• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارور در وردپرس

narsis20

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان
من با ارور زیر تو هدر مواجه شدم

Warning: ini_get_all() has been disabled for security reasons in /home/taleshmu/domains/talesh-music.ir/public_html/wp-includes/load.php on line 1019 Warning: ini_get_all() has been disabled for security reasons in /home/taleshmu/domains/talesh-music.ir/public_html/wp-includes/load.php on line 1019 Warning: ini_get_all() has been disabled for security reasons in /home/taleshmu/domains/talesh-music.ir/public_html/wp-includes/load.php on line 1019

لطفا دوستان کمک کنیدنمیتونم کاری انجام بدم

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
سلام اخرین تغییری که انجام دادید چی بود؟

تمامی افزونه رو رو غیر فعال کنید ببینید درست میشود

یا به احتمال زیاد مشکل قالب است

farshadtaghdimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید وقتی ک وارد قسمت انگلیسی سایت میشم این ارور دارم چی کار کنم؟

Fatal error: require(): Failed opening required '/home/pakriz/domains/pakrizco.com/public_html/en/modules/mod_bt_login/tmpl/default.php' (include_path='.:/usr/local/lsws/lsphp5/lib/php') in /home/pakriz/domains/pakrizco.com/public_html/en/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 46

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
ممنون مشکلم حل شد
خیلی خوبه که وقتی مشکلی حل میشه بیاید اونجا علت رو توضیح بدید تا شاید چندوقت بعد یه بنده خدایی همون مشکل رو پیدا کنه بیاد سرچ بزنه و به این تاپیک برسه.

بالا