• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از بین 3 کار زیر کدامیک درآمد بیشتری دارد به نظر شما دوستان عزیز؟؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام
من دنبال کاری هستم که زیاد خودم نخواد حضور داشته باشم یعنی بیشتر جهت کار دوم

مغازه هم جهت اجاره ماهی 1 میلیون
و جدای از پول اجاره که سالی 12 میلیون برای سال اول در نظر گرفته شده سرمایه ی اولیه 15 میلیون هست :
فقط هم درآمد مهم هست . کلاس و پرستیژ کاری مم نیست چون در این مورد تصمیم یک نفر استخدام کنم که کارارو انجام بده :

1.مغازه تعویض روغن : روغن موتور . واسکازین و انواع فیلترها و همین

2.چایخانه و قلیون

3.اگر با فردی شریک شوم که اون 15-20 تا بیاره مغازه ی شال و روسری و لباس زیر زنانه ولی شیک

کدوم ؟
باز هم لطفا پیشنهادی بود بفرمایید
فقط دقت کنید نیاز به حضور خود شخص نداشته یا بیشتر طوری باشه برای شغل دومی که وقتش عصر باشه
در زمینه ی اینترنت و کسب درآمد از نت هم تا اونجایی که میشه نباشه

ممنون واقعا ممنون

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
اقا فرزاد ما از راهنمایی های شما خیلی سود بردیم حالا هم ما یه نصیحت بکنیم:

داداش به هیچ عنوان شریک نگیر و اصلا شراکت نکن.....گزینه 3 رو به کلی بزار کنار.

موفق باشید.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
با توجه به شرایط شما و شرایط حال حاضر جامعه و همچنین خودرو کشو
من میگم 1

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
داداش چایخونه و قلیون رو که بخیال شو کلا
یه روز در میون میان میبندن :دی

در مورد گزینه سوم هم بستگی به شهری که هستید + جایی که میخواید مغازه بزنید داره
مثلا مورد سوم شک ندارم که توو شهر ما میترکونه اگه واقع شیک باشه :دی

گزینه 1 هم خوبه

کارواشم میتونی بزنیا :rolleyes:

pooya121

Registered User
لایک‌ها
24
1(30%)
و
3(به شرط اطمینان بالا به شریک)(70%)
1(0%)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
گزینه 2 بسیار بسیار پردرامد هست . 90 درصد جونان بیکار و در قهوه خانه ها تشریف دارند . شما بزن ضمانت کارکردش با من !

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
گزینه 2 بسیار بسیار پردرامد هست . 90 درصد جونان بیکار و در قهوه خانه ها تشریف دارند . شما بزن ضمانت کارکردش با من !
البته اگه کنار یک دبیرستان باشه خیلی عالی میشه ، کاش کنار مدرسه ما هم قهوه خانه بود .

bestirani2

Registered User
لایک‌ها
82
البته اگه کنار یک دبیرستان باشه خیلی عالی میشه ، کاش کنار مدرسه ما هم قهوه خانه بود .
هیچ جا مثل نزدیک دانشگاه سود نداره
داخل یکی از شهرستان های اطراف تهران که پر دانشجوی بزن سود کردی

new24

Registered User
لایک‌ها
300
یک گیم نت بزن ولی باید کنار چنتا مدرسه باشه ماهی 100 هم بده یک جوون که بیاد توش بشینه ولی نباید بزاری طرف اونجا رو پاتوق کنه یا کسی رو مجانی بیاره مثلا بده کسی واسط برنامه بنویسه که اینا رو کنترل کنه و...

سر یک ماه میتونی محلی که توش هستی رو بخری ولی همه پول توی سال یک طرف 2 ماهی که مدرسه ها امتحان دارن یک طرف دیگه

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
یک گیم نت بزن ولی باید کنار چنتا مدرسه باشه ماهی 100 هم بده یک جوون که بیاد توش بشینه ولی نباید بزاری طرف اونجا رو پاتوق کنه یا کسی رو مجانی بیاره مثلا بده کسی واسط برنامه بنویسه که اینا رو کنترل کنه و...

