• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از دست اين قطعه ! واقعا با هارد بايد چي كار كنيم؟

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من 4 تا كامپيوتر(خونه - مغازه) دارم با حجم عظيم اطلاعات 17 ترابايت و واقعا با افزايش قيمت هارد موندم كه چي كار بايد كنم با اين همه اطلاعات
عمر مفيد هار نهايتا 3 تا 5 ساله اونم سيستم هاي من كه سيستمي كه تو خونه دارم در ماه شايد كلا ده ساعت خاموش بشه
حرف من اينه كه هارد بهش اعتباري نيست من كلي اطلاعات دارم كه نميخوام از دست بدم
مثلا 3 ترا بايت عكس دارم كه واقعا زحمت 10 تا12 ساله براش كشيدم قيمت روش نميشه گذاشت از ترس اينكه به باد نره هر چند وقت هارد هاشو عوض ميكردم ولي با اين قيمت الان هار نميشه كاري كرد
هيچي به مغزم نميرسه كه چه جوري بكاپ ازشون بگيرم
در ضمن از رايت رو سي دي دي وي دي خوشم نمياد اطلاعات بايد برام آنلاين باشه
كسي چيزي داره بگه استفاده كنيم؟

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
پاک کن بره خیاله خودت رو راحت کن .. عذابم نکش

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
دوست عزیز خیلی مطلق به قضیه نگاه نکن. اگه بخوای همه ی اطلاعاتت رو منظم کنی و بعد hard copy مثلا رو dvd یا بلوری بگیری و براشم یک درصد خطای data loss بزاری که بک آپت اصولی باشه باید یه 10-12 سال دیگم وقت بزاری!!!
هدفت رو بزار روی کمترین میزان data loss در صورت وقوع حادثه. از یه جا شروع کن با یه سورت بندی ساده (مثلا تو 4-5 کتگوری اصلی: عکس - فیلم - موسیقی - نوشته یا doc - غیره یا uncategorised)
یادت باشه قرار نیست اگه اتفاقی افتاد مثل بازی prince of persia برگردی به قبل از اون و هیچ چیز دست نخورده باشه. بلکه حداقل خصارت و خصارت از مطالب با اهمیت کمتر مهمه. (وسواس به خرج نده)
فقط هم به hard copy فکر کن (=لوح فشرده) و اصلا به هارد اعتماد نکن. این بک آپه و قرار نیست آنلاین باشه.

................از طرف یک زخم خورده (با زخم هایی در ابعاد 3-2 ترابایت اونم نه یک بار و دو بار!)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آرشيو اطلاعات روي dvd به نظر من بهترين روشه حداقل براي كوتاه مدت مخصوصا blu-ray كه حجم نسبتا بيشتري رو ميشه رايت كرد . فكر ميكنم چند ماه صبر كني البته منظورم تا 2013 هست . قيمت هارد افت ميكنه . ولي هميشه اطلاعات رو يك نسخه روي dvd هم داشته باشي كار درست تري هست . دوستمون هم اشاره كرد به هارد اطمينان نيست .

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
كلا يكي از مشكلات خيلي از افراد همينه/
هر چي هم بهش بيشتر فكر كني و خطر از دست دادن اطلاعاتتون رو كنيد احتمال رخدادش بيشتره :p
شايد رايت رو دي وي دي يا بلوري فكر خوبي باشه ولي پروسه ي رايت و استخراج خيلي سخت ميشه.
به نظرم بهترين راه اينه اگه ديتاهاتون شخصي نيست به اشتراك دوستان خودت در بياري هم اونا از آرشيو تو استفاده ميكنن و هم تو از آرشيو اونا و صد البته نسخه پيشتيبان براي همديگه هم ميشيد.

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
«ن به همين راحتي اطلاعاتي رو كه براش زحمت كشيدم دست كسي نميدم ما ايراني ها دست و دلبازيم سريع پخشش ميكنيم
اطلاعات زياده بلوراي هم فكر خوبيه ولي لامسب اطلاعاتم در حال تغير همش
رايتر بلوري چنده؟
ديسكش چنده؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قبلا Tape ارزون بود میشد Tape استفاده کرد و خوب ماندگاری Tape خیلی بالاست ... ولی متاسفانه الان Tape وحشتناک گرون شده .. اگر میونه هزینه Tape Drive بدی که خوب ...

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
خب روی بلوری که خیلی میشه !! اگه 17 ترابایت هست حداقل کمترینشو که بخوایم حساب کنیم به 360 الی 370 تا بلوری احتیاج داره.تازه اونم اگه 50 گیگ باشه. حالا وقتی که هزینه ی رایت کردن و بعدها استخراجش هم میشه رو بیخیال.
در ضمن من یه کامپیوتر دارم مربوط به سال 2000 تا 5 ماه پیشم ازش استفاده میکردم. هنوز هارد و اطلاعاتش سالم هستن.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما يهترين گزينه صبر كردن كاهش فيمت هارد در سال 2013 ميباشد .

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
بهترین گزینه اینه که پالایش کنی ببینی اینایی که واقعا نیازن بذاری، اینایی که زیاد نیاز نیستن بندازی دور..
الکی دور خودت رو شلوغ نکن...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
خب روی بلوری که خیلی میشه !! اگه 17 ترابایت هست حداقل کمترینشو که بخوایم حساب کنیم به 360 الی 370 تا بلوری احتیاج داره.تازه اونم اگه 50 گیگ باشه. حالا وقتی که هزینه ی رایت کردن و بعدها استخراجش هم میشه رو بیخیال.
در ضمن من یه کامپیوتر دارم مربوط به سال 2000 تا 5 ماه پیشم ازش استفاده میکردم. هنوز هارد و اطلاعاتش سالم هستن.

هارد از چه نظر سالمه شما برنامه HDDTune رو اجرا کن غیرممکن هست که در قسمت Health با گزینه Warning مواجه نشی .. بعد از این همه سال .. هاردهای جدید که 1 سال کار میکنه Warning میده D:

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
هارد از چه نظر سالمه شما برنامه HDDTune رو اجرا کن غیرممکن هست که در قسمت Health با گزینه Warning مواجه نشی .. بعد از این همه سال .. هاردهای جدید که 1 سال کار میکنه Warning میده D:

از این نظر که هنوز همه ی اطلاعات سالمن. آخه من دلیلی نمیبینم که هاردی که ضربه نخوره و با نوسانات برق مواجه نشه خراب بشه.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
هارد عمر مفید داره و کاری هم به ضربه و اینا نداره

ashkan barselon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مهندسین کامپیوتر عزیز یه کمکی به من بکنین.
من یه هارد اکسترنال مدل ADATA superior SH93 دارم
من این هارد رو وصل کردم به لب تاپ داشت اسکن می کرد یه هو قطع شد
بعدش که دوباره وصلش کردم می گه باید فرمت بشه!
به اصطلاح raw شده!
چیکار باید بکنم یه کمک بکنین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من با يكي از كارشناس وسترن صحبت كردم . اينطور كه ايشون به من گفت اگر پاور قدرتمندي داشته باشيد كه تو خروجيهاي اصلي نوسان نداشته باشه حدودا 70% هاردتون 5 تا 6 سال بدون مشكل كار ميكنه . البته درجه حرارت و نداشتن خاك روي برد هارد رو از عواملي ديگه بيان كردن . طبق پيگيري هاي شخصي خودم هارد هاي وسترن بلك و در مقام بعدي وسترن گرين از مدلهاي مشابه سيگيت ديرتر خراب ميشه . متاسفانه هنوز سيگيت از نظر تكنولوژي ساخت چند سالي با وسترن فاصله داره . لطفا از خريد هاردهاي ريفر كه تو بازر ما زياده خوداري كنيد . از نظر شكل ظاهري اين هاردها مشخص هستند .

بالا