آژانس هواپیماییexchanging

از كار افتادن پورت usb

شروع موضوع توسط shazdeh kocholo ‏20 نوامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    امروز در حين كار با كامپيوتر بودم و داشتم روي فلش مموري چيزي مي ريختم كه يهو ارتباط با فلش قطع شد . بعد خواستم با پورت ديگه اي كارم رو ادامه بدم كه وقتي فلش رو به پورت دوم زدم سيستم هنگ كرد. بعد از ريستارت هيچكدوم از پورتهاي دستگاهم كار نميكردن. نه پرينتر رو ميشناسه نه هيچ ديوايسه جديدي كه به usb وصل بشه.
    داخل ديوايس منيجر هم كه ميرم تمام پورت هاي usb رو ليست ميكنه اما هيچكدومشون كار نميكنن.
    كسي ميتونه كمك كنه؟!:(
     
  2. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    كسي نمي دونه چرا اينجوري شده؟
    راهي تعميرش چيه؟
     
  3. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    USB تو on board ه؟
     
  4. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    بله آن برد هست. و تا به حال هم به خوبي كار ميكرد.
     
  5. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    یه بار از device manager پورتهای usb رو حذف کن
    بعدش یه ریستارت
    اگه درست نشد
    من که خودم تو این موارد ویندوز جدید اینستال میکنم
    اگه بقیه دوستان راه حل بهتری داشته باشن مام استفاده میکنیم
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اگر کاری که Opera 8.0 گفت جواب نداد به احتمال زیاد مدارهاش روی برد سوخته.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    من كه اين سوال رو اينجا پرسيدم براي اين بود كه همه كار كردم و درست نشد.
    اول رفتم device manager همه رو پاك كردم دوباره scan كردم و آوردمشون... ديدم درست نشد.
    يه بار ريستارت كردم.. دوباره ريستارت كردم... رفتم تو setup و قسمت usb رو چك كردم enable بود..
    سرانجام ويندوز رو مجدد نصب كردم... و سيستم هيچ التفاتي به بنده نفرمود...
    آقا يكي بياد دست ما رو بگيره من همه نگرانيم از اينه كه نكنه مادربرد آسيب ديده باشه..
     
  9. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    به همين راحتي؟! آخه اتفاقي نيوفتاد كه بگم به خاطر اون مدارش سوخته باشه. نمي دونم.
     
  10. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    راهي نيست كه بشه از سالم بودن پورت ها يا مدارهاي مادربرد اطمينان حاصل كرد.؟
     
  11. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    امیدوارم. اگر ویندوز هیچ جوری نمیشناسه احتمالا سوخته ولی امیدوارم چیز دیگه ای باشه، شاید بقیه دوستان بیشتر بدونن...
     
  12. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    خوب چرا میزنی دوست عزیز
    اگه مشکلت نرم افزاری نیست پس ایراد سخت افزاری داری دیگه
     
  13. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    نه منظورم اين نبود ...
    آخه ابهام دارم: يعني ميشه يه دفه همه پورتها با هم از كار بيوفتن؟
    و اين در حالي باشه كه ويندوز پورتها رو پيدا ميكنه اما اونها كار نميكنن؟

    حالا فكر كنم سوالم بهتر شده باشه.ببخشيد.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه سوخته باشه باز ويندوز پورت ها رو پيدا ميكنه؟
     
  16. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    آره ممکنه ولی مطمئن نیستم. شاید کنترلر پورتها سالم باشه اینکه پورتها رو لیست می کنه.
     
  17. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    یه بار برو تو ست اپ تنظیمات رو دیفالت کن.
     
  18. graphiator

    graphiator Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    420
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    طهروون
    ممکنه سیستمت ویروس گرفته باشه
    یکی از رفیقام به همین مشکل برخورد کرد که تجریه ثابت کرد دچار ویروس گرفتگی شده بود
     
  19. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    اين كار رو هم كردم نشد.
     
  20. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    بعد چي كار كرد؟
    من هاردم رو فورمت كردم دوباره ويندوز ريختم مشكل حل نشد.
     
  21. graphiator

    graphiator Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    420
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    طهروون
    کامپیوتر تو چندتا usb داره ؟
    رو اون یکی usb ها میزنی کار میکنه؟ یا همشون مشکل دار شدن
     
  22. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com