سر یک ماه میتونی محلی که توش هستی رو بخری ولی همه پول توی سال یک طرف 2 ماهی که مدرسه ها امتحان دارن یک طرف دیگه

داداش اینم بگم که اگه گیم نتت پاتوق لات و لوتا بشه بیچاره ای
چون اونوقته که امکان دعوا اینا پیش میاد توش
من خودم بارها دیدم توو گیم نت بین 2 گروه دعوا شده زدن سیستم یارو و ناکار کردن رفتن

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
اگر نزديك دانشگاهي كافي نت وگيم نت بزن
گزينه 2رو كلا بزار كنار
اگر مغازه جاي خوبي هست كه ميشه بوتيك زد لباس مردونه هم بزني درامد خوبي داره بايد جو محلتون رو بدونيو بشناسي
خيلي بستگي به موقعيت مغازه داره

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

سلام
ممنون از لطف همگی . خیلی لطف دارید بابت پاسخ هاتون . ممنون

راستش در مورد گیم نت مده نظرم خودم هم بود اما چیزی که هست اینه که حالا جدای از اجاره میشه گیم نت راه انداخت ؟
من شیراز هستم . اینجا 2-3 تا گیم نت هستن که هر کدوم 50 تا تقریبا سیستم دارن و به نوعی در انحصار خودشون درآوردن این موردو
به همین خاطر نیاوردم در لیست موارد . بازم نمیدونم واقعا با 15 میلیون میشه گیم راه انداخت ؟/

در مورده تعویض روغن گمون نکنم کاره بدی باشه . البته شرایط یه طوری هست نمیگما شغل خوبی نیستا ولی من خودم زیاد نمیتونم اونجا باشم . مثلا نمیدونم در این مورد یک شاگرد کسی که حالا به این کار هم وارد باشه ماهی چند بهش حقوق بدم ؟ چوب خوریش چقدره ؟ چکی هم میشه کار کرد ؟
وگرنه از نظر این بازار آتی ماشین که من میبینم بد نیست . به نسبت جمعیت هم هنوز در شیراز این مورد زیاد راه اندازی نشده

در مورده اون بوتیک زنانه مانند هم خوب تنها نمیتونم . یعنی نمیشه فک کنم تنها . باید شریکی باتجربه ای حداقل همراهم مشاورم باشه در بعضی موارد

در مورد چایخانه و قلیان هم الان شیراز چند جا هست چندین سال کاریشون هم ندارند . البته فقط مرد رفت و آمد داره و قلیان و چای
باز هم به نظرتون این مورد و منتفی کنم ؟ یا از لحاظ کلاس کاری میگید پایینه ؟ اگر این مورد اکی دادید در مورده مجوزش اینها هم بفرمائید

یه مدتی هم هست ایجاد سایت شرط بندی فوتبال به ذهنم زده . مثل توپ و تور

باز هم اگر عنایت بفرمایید راهنمایی کنید ممنون میشم

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
لطفا در انتخاب انجمن دقت کنید!
تاپیک بزودی به بخش مربوطه منتقل می شود.

yasinshoper

Registered User
لایک‌ها
162
سلام . البته به قول معروف می گن کل اگر طبیب بودی ...
ولی خوب به نظر من ( تجربه شخصی ) شما می تونید با نگاه کردن به میزان علاقه مردم شهرتون نوع شغلتون رو انتخاب کنید ، ببینید مثلا شما میری شمال می بینی توی یه راسته خیابان یه عالمه تعویض روغنی و تعمیر گاه وجود داره ، خوب این به این دلیلیه که شمال و شهرهای شمالی مسافرای زیادی داره و همه به این نوع فعالیت نیاز دارن ... بهتره با توجه به نیاز شهر و مردم کار خودتون رو شروع کنید ، این کار چند تا خوبی داره اول از همه اینه که شما هدفمند شروع کردی کارت رو و میدونی می خوای چکار کنی و بعدیش هم اینه که چون مردم نیاز دارن درآمد خوبی می تونید داشته باشید . البته رو راست بودن توی هر کاری 50 درصد راه کسب درآمد صادقانه است این یه اصله که متاسفانه ...
به نظرم شما اگه سرمایه داری کارهای دیگه ای هم می شه کرد و خودتون رو فقط به همین سه چهارتا کار محدود نکنید . بیشتر تحقیق کنید و یه کاری رو پیدا کنید که مجبور نشید عوضش کنید .
در مورد شراکت ... به هیچ عنوان حتی با بهترین دوستتون یا اصلا برادرتون شریک نشید . به هیچ عنوان مگه اینکه طرف مقابل رو مثل خودتون بشناسید که فکر نکنم پیدا بشه .
آقا اصلا برای موفقیت طرف دو چیز نرید : 1 - شراکت 2 - چک و نسیه
من پیشنهاد می کنم یه مغازه فروش لپ تاپ و رایانه بزنید چون همیشه هستن کسایی که نیاز به رایانه دارن و تصمیم می گیرن یکی بخرن و همیشه هم هستن کسایی که احتیاج به ارتقاء و به روز کردن سیستم خودشون دارن .

بالا