• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه پلاک خودرويي ميترسيد؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
کلا از همه پلاک ها میترسم:( . البته من بعنوان یک تهرانی اصیل آنتی دهاتی، وظیفه دارم بگم از پلاک های شهرستان میترسم :D ، اما خداییش رانندگی تهرانیها هم دست کمی از رانندگی دهاتیها نداره .شاید حتی بخاطر اعتماد به نفس بیشتر، رانندگیشون بدتر هم باشه. کلا تو هر کاری از کسی که اعتماد به نفس کاذب داره و خودشو خیلی حرفه ای میدونه، باید ترسید :rolleyes:. تصادفات رو معمولا افراد ناشی بوجود نمیارن ، برعکس افرادی که فکر میکنن حرفه این و میلیمتری رد میکنن باعث تصادف میشن

روم به دیوار ! ، من در دوران بچگی یچیزی از یک دهاتی یاد گرفتم ، بعدا در زندگی خیلی ما به ازای بیرونی براش پیدا کردم. ما رفته بودیم دهات -فکر بد نکنید برای شکار رفته بودیم:p- ، یک الاغی توی جاده داشت میامد ،خلاصه بحث خر و الاغ و قاطر و یابو شد ! من از یه پیرمردی پرسیدم شما چجوری از فاصله به این دوری، خر و قاطر و یابو رو از هم تشخیص میدید ؟:blink:... یک پاسخ حکیمانه ای داد که به رانندگی هم بیربط نیست:lol: نقل به مضمون اینجوری گفت :

خر ، با تمام سرعتش توی مسیر میاد تا اون لحظه ای که بخواد وایسه ! اونجا درجا ترمز میکنه ، اگر سوار خر باشی و حواست نباشه ،پرت میشی جلو ! - اگر راکب خری، باید حتما کمربند ایمنی ببندی:D ، جلوی یک خر هم هیچوقت نباید راه بری ، چون فاصله مطمئنه رو رعایت نمیکنه و اگر یچیزی بپره جلوت و سرعتت رو کم کنی ، خره از پشت میزنه بت:(

قاطر ، چموشه و تو راه بازی میکنه ، اگر به یک قاطر که از 200 متری به طرفت میاد نگاه کنی میبینی که هی میره راست ، هی میره چپ... دوباره راست ...چپ ...این مسیر جاده رو زیگزاگ میاد... اگر به موازات قاطر حرکت کنی یهو میبینی به دیواره تپه کنار جاده ، له شدی:D

یابو ، عادت داره که لبه راه رو میگیره و تند میاد،حتی اگر کنار راه پرتگاه باشه ، لب به لب با دره و با فاصله میلیمتری از پرتگاه با سرعت زیاد حرکت میکنه .بخاطر همین مسئله ، یابو رو توی مسیرهای کوهستانی برای بارکشی استفاده نمیکنن ، چون زیر لود:D تعادلش رو از دست میده و از کوه پرت میشه. خلاصه در مواجهه با یابو باید مواظب باشید و توجه داشته باشید که یک چرخ یابو همیشه روی میخ پرچها یا خط کشی های حریم خیابون یا مماس به جدول کنار خیابون حرکت میکنه و اگر پیاده باشید ، احتمالا نوک کفشتون با آج سم یابو تماس پیدا میکنه. اگر سواره هستید و یابو قصد گذشتن از شما را داره ، تکون نخورید !!! چون با یک جابجایی در ابعاد ذرات ساب اتمیک ، محاسبات آلبرت اینشتینانه یابو بهم میخوره و به ماشینتون میماله یا در بهترین حالت آینه ماشین رو مورد عنایت قرار میده

