• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از دوستانی که درمورد شکستگی تجربهخ و تخصص دارند ، خواهشمندم راهنمایی کنند

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود به همگی دوستان عزیز ، در حال حاضر به مشکلی برخوردم که بسیار به کمک دوستان متخصص نیاز دارم . ممنون میشم کمکم کنید. بخصوص که امروز هیچ دکتری رو نتونستم پیدا کنم که باهاش در این مورد مشورت کنم.

من وسطای مرداد ماه امسال ، دچار شکستگی اسخوان متاکارپ اول دست راست شدم ، که در نهایت ، با جراحی بسته ، و پین گذاری ، دستم به مدت 1 ماه و تقریباً 6 روز گچ گرفته شد. یعنی آخرای شهریور دستمو باز کردم . بعد از 3 هفته کار درمانی رو شروع کردم ، و تقریباً فکر میکنم اوایل دی بود که از کار درمانی مرخص شدم . قسمت قابل توجهی از نیرو و انعطاف دست و انگشتام برگشته بود ، فقط دامنه ی حرکت شصتم محدود تر شده بود که هنوز هم همونطوریه ، و همچنین یکم هنوز حالت خشکی داشت که هنوز هم همونطوریه . تو این 2 - 3 هفته ی اخیر تقریباً دیگه تمام کارای روزانه مو بدون هیچ مشکلی انجام میدادم و حتی ساز تخصصیم که کوبه ای هست و ضربه ی زیادی به دست وارد میکنه (درامز) رو نیز میزدم . فقط هرازگاهی یه درد موضعی و موقتی تو دستم ایجاد میشد که بیشتر احساس میکنم درد عضله ای . اما دیروز ، برای کارم مجبور شدم یه بار 30 - 35 کیلویی رو با 2 تا دستم بلند کنم ، و تقریباً فشار زیادی به دستم اومد ، و از دیروز ، یکم درد تو دست راستم احساس میکنم ، که چندان محسوس و قابل ملاحظه نیست ، و هیچ مشکلی تو کارام ایجاد نکرده ، ولی تا قبل از دیروز این درد رو نداشتم ، مثلاً وقتی مسواک رو دستم میگیرم و با شست راستم روش فشار میدم ، یه درد خفیفی رو تو ناحیه شصتم احساس میکنم که نمیدونم مربوط به عضله هست یا استخون ، در صورتی که این درد رو تا دیرو نداشتم . از دوستان عزیز متخصص و با تجربه خواهش دارم منو راهنمایی کنن که آیا این موردی هست که بخوام نگرانش باشم پس از گذشت 6 ماه از عملم؟ کلاً در حال حاضر باید نگران چه سیپتمهایی باشم؟ آیا پس از گذشت این زمان ، ولو اینکه هنوز بازه ی حرکتی شصتم کامل برنگشته ، و هنوز کاملاً از حالت خشکی در نیومده ، میتونم مثل قبل ازش کار بکشم؟ از همیگ سپاسگذارم

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
کلا پیشنهاد میدم با یه ارتوپد صحبت کنی ولی اگه توصیه های عمومی به دردت میخوره همین رو بدون که پین توی اندام های کوچیک مثل مورد شما خیلی حساسه و به راحتی میتونه به دیواره ی داخلی استخوان صدمه های موقتی و بعضا دائمی وارد کنه.از اونجایی که استخوان هم یه بافت زنده است این که با کار کشیدن پین به جداره داخلی فشار وارد کنه و باعث صدمه بشه طبیعیه.البته این صدمه جبران میشه و تا زمانی که شما درد نقطه ای زیادی احساس نکنی که نشانه از ترک خوردن جای پیچ پین روی استخوانه جای نگرانی نیست.

سپساگذازم از راهنماییتون دوست خوبم ، با ارتوپد صحبت کردم و خداروشکر هیچ مشکلی نبود ، درد نقطه ای که میگید ، منظورتون دقیقاً چطور دردی هست؟ من هنوز که هنوزه پس از گذشت 6 ماه از شکستگی تو ناحیه ی شکستگی برای بعضی حرکات احساس درد دارم ، ولی تقطه ای و متمرکز نیست ، و تو بازه ی بین مچ تا بند دوم شصت این درد پخش میشه ، که البته بعضی موقعها تمرکز رو نقاط مختلف این بازه بیشتره.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درد نقطه ای یعنی فقط همون محل پین.دردش جوری نیست که بشه حتی 1 ساعت هم تحمل کرد بدون مورفین.
دردای تیر کشنده معمولا مهم نیستن.

نه خداروشکر چنان دردی ندارم ، اتفاقاً بعد از عمل که از بیمارستان مرخص شدم ، دکتر جراح برام چندتا مسکن تجویز کرد ، که هیچکدوم رو استفاده نکردم ، چون درد بعد از عملم هم اونقدری نبود که نتونم تحمل کنم ، بعد از اینکه پینها رو در اوردن ، بازم 2 سری دکتر برام مسکن و کرم A+D و E تجویز کرد که بازم هیچکدوم از مسکنها رو استفاده نکردم ، چون درد چندانی نداشتم. بسیار از راهنماییتون سپاسگذارم دوست خوبم ، خیلی کمکم کردین ;)

بالا