• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازم دزدی شده خواهش میکنم راهنمایی کنید

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
دوستان گوشی بسته امروز صبح رسید رفتم گرفتم بغییر از کارتن که یکم تحت فشار قرار گرفته بود (اونم که اشکال نداره به جهنم :) ) بقیه مثل روز اول بود . باتشکر سعی میکنم تمام ماجرا رو به پست اول اضافه کنم که کسی مثل بنده گرفتار این آدمای شیاد و کلاه برادر نشه . بازم ممنون از همگی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
تبریک :D
خوش حال شدیم :D

andriy-shevchenko.jpg

:rolleyes:

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
سلام . بنده امروز صبح به شعبه اداره پستی که از طریق اونجا گوشی رو ارسال کرده بودم مراجعه کردم بهشون گفتم میخوام بار رو برگشت بزنم ادرس اشتباه بوده و ازین حرفا خلاصه طرف بهم گفت دیگه نمیشه کاری کرد و جنس دیگه رفته رسیده به مقصد اگر هنوز اصفهان بود میفرستادمت بری بگیری ولی دیگه امکانش از دست ما خارجه . من بازم اسرار کردم که حداقل یه زنگ بزنن به اداره مقصد بگن که قبول نکردن . اخر سر مجبور شدم برم اداره کل پست استان که اونجا دیگه بدتر اصلا جوابی بهم ندادن فقط گفتن نمیشه . ولی از اونجایی بنده چندین بار از طریق سایت رهگیری مرسوله پستی درخواست شکایت به اداره پست تبریز ارسال کردم مثل اینکه بعد از ارسال گوشی به شبستر اون شکایت های منو دیده بودن و زنگ زده بودن شبستر تا وقتی نامه از طرف اصفهان به دستشون نرسیده بار رو تحویل طرف ندن از اون طرف اون یارو رفته بوده گوشی رو بگیره که بهش گفته بودن هنوز نیومده (شانسم گفته بود) بعد اینکه از اداره برگشتم خونه سریع نتیجه شکایتو پیگیری کردم و دیدم چنین جوابی دادن:
جواب های اداره پست تبریز:
باسلام احتراما درخواست شما به پست شبستر اعلام شد درصورت عدم توزيع و دريافت درخواست پست اصفهان مرسوله شما برگشت داده خواهد شد.
تكراري - موضوع به شبستر اطلاع داده شده است. گيرنده مرسوله نيز ادعا مي كند پول كالا راواريز نموده است . منتظر نامه استان اصفهان هستيم.

تنها جواب اداره پست اصفهان:
مرسوله درتاريخ21/11/93به تبريز ارسال شده لطفا موضوع رااز استان مربوطه پيگيري نمائيد.

بعد از اون بنده با اداره پست تبریز تماس گرفتم وقتی چک کردن گفتن رفته شبستر شماره اداره پست اونجا رو دادن که بنده زنگ زدم متصدی اونجا بهم گفتن نترس بهش نمیدیم درضمن بهم گفت طرفی که واسش گوشی رو فرستادی کارخونه داره و ادم معتبریه!!!
از اینجا به بعد من منتظر بودم از طرف اونجا زنگ بزنن خبر بدن که گوشی منو کی پس میفرستن که دیدم همون طرف کلاه بردار زنگ زد (توی تماسی که داشتم باهاش بهم تهمت زد کارتن خالی فرستادم براش و ازین حرفا و آخر سر یه چیزی ام بدهکار طرف شدیم ) تماس که تموم شد زنگ زدم پست اونجا ببینم میفرستن یا که متصدی اونجا کلا ازین رو به اون رو شده بود میگفت ما مسیول نیستیمو نباید میفرستادی الان وظیفمه مونه گوشی رو تحویل طرف بدیم (احتمال قوی اشنا بود با طرف) هیچی دیگه طرف گفت تنها کاری میتونم برات بکنم اینه که یارو بیاد گوشی رو ببینه جلوی من پولو واریز کنه برات وقتی واریز شد بنده بهش زنگ بزنم بگم گوشی رو بده دست همون کلاه بردار . در نهایت طرف رفته گوشی رو دیده زنگ زده میگه بالای گوشی ترک داره شکسته !!! (میخواست عیب بزاره) منم بهش گفتم مگه نمیگی عیب داره شکسته پس بفرست اونم گفت همین کارو میکنم (احتمالا از عابروش میترسید چون مامور اونجا باهاش اشنا بود) بعد چند دقیقه دیدم دوباره زنگ زده میگه اگه یکمشو کم میکنی برش میدارم !!! هی سر قیمت چونه زد تا به توافق رسیدیم گفت شماره حساب بده بهش دادم بعد دوباره زنگ زده میگه من نمیتونم واریز کنم کار دارم بانکا میبندن گوشی رو بگو بهم بده من آشنام همه میشناسنم شنبه برات پولو میریزم بهش گفتم نه مگه خدا کارت به کارتو گرفته خواستی بریز نخواستی خدافظ شما (بعد نمیدونم فکر کنم هنوز اونجا توی پست بود قبول کرد گفت تا ده دقیقه دیگه میریزم که بعد نیم ساعت زنگش زدم گفت اصلا نمیخوامش ) منم قطع کردم
بعدش زنگ زدم همونجا اداره پست شبستر به مامورش گفتم پولو پستو میدم واسم بفرستش بیاد داستم ادرس بهش میدادم بهش یهو وسط کار میگه ببخشید این همکار من از گوشیت خوشش اومده میخواد ازت بخره اگه فروشنده ایی !!! (خداوکیلی داستان ما رو ببینید) بهش میگم باشه میگه پس تا شنبه خبر نهایی رو بهتون میدم اگه نخواست واستون پس میفرستم

فعلا ماجرای ما به شنبه کشیده شد. باید صبر کنم

جا داره از دوستان عزیز بخاطر کمک هاشون تشکر کنم واقعا همشون سنگ تموم گذاشتن و جواب کمک ها و راهنمایی هاشون با هیچ تشکری قابل جبران نیست
دوست عزیز شکایت از سایت رو بنده گفتممم شیرینیش کوووو

Sent from my iPhone using Tapatalk

devill

Registered User
لایک‌ها
981
اگر این ماجرا واقعیت داره من همچنان منتظر جواب پ خ ای هستم که بهتون دادم.

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
اگر این ماجرا واقعیت داره من همچنان منتظر جواب پ خ ای هستم که بهتون دادم.

http://www.takhtegaz.com/autos/ssangyong/musso/-101958.html

http://www.cartel.ir/id-77555-سیتروئن-زانتیا/

خدمت شما ازش نام نمیبرم ولی شمارشو تو گوگل سرچ کنی ازش اگهی پیدا میشه یکی تو مرجع تخصصی موبایل داشت که من گزارشش رو دادم الان حذف کردن اگهیشو
اون بالا دو نمونه تبلیغاشه.توی همین چند روزه تاپیکو جمع میکنم کل ماجرا رو به پست اول اضافه میکنم . باتشکر

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
دوست عزیز شکایت از سایت رو بنده گفتممم شیرینیش کوووو

دادا آدرس بده گز بفرستم اینجا گز رو بورسه :)
شوخی کردم . ممنون داداش آگهی طرفو سایت مرجع موبایل برداشت ولی اگه خوده طرفم از سایت اخراج کرده باشه خیلی خوب میشه . چون حذف اگهی زیاد تاثیری تو کارش نداره

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دادا آدرس بده گز بفرستم اینجا گز رو بورسه :)
شوخی کردم . ممنون داداش آگهی طرفو سایت مرجع موبایل برداشت ولی اگه خوده طرفم از سایت اخراج کرده باشه خیلی خوب میشه . چون حذف اگهی زیاد تاثیری تو کارش نداره
ممنونم همین که مشکلت حل شد کافیه
یا علی

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
من فکر کنم از اول با شما این تاپیک رو پیگیری کردم و خیلی خوشحال شدم به حقت رسیدی
آقا حالا که گوشیت گوشه اش شکسته و کلی تو بار زیر فشار بوده و کلی داستان داشته و معلوم نیست اون دو روز کارمندهای پست چیکار کردن باهاش مجبورم گوشیتو نصف قیمت و تازه اول ارسال بعد واریز بخرم ...
حالا خود دانی،

shagayegh_cocou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه ازت دزدی شده میتونی از رد ای پی پیداش کنی مه البته چند ماهی طول میکشه

najmphp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امان از اعتماد !!! من شخصا تو چند وقت اخیر 2 مورد اعتماد کردم به همین آدمهای اینجا و اولی که بعد از یکماه با فرستادن حضوری یکی از دوستان و 100 بار تماس هاردم رو برگردوند ( داده بودم دیتا بریزه شهرستان بهبهان ) دومی هم که فعلا رو هواست و تماسها یکی در میون جواب میده (پول ریختم برام دانلود کنه!)
جالب اینجاست نمیدونم این آدما چه مرضی دارن قبل از معامله ، بحث رفاقت و صداقته و راحت در دسترس هستن ، 100 بار هم بزنگی طرف در خدمتته به محض اینکه
تاکید میکنم به محض اینکه قضیه از دستت خارج شد!!! گوشی جواب نمیده - در دسترس نیست - خاموش میشه .... آب میشه میره زیر زمین
به نظرم این شگردشون هست کافیه یه کم بیخیال باشی یا پیگیر نباشی اونام همین رو میخوان!
شخصا به همه توصیه میکنم حتی الامکان به هیچکس اعتماد نکنید مخصوصا به شهرستان های دور که مثل من بلا سرتون نیاد بیش از یکماه یعنی درست از لحظه ایی که پست کردم و به طرف گفتم یکماه عذاب و استرس داشتم و مثل این دوستمون نه بخاطر ارزش مادی بدلیل اینکه یه آدم عوضی چطور ازت سوء استفاده کرده خودمو سرزنش میکردم.

amh1366

Registered User
لایک‌ها
54
خطاب به دوستمون najmphp :
دوست عزیز نمیشه همه رو با یه دید نگاه کرد.
توی همین فروم انسانهای شریف زیادی دارن فعالیت میکنن که سرشون میره ولی حرفشون نه...
ولی متاسفانه یه عده معدودی هم هستند که لابلای این آدمهای شریف قایم شدن و ازهیچ نامردی دریغ نمیکنن.
حرف من اینه به کسی اعتماد کنید که جواب اعتماد به خودشو پس داده که فیدبکش بیانگر این موضوع هست.

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
نمیفهمم برای چی از نظر قانونی نمیتونه کاری بکنه . بسته مال خودشه خواسته برگشت بخوره . بسته رو هنوز تحویل ندادن که .
به نظر من حق با گیرنده هست.

بالا