اروره HTTP 500

شروع موضوع توسط miladmovie ‏6 مارس 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    اين صفحه چه مرگشه به نظر شما ؟
    كدش :
    کد:
    
    <%
    
    Function usr_login()
    
    	IF Request.Cookies("UserName")<> Empty Then
    		UserName=Request.Cookies("UserName")
    	Else 
    		UserName=Request.Form("UserName")
    	End IF
    
    	IF Request.Cookies("Password")<> Empty Then
    		Password=Request.Cookies("Password")
    	Else 
    		Password=Request.Form("Password")
    	End IF
    	
    	Set AdoCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    	StrCon = "DRIVER={SQL SERVER};SERVER=LocalHost;UID=asd;PWD=asd;database=sad"
    	AdoCon.Open StrCon
    	Set AdoRec = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    	StrSQL = "SELECT  * FROM tbl_Member Where MemberID='" & UserName & "' AND Password='" & Password & "'"
    	AdoRec.Open StrSQL, StrCon
    
    	NumberOfRec1=0
    	 Do while not AdoRec.EOF
    		NumberOfRec1=NumberOfRec1+1
    
    		AdoRec.MoveNext
    	 loop
    
    	Set AdoCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    	StrCon = "DRIVER={SQL SERVER};SERVER=LocalHost;UID=sdsd;PWD=sdd;database=sd"
    	AdoCon.Open StrCon
    	Set AdoRec = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    	StrSQL = "SELECT  MemberID FROM RestaurantMembers Where MemberID='" & UserName & "'"
    	AdoRec.Open StrSQL, StrCon
    
    	 Do while not AdoRec.EOF
    		NumberOfRec2=NumberOfRec2+1
    
    		AdoRec.MoveNext
    	 loop
    
    
    	set AdoRec=Nothing
    	Set AdoCon=Nothing
    	IF NumberOfRec1=1  AND (NumberOfRec1=NumberOfRec2) Then
    
    		usr_login=1
    	ElseIF NumberOfRec1=0 Then  
    		usr_login=0
    	ElseIF NumberOfRec1<>NumberOfRec2 Then
    		usr_login=2
    	End IF
    End Function	
    
    
    Function usr_accesslevel()
    	IF usr_login()=1 Then
    
    		Set AdoCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    	StrCon = "DRIVER={SQL SERVER};SERVER=LocalHost;UID=sdsd;PWD=sdd;database=sd"
    		AdoCon.Open StrCon
    		Set AdoRec = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    		StrSQL = "SELECT  * FROM UserList Where MemberID='" & Request.Cookies("UserName") & "'"
    		AdoRec.Open StrSQL, StrCon
    	
    		NumberOfRec=0
    		 Do while not AdoRec.EOF
    			NumberOfRec=NumberOfRec+1
    			AccessLevel=AdoRec("AccessLevel")
    			AdoRec.MoveNext
    		 loop
    		 IF NumberOfRec=1 Then 
    			 usr_accesslevel=AccessLevel
    		 Else
    			usr_accesslevel=-1 
    		 End IF 
    	ElseIF usr_login()=0 Then
    		usr_accesslevel=-1
    	End IF
    End Function
    
    IF Request.QueryString("act")="logout" Then
    		Response.Cookies("UserName")=""
    		Response.Cookies("Password")=""
    End IF
    
    IF Request.Form("PostBackForLogin")="1" AND usr_login()=1 Then
    		Response.Cookies("UserName")=Request.Form("UserName")
    		Response.Cookies("Password")=Request.Form("Password")
    
    End IF
    IF usr_login()=0 Then
    %>
    
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    </head>
    <body>
    <table width="100%" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td valign="top"><table width="100%" height="107" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
            <tr>
              <td height="67" background="image/back-top.gif">&nbsp;</td>
            </tr>
          </table>
          <table width="100%" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
            <tr>
              <td width="80%" height="100%" bgcolor="#EEEBEB" >&nbsp;</td>
              <td width="20%" height="100%" bgcolor="#C2CAD5"><div align="center">
    <FORM  action="index.asp" target="_top" method=post>
    <input type=hidden name="PostBackForLogin" value="1">
                  <CENTER>
                    <FONT face="Times New Roman"  color=#001f3f 
          size=2><STRONG>نام کاربري</STRONG></FONT> <br>
                    <INPUT 
          style="BORDER-RIGHT: #65707c 1px solid; BORDER-TOP: #65707c 1px solid; BORDER-LEFT: #65707c 1px solid; COLOR: #000000; BORDER-BOTTOM: #65707c 1px solid; HEIGHT: 17px; BACKGROUND-COLOR: #e4e5e6" 
           size=15 name=username>
                  </CENTER>
                  <CENTER>
                    <FONT face="Times New Roman," color=#001f3f 
          size=2><STRONG>کلمه عبور</STRONG></FONT> <br>
                    <INPUT 
          style="BORDER-RIGHT: #65707c 1px solid; BORDER-TOP: #65707c 1px solid; BORDER-LEFT: #65707c 1px solid; COLOR: #000000; BORDER-BOTTOM: #65707c 1px solid; HEIGHT: 17px; BACKGROUND-COLOR: #e4e5e6" 
           maxLength=30  size=15 
          name=password type=password>
                  </CENTER>
                  <BR>
                  <CENTER>
                    <INPUT type=submit value="ورود" name=login>
                  </CENTER>
                </FORM>		  
    		  
    		  </div></td>
            </tr>
          </table></td>
      </tr>
    </table>
    </body>
    </html>
    <%
    ElseIF usr_login()=1 Then
    %>
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd">
    <html>
    <head>
    <title>Untitled Document</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    </head>
    
    <frameset rows="120,*" cols="*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
      <frame src="top.htm" name="topFrame" scrolling="NO" noresize>
      <frameset cols="*,200" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
        <frame src="left.asp" name="mainFrame">
        <frame src="right.asp" name="rightFrame" scrolling="NO" noresize>
      </frameset>
    </frameset>
    <noframes><body>
    
    </body></noframes>
    </html>
    
    <%
    End IF
    %>
    
    :(
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    چشه صفحه !؟!
    لينكي كه دادي داره كار مي كنه. يه يوزر نيم و پسورد الكي هم زدم گفت كه اشتباه است !
     
  4. shobeir

    shobeir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2003
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    1
    يك كم بيشتر كد مي فرستادي !!! :lol:

    حالا مشكلت كجاست ؟ :hmm:
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    نمي دونم خودم مشكلش رو فقط فهميدم كه دوباره نوشتمش درست شد كاملا شبيه قبل نوشتنم درست شد به هر حال ممنون
     
  6. shobeir

    shobeir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2003
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    1
    خواهش ميكنم ...
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون