آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

ارور رایج در کپی از سی دی

شروع موضوع توسط pirmard ‏1 سپتامبر 2007 در انجمن بایگانی

  1. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام خدمت اساتید
    این اروریه که هزار بار موقه کپی سی دی رو هارد گرفتم . سی دی هایی که هیچ خشی ندارند بعضی وقتها این ارور رو می دن . کسی چاره ای چیزی نداره ؟
    علت ارور چیه ؟
    کلا راهنمایی کنین اگه ممکنه

    [​IMG]
     
  2. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    این ایراد ظاهرا توی XP پیش میاد ... یعنی تا اونجا که من می دونم نه به کیفیت بد CD برمی گرده و نه به قدیمی بودن درایو نوری ...


    راه حل هم طبیعتا Image گرفتن ، راحت ترینه ... یعنی یه image از اون cd می گیری ...
     
  3. استیل آذین

    استیل آذین Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2007
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    5
    با چه نرم افزاری می خوای رایتش کنی؟
     
  4. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    ممنون
    ولی چون می خواستم از روی سی دی رو دی وی دی بزنم گفتم .
    بازم ممنون
     
  5. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    می خام از رو سی دی رو هارد کپی کنم و بعد اونو تبدیل کنم .
     
  6. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    برنامه isobuster معمولا می تونه این ایراد رو دور بزنه ... من خودم یکی دوبار باهاش کار کردم و موفقیت آمیز بوده .. چکش کن ...
     
  7. PersianLord

    PersianLord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    isobuster برنامه خوبيه براي اين كار ... ولي يه چند تا مشكل داره البته در مورد سي دي هاي خش دار مثلا فايلت تو سي دي تصويريه و خش داره با اين برنامه به راحتي روي هارد كپي مي شه ولي حتما دوباره بايد تبديل فرمت بشه :f34r:
     
  8. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    خب این دوستمون ظاهرا cd اش خش دار نیست ...
     
  9. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام
    ممنون
    این ایزوبوستر رو نصب کردم کمکم کرد .
    جالبه که من از اون سی دی ایمیج هم گرفتم . بعد اومدم از رو ایمیج کپی کنم رو هارد باز همون ارور رو داد :blink:

    ایزوبوستر موقع کپی کردن گفت که یه سری سکتور unreadalbe هست . وقتی ignore رو زدم از اونا صرفنظر کرد و فایل رو کپی کرد . خیلی ساده و بی دردسر و سریع کمکم کرد .

    ممنون از دوستان :p
     
  10. parsa

    parsa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,292
    تشکر شده:
    93