• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازم دزدی شده خواهش میکنم راهنمایی کنید

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
سلام حالم خوب زیاد توضیح نمیتونم بدم ولی در این حد که یه ادم عوضی بعد چند روز کارکردن رو مغز بنده مجبورم کرد گوشیمو واسش بفرستم که وقتی فرستادم کد رهگیری رو چک کنه یک ساعت بعد پولو واسم بریزه ولی وقتی گوشی رو فرستادمو کدو چک کرد تا شب منو پیچوند اخرشم گوشیشو خاموش کرد . الان من یه شماره موبایل ازش دارم + ادرس +کد پستی و اسمو فامیل خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار بکنم فردا همجا تعطلیه فکر کنم تروخدا یکی کمک کنه.

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
قبض ارسال گوشيت رو بردار و به محض باز شدن مراكز پستي ،دنبال مرسوله رو بگير تا نفرستنش،نزار ارسال بشه

Sent from my iPad using Tapatalk

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
قبض ارسال گوشيت رو بردار و به محض باز شدن مراكز پستي ،دنبال مرسوله رو بگير تا نفرستنش،نزار ارسال بشه

ممنون داداش . ببخشید یعنی فردا مراکز پستی باز هستن؟؟؟
متاسفانه از طریق پست پیشتاز ارسال کردم

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
نميدونم،
از طريق همون كد پيگيري ميتوني بفهمي مرسوله كجاست و كي ارسال ميشه

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
نه پلیس فتا اصلا اولین کارت ابنه از طریق کد رهگیری ببین کجاست!؟
بعدش برو پست همونطور که دوستمون گفتن بگو نمیخواد ارسال بشه برگشت بزن!

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
سلام . از جایی که فرستادی مطمئنا خارج شده چون پیشتاز بوده. ولی الان اینترنتی پیگیری کن ببین کجاست. مبدا و مقصد دور باشه شاید پنجشنبه اول وقت بری پست بتونی کاری انجام بدی. انشاالله حل میشه.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
اگه امروز قبل از ۱۲ فرستاده باشی پس خارج شده و چون فردا تعطیله میره واسه پنج شنبه که اگه پنج شنبه تعطیل نبود اول صب ساعت ۷ برو اداره پست و درخواست برگشت مرسوله بزن چون ساعت ۹ پخش شروع میشه اما اگه پنج شنبه تعطیل بود میره شنبه اول وقت ساعت ۷ برو برگشت بزندهمین

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
دوستان الان دیدم مرسوله خارج شده . فرستادم واسه یه نامردی که اهل اذربایجان شرقی شهرستان شبستر بود . الان دیدم زده فرستاده میشه به تبریز بنظرتون 5 شنبه امان باز بودن اداره پست هست یا فردا؟؟

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
به احتمال زیاد پنجشنبه پست باز باشه!
فردا کارت ملی تو وردار به همراه فیش صورتحساب برو پست پیش رئیسشون زودی بگو برگشت بزنن!
مشکلت حل میشه فقط صبح باید 7:30 اونجا باشی تاخیر نکن اصلا

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
فردا صبح زنگ بزن پست مرکزی تبریز .احتمالا نیروی کشیش داشته باشن.جریانو بهشون بگو
اگرم فردا تعطیل باشن.پس بسته تو هم نمیره شبستر.5شنبه تماس بگیر و حل کن

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
hjnqcbr81ed2s2fh9dfq.jpg

امیدارم این اتفاق واسه هیچ کدوم از شما عزیزان نیوفته . دوستان نظری دارن بگن . من تصمیم دارم فردا برم دم اداره پست شاید باز باشه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
متاسفانه بسته شما خارج شد از تجزیه مبادلات شهرتون.
پنج شنبه ساعت 6-7 صبح تجزیه مبادلات تبریز کدش رو میزنه.و میفرسته سمت شستر. شنبه وارد شبستر میشه.
شما اگه بتونی آشنایی چیزی داشتی باشی بری تجزیه مبادلات تبریز بگیرش.
البته چون این بسته ارسال شده تقریبا غیرممکنه که بشه جلوش رو بگیری.مگر حکم قضایی...

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
متاسفانه بسته شما خارج شد از تجزیه مبادلات شهرتون.
پنج شنبه ساعت 6-7 صبح تجزیه مبادلات تبریز کدش رو میزنه.و میفرسته سمت شستر. شنبه وارد شبستر میشه.
شما اگه بتونی آشنایی چیزی داشتی باشی بری تجزیه مبادلات تبریز بگیرش.
البته چون این بسته ارسال شده تقریبا غیرممکنه که بشه جلوش رو بگیری.مگر حکم قضایی...
متاسفانه اشنایی اونجا ندارم . وسیله ام ندارم برم تبریز . والله بخدا نمیدونم باید چیکار کنم دارم دیوونه میشم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
حالا شما یه کار بکن.
از وکیل اگه سراغ داری دوست فامیل و آشنا ...
بپرس ببینم میشه پنج شنبه بری دادگاه و یه نام بگیری که خطاب به پست بنویسه که این بسته رو توزیع نکنه.
بتونی اینو بگیر میشه از توزیع جلوگیری کرد.
با اینکه از شما خیلی دوره ولی بری اونجا وقت توزیع مچ یارو رو بگیری .... :):):)
درسته عاقلانه نیست.ولی خوب یک طوریه آدم حس بدی پیدا میکنه.چون فعلا به دزده نرسیده ولی اگه رسیده بود میگفتی هیچی .ولی الان نرسیده آدم دوست داره جلوش رو بگیره.

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
حالا شما یه کار بکن.
از وکیل اگه سراغ داری دوست فامیل و آشنا ...
بپرس ببینم میشه پنج شنبه بری دادگاه و یه نام بگیری که خطاب به پست بنویسه که این بسته رو توزیع نکنه.
بتونی اینو بگیر میشه از توزیع جلوگیری کرد.
با اینکه از شما خیلی دوره ولی بری اونجا وقت توزیع مچ یارو رو بگیری .... :):):)
درسته عاقلانه نیست.ولی خوب یک طوریه آدم حس بدی پیدا میکنه.چون فعلا به دزده نرسیده ولی اگه رسیده بود میگفتی هیچی .ولی الان نرسیده آدم دوست داره جلوش رو بگیره.

متاسفانه اشنایی ندارم . داشته باشمم واقعا اهل کمک کردن نیستن که ازشون چیزی بخوام . 5 شنبه میرم اداره پست شاید بشه برگشت زد. حالا دوستان با تجربه نظر بدن شاید بهتر به نتیجه برسم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یا یه نفر آشنا اونجا گیر بیاری بره
یا اینکه خودت بری
و یا اینکه بری پست شهرت خواهش کنی با پست اونجا صحبت کنن و قضیه رو برای همکاراشون بگن شاید اینجوری برگرده

rexrotary

Registered User
لایک‌ها
23
اگه تهرانی فردا برو چهار راه لشگر اون جا کشیک پستی دارن یه دفتر پستی اگه نتیجه گرفتی باید بری شبستر سر ادرس توزیع

بالا