آژانس هواپیمایی
pop up

ارور که باعث ميشه ريستارت کنم

شروع موضوع توسط adameh_bahal ‏27 مارس 2008 در انجمن ویندوز

  1. adameh_bahal

    adameh_bahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    376
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    Tehran
    بعضی وقت ها اين error ظاهر ميشه که راهی جز restart برام نميزاره:

    http://pictures.persiangig.com/error.JPG

    معمولاً هم وقتی با Internet Download Manager کار ميکنم اينجوری ميشه,البته با Version 5.12 build 8 اينجوری ميشه ولی با version های قبلی مشکلی نداشت,اين ورژن IDM از 30 40 K شروع ميشه و رو 13 14 K صابت ميشه در صورتی که ورژنهای قبليش اينجوری نبود
     
  2. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    معمولا این ارورها منشا سخت افزاری دارن . اما اگه به آیدی-من شک داری خود اونو عوضش کن

    تا جایی که من دیدم این ارور ها بیشتر مربوط به رم و گاهی مربوط به هارد میشدن .
     
  3. adameh_bahal

    adameh_bahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    376
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    Tehran
    آخه لپ تاپ هستش و من نميتونم با رم و هاردم کاری انجام بدم
     
  4. ashkanbamaram

    ashkanbamaram Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران _ مشهد
    تأیید میشه:wacko:
     
  5. sezar

    sezar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2006
    نوشته ها:
    245
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    Tehran
    این ارور وقتی ظاهر میشه که:
    1 - رمت سوخته باشه
    2 - بایوست از کار بیفته
    3 - سخت افزار و یا نرم افزاری رو ویندوز نصب شده باشه که تقاضای overflow سخت افزاری داشته باشه
    4 - درایور بعضی از سخت افزارها سازگار نیستند
    5 - ویندوز درب و داغون هست

    ***** راه حل:
    واسه شماره 1 = رمت نسوخته ولی اگه سوخت میتونی یه ماژول رم واسه لپتاپ بگیری بندازی روش
    واسه شماره 2 = بایوس رو از سایت سازندش آپ دیت کن (فلاپی میخواد و نرم افزارش که باید رو فلاپی بریزی)
    واسه شماره 3 = وقتی سیستم رو روشن میکنی درجا f8 رو بزن یه صفحه میاد از بین اونا گزینه ی safe mode رو انتخاب کن،ویندوز به حالت اضطراری میاد بالا...نرم افزار و یا سخت افزاری که باعث خرابی سیستم شده رو Uninstall کن
    واسه شماره 4 = سخت افزار مورد نظر و نرم افزارش رو از طریق my devices حذف کن و دوباره امتحان کن ببین هنگ میکنه یا نه
    واسه شماره 5 = ویندوز نصب کن!

    موفق باشی
     
  6. smohammadhendi

    smohammadhendi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2007
    نوشته ها:
    1,310
    تشکر شده:
    213
    محل سکونت:
    اصفهان
    خودت كه داري جواب خودت را ميدي ....

    مشكل از نرم افزارت هست ... پاكش كن يه downloader ديگه نصب كن

    پيشنهاد ميكنم از Free Download manager استفاده كني :)
     
  7. boxilink
  8. ashkanbamaram

    ashkanbamaram Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران _ مشهد
    منم دارم :happy: خیلی باهاله :cool: