آژانس هواپیمایی
pop up

از اساتید ویبلتین خاهشمندم بنده را راهنمایی کنند ، سایتم از دست رفت

شروع موضوع توسط soheildvb ‏13 دسامبر 2007 در انجمن vBulletin و IPB

  1. soheildvb

    soheildvb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,107
    تشکر شده:
    79
    محل سکونت:
    karaj
    با سلام
    من هاست میهن هاست داشتم ، سر سال شد و هاست رو عوض کردم و به تک هاست امدم
    از فرومم با MysqlDumper بک اپ گرفتم اما هیچ جوره راه نمی افتد تو PHPmyadmin هم charsetرا بروی UTF8 گذاشتم اما هیچ جوره نشد که نشد
    لطفا جواب های سر کاری ندهید
    با تشکر

    عکس های زیر را ببینید
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. mri_mohammad

    mri_mohammad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2007
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    14
    اول باید فایل config.php رو ویرایش کنید و بعد بکآپ رو import کنید مشکلی بود بگید ;)
     
  3. soheildvb

    soheildvb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,107
    تشکر شده:
    79
    محل سکونت:
    karaj
    دوست عزیز فایل config.php رو ویرایش کردم و هیچ مشکلی ندارد و تنظیمات و اسم دیتابیس درست است ، ولی باز هم نشد که نشد
     
  4. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    تونستید توی phpyadmin هاست جدید ایمپورت کنید ؟ منظورم اینه که دیتا ها منتقل شده ؟

    حجم دیتا بیستون چقدره ؟ هنوز هم به هاست قدیم دسترسی دارید ؟
     
  5. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    یعنی چی نشد ؟
    دقیقا بگین مشکل در کدوم مرحله است .
    بک اپ restore نمیشه ؟
    restore میشه . محتواش درست نیست ؟
    restore میشه و محتواش ????? شده ؟

    یه کم بیشتر توضیح بدید .
     
  6. soheildvb

    soheildvb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,107
    تشکر شده:
    79
    محل سکونت:
    karaj
    من وقتی بک اپ رو با mysqldumper بر می گردونم charset رو هم تو phpmyadmin utf8 قرار می دهم فروم به شکل شماره یک در میاد
    کامل هم restore می شود
    [​IMG]
     
  7. boxilink
  8. soheildvb

    soheildvb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,107
    تشکر شده:
    79
    محل سکونت:
    karaj
    من هم با mysqldumper , phpmyadmin ایمپورت کردم به هاست قدیم هم دسترسی ندارم
     
  9. iranexplorer.net

    iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    2,365
    تشکر شده:
    1,576
  10. soheildvb

    soheildvb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,107
    تشکر شده:
    79
    محل سکونت:
    karaj
    هم به صورت فشرده و هم به صورت باز شده ایمپورت کردم ولی نشد
     
  11. ocarina4

    ocarina4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    مشهد
    برای احتیاط هم که شده بده میزبان قبلیتون همین الان پیغام بده تا اطلاعاتت رو پاک نکنن...
    بعد با خود phpMyAdmin بک آپ اس کیو ال بگیر... شاید کار کرد
     
  12. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    اگر حجم db زیاد هست و خودت دسترسی به ssh نداری بگو پشتیبانی هاست قبلی با کامند برات بکاپ بگیره و پشتیبانی هاست جدید هم با کامند در mysql جدید import کنه ;)
     
  13. rayanehkhabar

    rayanehkhabar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    180
    تشکر شده:
    4
    اگه 1گیگ هم حجم دیتابیس ات باشه با phpmybackup به راحتی و در عرض 20 ثانیه می تونی ایمپرت کنی.
    این را از خودم نمی گم چون من با دیال آپ تست کردم و تونستم بیش از صد مگ را کمتر از 10 ثانیه ایمپورت کنم.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right