل چيه به نظر شما؟
     
  16. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    اینا باهم فرق فینکولزنج :
    strripos فقط در php5 هست و فقط رشته رو پیدا میکنه و میگه هست یا نیست !
    str_replace ابتدا پیدا میکنه و بعد تعویض میکنه !
    همین !
     
  17. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    حق باشماست .
    این رو گفتم که دوست عزیزمون بدونه راه دیگه ای هم داره !
     
  18. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    واسه کارایی که بیش از 30 ثانیه Timeout لازم داره یه روش وجود داره . اول لیست ایمیلارو از دیتابیس میخونی ... بعدش مثلا 50 ایمیل اول رو میفرستی و بعدش مثلا همچین کدی مینویسی :
    PHP:
    <?header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?n=51");?>
    حالا توی برنامه n رو میخونی و از n بزرگتر از n ارسال شده به صفحه ایمیل رو ارسال می کنی

    PHP:
    $query="select * from newslerrer where n>$n"
     
  19. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سوال : اگه يه فايل رو دو بار ردايرکتش کنيم، اين تايم اوت همون 30 ثانيه ميمونه يا فايل ردايرکت شده هم خودش يه 30 ثانيه جا داره؟
     
  20. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اصلا نميشه از php.ini مقدار تايم اوت رو بگيريم و 1 ثانيه قبلش ردايرکت کنيم که ادامشو ميل برنه؟
     
  21. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يه چيز ديگه !
    چطور ميشه براي هر کاربر يه چيز خاص ميل بشه؟
    مثلا اسمش ! اسمش هم تو يه فيلد تو ديتا بيس کنار ايميلش هست !
    يه توضيحي در اين مورد ميدين؟
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal