برگزیده های پرشین تولز

ارور 6 run-time error

reza2010wf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2013
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
سلام
من از دیروز شروع کردم برنامه نویسی مبتدی مبتدی
یه برنامه نوشتم که توان چهارم اعداد رو محاسبه کنه منتها تا 6 حساب می کنه و بعد از 6 این ارور رو میده :
run-time error 6:
Overflow
چطوری این محدودیت رو بردارم؟
پیشاپیش ممنون
 

webster.

Registered User
تاریخ عضویت
21 اکتبر 2012
نوشته‌ها
452
لایک‌ها
94
محل سکونت
مـــشــــهــــد
سلام
من از دیروز شروع کردم برنامه نویسی مبتدی مبتدی
یه برنامه نوشتم که توان چهارم اعداد رو محاسبه کنه منتها تا 6 حساب می کنه و بعد از 6 این ارور رو میده :
run-time error 6:
Overflow
چطوری این محدودیت رو بردارم؟
پیشاپیش ممنون
شما اون کدی رو که مینویسی اینجا بزار تا بهتر کمکت کنیم
 

reza2010wf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2013
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
بفرمایید اینم کد
Private Sub Form_Load()
Form1.Caption = "ÏÓʐÇå ÑíÇÖíÇÊ (ÑÖÇ ÞÏíãí)"
Command1.Caption = "ÊæÇä Ïæã"
Command2.Caption = "ÊæÇä Óæã"
Command3.Caption = "ÊæÇä åÇÑã"
Command4.Caption = "ÎÑæÌ"
End Sub

Private Sub Command1_Click()
Dim Num As Integer, Result As Integer
Num = InputBox("ÚÏÏ ãæÑÏ äÙÑ :")
Result = Num ^ (2)
Rem insert a blank line
Print
Print "ÊæÇä Ïæã="; Result
End Sub

Private Sub Command2_Click()
Dim Num2 As Integer, Result2 As Integer
Num2 = InputBox("ÚÏÏ ãæÑÏ äÙÑ :")
Result2 = Num2 ^ (3)
Rem insert a blank line
Print
Print "ÊæÇä Óæã="; Result2
End Sub

Private Sub Command3_Click()
Dim Num3 As Integer, Result3 As Integer
Num3 = InputBox("ÚÏÏ ãæÑÏ äÙÑ :")
Result3 = Num3 ^ (4)
Rem insert a blank line
Print
Print "ÊæÇä åÇÑã="; Result3
End Sub

Private Sub Command4_Click()
End
End Sub

برای مثال اون خط قرمز رنگ رو که مشخص کردم دستور رساندن عدد به توان دو می باشد که در اعداد بیشتر از 181 ارور زیر را می آورد:
run-time error 6:
Overflow
 

reza2010wf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2013
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
ببخشید یه سوال دیگه
مثلا برای گرفتن جذر یک عدد چه دستوری رو باید بنویسیم؟
منsqrt() رو نوشتم برنامه قبول نمیکنه!! یا مثلا دستورهای دیگه یه پی دی افی چیزی در این باره ندارین؟
 

reza2010wf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2013
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی نیست به من کمک کنه؟ یه سایت معروف که فروم داشته باشه درباره ویژوال بیسیک میشناسین
 

reza2010wf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2013
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
ممنون که جواب دادید اگر امکان داری یکی به سوال اصلی من جواب بده خیلی ممنون میشم
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,744
سن
41
محل سکونت
یه خورده اونورتر
حتما شما صفر وارد میکنی یا کنسل رو میزنی عدد صفر میشه بتوان که میرسه خطا میده
 

reza2010wf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2013
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
نه داداش برای اعداد بیشتر از 181 این اتفاق میفته انگار یجور محدودیته
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,744
سن
41
محل سکونت
یه خورده اونورتر
خب شما Num رو integer تعریف کردی محدودیتش تا 32767 هست که حاصل توان بیشتر باشه خطا میگیری. میتونی از Long استفاده کنی برای رنج بیشتر.
اینها هم رنج ها:

Visual Basic Datatypes
 

reza2010wf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2013
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
بالا