• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال یک صفحه و چاپ با چاپگر سوزنی در VB6

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
میخوام با VB یه صفحه خیلی ساده ( در حد چند خط ) رو بفرستم به یه پرینتر سوزنی ( از این ها که کوچیکش رو تو بانکها باهاش قبض و رسید و این چیزها میزنن ) ... قراره که یه برنامه نوشته بشه که در یک مغازه یه چیزی شبیه فاکتور یا قبض باهاش چاپ بشه .

هیچ اطلاعاتی هم در مورد این کار ندارم و تا به حال هم با این پرینتر ها کار نکردم ! ولی ظاهرا در این پرینترها فونت‌ها به صورت سخت افزاری داخلش هست ( فونت های فارسی ) . کسی تجربه این کار رو داره ؟ اگر sample ی چیزی هم موجود باشه که خیلی عالی هست ( ترجیحا فارسی )

ممنون

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
چاپگرهایی که توی بانک و بیمارستانای تامین اجتماعی ( :) ) ازشون استفاده میشه از نوع اسلیپ پرینتر هستند و فونت فارسی اونها هم بصورت سخت افزاری هست و نمیتونی فونتاشو بزرگ و کوچیک کن.

ولی چاپگرای سوزنی مثل lq 300+ و lq 2180 و ... میتونن هر چیزی که توی صفحه باشه رو چاپ کنن. برای چاپ در ویندوز که هیچ چیزی احتیاج ندارن ولی برای چاپ در محیط داس باید فایل فونت مخصوصشونو داشته باشی.

اگه فونتای داس رو میخوای میتونم برات بفرستم.
در مورد سمپل چون سیستم های جامع بیمارستانی ما بر اساس فاکس پرو!!! نوشته شدن برات میتونم کداشو بذارم که البته چیز چندان خاصی نیست!!! فقط یه سری کدهای اسکی و اسکن هستن که باید به کار ببری!

برای سیستم فروشگاه اگه از چاپگر lq 300+ استفاده کنی خیلی بهتره چون هم A4 میخوره هم کاغذای سوراخدار رول. ولی اسلیپ ها مثل Olivetti بیشتر به درد پرفراژ میخورن.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
در هر حال دستور چاپ توی vb6 اینه:
کد:
Printer.Print "test text 1"
Printer.Print "test text 2"
Printer.EndDoc

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب من منظورم همون پرینترهای اسلیپ هستند که فونت سخت افزاری هم دارن . میخوام تو VB هم کار کنم. فقط نمیدونم اصلا باید چطور تو VB کد بنویسم و با اونا کار کنم.

ظاهرا اطلاعات خوبی دارید در این مورد ... میشه یکم در مورد ترکیب این ۲ تا توضیح بدید ( اسلیپ پرینتر + VB6 ) و چاپ فارسی چیزی شبیه به فاکتور ... ( بدون نیاز به تغییر فونت یا اندازه یا هر چیز دیگه ... فقط بشه یه کم مرتب چاپ کرد ... یعنی مثلا اینطوری : )

نوع کالا : شلوار _________________ کد : ۷۳۶
قیمت : ۵۰ هزار تومن _________________ رنگ : مشکی !

( این ــــــ هارو جای space زدم ... )

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4

gooliof_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر اساتید برنامه نویسی
آیا کسی می داند که در VBA6 که تقریبا همان VB6 است دستور print چیست؟

متشکر می شوم اگر جواب بدهید.

:blink:

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد توي وي بي اي كه معمولا زيان برنامه نوسيي برنامه هاي مثل اكسس و يا ورد هستند شما ميتونيد براي پرنينت از خاصيت همان برنامه مادر مثلا اكسل استفاده كنبد

اميدوارم كمك كنه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سعید جان ... اون sample که گذاشته بودی خیلی خوب بود ... ممنونم ... فقط یه مشکل داشت ! من نتونستم اعداد رو فارسی توش وارد کنم ! به جای اعداد ??????? میزنه ! اینو چی کار میشه کرد ؟

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سعید جان ... اون sample که گذاشته بودی خیلی خوب بود ... ممنونم ... فقط یه مشکل داشت ! من نتونستم اعداد رو فارسی توش وارد کنم ! به جای اعداد ??????? میزنه ! اینو چی کار میشه کرد ؟

سلام
خوب هستيد
شايان جان والا من پرينتر سوزني ندارم تا تست كنم اما با پرينتر خودم مشكلي نداشت . شايد مشكل از سرويس پك وي بي باشه !

ببين اينيكي نمونه كمكت ميكنه
يه توضيح در مورد سمپل : دوتا روش توي اين نمونه برنامه به كار رفته يكي همون روش قديميه و ديگري روش استفاده از ديتا رپورته . ديتا رپورت بصورت پيش فرض بايد به يك ديتا بيس وصل باشه و اطلاعات رو از توي اون بخونه . اما ميشه با كد نويسي هم اين كار رو كرد . فقط بايد يك ديتا بيس كه هيچ كاري نميكنه بجز اينكه جلوي خطا ديتا ريپورت روميگره با كد نويسي به ديتا ريپورت اد بشه
البته روش ديگه اينكه اطلاعات رو توي ديتا بيس ريخت و همون ديتا بيس رو به ديتاريپورت اضافه كرد .
هر دو روش جواب ميدهند من از روش يك استفاده كردم
اميدوارم كمك كنه

فایل های ضمیمه

• printer.zip
    27.7 KB · نمایش ها: 81

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سعید جان موقع اجرا میگه

cant find project or library !

اینم از بی تجربگی منه تو VB
:D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من چون یه مقدار از نظری زمانی مشکل دارم ... هم خودم وقت کم دارم در کار و هم برای این کار اونقدری وقت ندارم که بخوام آموزش ببینم ، ترجیحا مثل یه پروژه میخوام بدم یکی ( شما دوستان در فروم ) انجام بده برام ( با پرداخت هزینه )

من چیزی که دقیقا مد نظرم هست رو به صورت عکس دراوردم و اینجا میذارم :

141fs606444.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوستانی که مایل هستند لطفا اعلام کنن . ممنونم.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
شايان جان سورسي كه نوشته اي رو برام ارسال كن ببينم چي كار ميتونم بكنم
به اميد ديدار

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سعید جان سورس رو ندارم ! اونا هم همش یه جورایی static هست ! یعنی اون dropdown ها همه دستی وارد شده و من هم بیشتر از این نمیخوام از شما. شما هم یه فرمی به همون شکل اگر بزنید مشکل حله ! :D

در مورد قیمت کار و زمانش هم اگر اینجا مایل نیستید ، با این ایمیل تماس بگیرید ممنون میشم.

me ات shayan دات ws

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا من شدیدا منتظرم ! :D سعید عزیز ! یا VB کار دیگه‌ای اگر هستند ممنون میشم خبر بدن.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام خوب هستيد
شايان جان ديروز ايميل زدم خبري نشد ازت بازم سئوال هاي كه توي ايميل پرسيدم ميپرسم
1- فروشنده ها ثابت هستيد
2- اين تنها گزارش است
3- ايا مي خواهي لگو روي رسيد فاكتور باشه
در مورد قيمت هم قابل شما رو نداره
با هم كنار مي ايم
به اميد ديدار

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سلام سعید جان ،

والا ایمیل من نداشتم ! ایمیل من اینه :
me [at] shayan [dot] ws

در مورد فروشنده ها و چیزای دیگه ، دقیقا همونطوری هست که تو اون عکس فرم نشون دادم.
یعنی مثلا اگه اونجا یه dropdown هست ( فروشنده ها ) شما در نظر بگیر که اون ۴ تا فروشنده رو به صورت دستی ما تو source وارد میکنیم . یعنی مثلا ۴ تا فروشنده تو اون لیست وارد میکنم از بیرون و از DB یا چیزی فعلا خونده نمیشه .

منظورت رو از گزارش متوجه نشدم ! این فرم یه کار بیشتر نمیکنه ! اونم اینه که یه پرینت میگیره ! همین ! نه چیزی جایی ثبت میشه نه اتفاق دیگه‌ای میافته ! فقط با توجه به انتخاب ها و data هایی که وارد شده تو فرم ، اون دکمه چاپ رو که میزنیم ، یه پرینت میگیره ! همین.

لوگو لازم نیست . خروجی پرینت ، دقیقا همونی هست که تو عکس ( نسخه چاپ ) نشون دادم ...

ممنون/

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد باشه امشب فكر كنم بتونم ترتيبشو بدم
به اميد ديدار

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9