• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازم دزدی شده خواهش میکنم راهنمایی کنید

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
نمیفهمم برای چی از نظر قانونی نمیتونه کاری بکنه . بسته مال خودشه خواسته برگشت بخوره . بسته رو هنوز تحویل ندادن که .
نه عزیز بسته مال خودش نیست. از اون لحظه ای که پست بسته رو پذیرش میکنه دیگه بسته متعلق به گیرنده هست و یه امانت نزد پست حساب میشه.
البته بنده قانونیشو عرض کردم احتمالش زیاده که بتونه بسته رو پس بگیره ولی قطعا طرف مقابل این حق رو خواهد داشت که از پست شکایت کنه. پست هم اداره دولتی هست اگر شکایتی صورت بگیره دادستانی هم وارد میشه. به هر حال از نظر قانونی خیلی ریسک داره برای پست.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نمیفهمم برای چی از نظر قانونی نمیتونه کاری بکنه . بسته مال خودشه خواسته برگشت بخوره . بسته رو هنوز تحویل ندادن که .

نه عزیز بسته مال خودش نیست. از اون لحظه ای که پست بسته رو پذیرش میکنه دیگه بسته متعلق به گیرنده هست و یه امانت نزد پست حساب میشه.
البته بنده قانونیشو عرض کردم .
از نظر قانونی حق با دوستمونه
از زمانی که بسته رو میدی به پست بسته متعلق به گیرنده هست مگر زمان توزیع در محل حضور نداشته باشه و بعد از مدت قانونی معطله گیرنده حضوری نره بگیره و بسته برگشت بخوره
پست تنها در صورتی که گیرنده دریافت نکنه و یا در صورتیکه فرستنده حکم قضایی داشته باشه میتونه بسته رو به فرستنده برگردونه
البته این قانونیش بود
شما هر جا آشنایی داشته باشی میشه قانون رو دور زد و یه راهی براش پیدا میشه

شما برعکسشو حساب کن
اگه این دوستمون خریدار بود و پول رو واریز کرده بود طرفم رفته بود پست و بسته رو میداد و کد رهگیری رو به خریدار میداد
بعدش میرفت بسته رو از پست پس میگرفت!! خب چی میشد؟ خریدار پول رو داده ولی از اون طرف پست بسته رو به فرستنده پس داده پس اون کد رهگیری هم میشه کشک

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
به نظرم بهتره گوشیتو پس بگیری
حس میکنم خیلی ساده و زود باور باشید.این اتفاق کمی شما رو با مردم و رفتارشون اشنا کرد،تجربه خوبی که یادتون باشه به هر... اعتماد نکنید اول پول بعد ارسال

Sent from my A5300 using Tapatalk

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
سلام دوستان . الان زنگ زدم اداره پستی شبستر . کارمنده اونجا بهم شماره کارتشو داد(هزینه پست مجدد رو براش کارت به کارت کنم) آدرسم ازم گرفت گوشی رو واسم بفرسته

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
سلام دوستان . الان زنگ زدم اداره پستی شبستر . کارمنده اونجا بهم شماره کارتشو داد(هزینه پست مجدد رو براش کارت به کارت کنم) آدرسم ازم گرفت گوشی رو واسم بفرسته
خیلی خوشحال شدم داداش انشالله صحیح و سالم به دستت برسه.یه آشنایی به ما میگفت تجربه خیلی گرونه شما الان یه تجربه گرون بدست آوردین

Alef.Bamdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
به به، خیلی خوشحال شدم دادا.

منم خیلی دلم سوخت اولش که دیدم... ،
امیدوارم طرف هم یه جایی بد گیر کنه.

Sent from my A0001

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
به به، خیلی خوشحال شدم دادا.

منم خیلی دلم سوخت اولش که دیدم... ،
امیدوارم طرف هم یه جایی بد گیر کنه.

Sent from my A0001
خیلی خوشحال شدم داداش انشالله صحیح و سالم به دستت برسه.یه آشنایی به ما میگفت تجربه خیلی گرونه شما الان یه تجربه گرون بدست آوردین

ممنونم از همه دوستان واقعا توی این چند روز از راهنمایی گرفته تا امید دادن به بنده سنگ تموم گذاشتین واقعا زحمات شما با هیچ تشکری قابل جبران نیست . امیدوارم خدا جواب محبت هاتون رو بده . اون اقایی که این کارو با من کرد قطعا یه روزی یجایی این بلا سر خودش میاد (دست بالای دست بسیار است ) من نمیتونم ولی قطعا ینفره دیگه تلافی این کارشو سرش در میاره شاید دیرو زود بشه ولی سوختو سوز نداره . انشالله بسته رسید دستم میام خبرم .بازم ممنونم از همگی شما دوستان ممنون

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آقا خوش حال شدم
با این که به این جمله " همیشه حق به حقدار می رسه " اعتقادِ کامل ندارم ولی واقعا خوش حال شدم به حق تون رسیدید
حتما وقتی بسته رسید هم بیا بگو

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
آقا خوش حال شدم
با این که به این جمله " همیشه حق به حقدار می رسه " اعتقادِ کامل ندارم ولی واقعا خوش حال شدم به حق تون رسیدید
حتما وقتی بسته رسید هم بیا بگو
انشالله همه به حقشون برسن همینطور بنده.تاپیک زیر رو بخونید.یه آدم کلاه بردار از حدود 2 سال پیش از تعداد زیادی از همکاران منجمله بنده بوسیله صدور چک بلامحل کلاهبرداری کرده هنوز که دنبالشیم انشالله بتونیم بگیریمش.
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/659294/

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
ارسال کردن؟
بارکد بهتون دادن؟

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
ارسال کردن؟
بارکد بهتون دادن؟
اره دادا ازسال کردن . نه شناسه ندادن(از بس زنگ زدم اونجا دیگه روم نشد بزنگم شناسه بگیرم) ولی انشالله دوشنبه مشخص میشه فکر نمیکنم مامور دولت خلاف بکنه

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
اقا منم تبريك ميگم خداروشكر كه برگشت و دست اون دزد نيفتاد منم ٢ سال پيش همه اين راه هارو رفتم درك ميكنم اون لحظه چه حالي به ادم دست ميده بازم خدارو شكر كه موفق شدي

Sent from my iPhone using Tapatalk

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
رفیق واقعا خوشحال شدم ،تو اینجور مواقع برا محض احتیاط هم یه پرس و جو بکن یه اشنا از همون شهر پیدا کنی و بهش بگیم بشینه تو پست،وقتی اون مردک اومد تحویل بگیره مچشو بگیره؛چون تو شهرستانها اغلب بسته رو باید بیان از خود پست تحویل بگیرن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اره دادا ازسال کردن . نه شناسه ندادن(از بس زنگ زدم اونجا دیگه روم نشد بزنگم شناسه بگیرم) ولی انشالله دوشنبه مشخص میشه فکر نمیکنم مامور دولت خلاف بکنه
ای خدا
از دست تو
پسر چرا کد رهگیری نگرفتی؟
اشتباه پشت اشتباه
دلم میخواد بیام بزنمتااااا :دی
ایشالا به دستت برسه ولی خیلی مواظب باش چون کلا مشخصه آدمی هستی که به راحتی اعتماد میکنی میترسم بعدها دوباره.....

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
ای خدا
از دست تو
پسر چرا کد رهگیری نگرفتی؟
اشتباه پشت اشتباه
دلم میخواد بیام بزنمتااااا :دی
ایشالا به دستت برسه ولی خیلی مواظب باش چون کلا مشخصه آدمی هستی که به راحتی اعتماد میکنی میترسم بعدها دوباره.....

:)))
روم نشد دیگه بزنگم از بس زنگ زدم بهشون دیگه خجالت کشیدم .
من آدم ساده ایی ام سریع اعتماد میکنم (اصلاح بشو تو کارم نیست هرچی زور میزنم نمیتونم :) )
انشالله دوشنبه یا سه شنبه مشخص میشه. در ضمن لازمه برای دوستان ذکر کنم اون کلاه برداره چون آشنا بود با این مسولای پست و قبلش من چند بار زنگ زدم وتاکید کردم که این یارو کلاه برداره و پول منو نداده و جریانو واسشون تعریف کردم این کارمندا راضی شدن این کارو بکنن (کارمنده بهم گفت من نمیتونم بسته رو تحویلش ندم اون قبل شما از صبح زود چند بار زنگ زده ولی چون شکایت کردین من بهش گفتم بسته نرسیده تا نامه از اصفهان بیاد (حالا اون نامه که عمرا میمومد) بعدشم که من زنگ زدم و اون کارمنده پیشنهاد داد بسته رو جلو طرف باز کنه که ببینه کارتن خالی نیست اونم بره پولو بریزه وقتی پولو ریخت من زنگ بزنم بگم بسته رو بهش بدین (این دزده هم چون عابروش میرفت و قبلش گفته بود پولشو دادم روش نشد دیگه بره ادعا کنه) از طرفی وقتی بهش زنگ زدم طرف میگفت من شنبه میرم بسته رو تحویل میگیرم که بهش گفتم اگه الان نری میگم برگشت بزنن (نمیشد ولی خب یه تری انداختم توی تاریکی) اخرش قوبل نکرد تا من چند بار زنگ زدم اداره پست اونجا گفتم خودتون بهش زنگ بزنین که اونا زنگ زدن راضی شد رفت در نهایت طرف رفته اونجا گوشی رو دیده زنگ زده میگه یه شکستکی بزرگ داره میگم کجاشه میبینم زبونش بند اومده (حالا میخواست بهونه داشته باشه نخره اگه گیر افتاد) بعدش بنا کرده به چونه زدن (زرنگی طرف اینجا بود) زنگ زده چونه زده یکم بهش تخفیف دادم قبول کرده میگه شماره حساب فلان بانکو بده !! حالا شانس ما من تو اون بانک حساب داشتم بهش میگم خب کارت به کارت کن میگه نه نمیتونم ازین حرفا منم بهش شماره حساب دادم بعد ده دقیقه دوباره زنگ زده میگه من تا برم بانک ساعت 1 میشه همجا میبندن بگو بسته رو بهم بدن من برات میریزم سر راه بهش گفتم باشه تو برو اول بریز هر وقت ریختی زنگ بزن بگو تا من بهشون بگم بسته رو بهت بدن (اینجا اخر شانسم بود)
میگه باشه من ده دقیقه دیگه واریز میکنم بعد ده دقیقه زنگش زدم میگم ریختی میگه نه بسته رو پس دادم (دزد بوده بود از اشنا هاش خجالت کشیده بود روش نمیشد بهشون بگه بسته رو بدین من پولشو دادم زده بود زیرش عیب گذاشته بود در رفته بود) هیچی منم سریع زنگ زدم پست اونجا جریانو پرسیدم اونام قرار شد شنبه ارسال کنن . الانم که ارسال کردن ظاهرا احتمالا فردا یا پسقردا مشخص میشه سر من چی میاد

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
الان زنگ بزن بگو گد رهگیری هم بده خجالت نداره که
کد قبلی رو تو سایت بزن ببین میگه تحویل گیرنده شهد یا نه؟

بالا