این تشخیصها فقط مختص رانندگی نیست ، شما در تمام مشاغل و فعالیتها میتونید با این اپروچ رفتار خر و الاغ و قاطرو پیشبینی کنید و از ضرر احتمالی جلوگیری کنید.خدا بیامرزه پیرمرده رو . یعنی من هرچی از عمرم میگذره ، بیشتر به عمق حرفهای این پیرمرد پی می برم :blush:.افسوس میخورم که ایکاش روش تشخیص بقیه حیوانات را هم ازش پرسیده بودم ! تشخیص شغال و کفتار و گرگ و سگ و روباه خیلی میتونست مفید باشه:lol:

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
من کارم تو یه شهرستان کوچیکه که همه دهاتیاشون عشق تهران هستن،از وقتی که گوسفند گرون شد همشون تو حومه تهران و کرج خونه خریدن،بالطبع دوس دارن پلاک پایتخت سوارشن، واسه اینه همیشه به شماره های 21 و 78 حساسیت دارم، منتها از نیسان آبی هیچ نمیترسم چون لندکروزر 2f دارم:D

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
پلاکی که روش گل مالیده باشن ....

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
به ترتیب :
51 کلا قوانین خودشونو دارن :D مثلا اکثرا از لاین 3 هم یهو میپیچن تو فرعی بدون راهنما و تغییر مسیر به لاین 2 و 1 و هرجا بخوان دنده عقب میرن ! ورود ممنوع هم که ...
بعد تصادفم کلا میگن تو اومدی زدی به من :blink:
41 همون مورد بالا منتها ماشینشون یکم سالم تر و تمیز تره یا شایدم گرون تره !
57 هم بگیر نگیر داره ، یسریاشون مثل 41 هستن ، یسری هم که خیلی مشکل سازن کلا خیابونو به چشم پیست میبینن و پرایدشونو به چشم جنسیس کوپه خودشونم شوماخری مک لارنی کسی ! :D
ماشینای پلاک 57 هم 99.9% پراید 111 هستن که بجای ارم سایپای عقبشون ارم BMW یا VW چسبوندن ! ( ربطشو از خودشون بپرسید )
البته بی احترامی نشه به کسی یا شهری یا قومی ولی حرفامو 99% راننده های اراک تایید میکنن
و متاسفانه تو اراک پلاک 41 51 هم به وفور یافت میشه ! ( هر ماشینیم ببینین غیر عادی میره پلاکشو نگاه کنین 95% از این سه حالت خارج نیست )
پلاک سبز هم که میبینم احساس ارامش میکنم :lol:
چقد توضیح دادم !!!! :blush:

Last edited:

LOVEFORLOVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
281
پلاک های ایران 16 هم واقعا تو کل ایران معروف و تابلوتند در رانندگی و ....

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
پلاک های ایران 16 هم واقعا تو کل ایران معروف و تابلوتند در رانندگی و ....
رانندگیشونو نمیدونم ولی میدونم ماشین نباید خرید ازشون :wacko: پدر ماشینو در میارن !

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
فقط 42 و 36 و 32 ل!!!
یعنی انگار طلب باباشونو دارن. خیابونم که خریدن. راهنما می زنی از کنارشون رد شی بیشتر میپیچن جلوت که راه بهت ندن!
راننده هم زن باشه که دیگه مانور و تک چرخ و ویراژ رو شاخشونه.
جلوت بیوفتن راهنمای چپ و راست و فلاشر و چراغ مه شکن اگه داشته باشن. پشت سرتم که چشاتو کور می کنن بسکه چراغ می دن! بوق می زنن.

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
من بیشترین اعتماد رو به 22 دارم
تا حدودی هم 11
بقیه تقریبا ول معطلن ... !!
(البته جسارت به هیچ عزیزی نیست) ...

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
کلا پلاک تهرانایی که من رویت کردم معمولا خوب و منطقی و اروم رانندگی میکنن و تند هم که میرن فقط سریع تر میرن ( عین ادم راه خودشونو با سرعت بیشتر میرن )
البته اونایی که تو اراک دیدم :D خود تهران فرق فوکوله !
پلاک 13 ها هم خدایی خیلی تو رانندگی صبورن :D هم شهر خودشون هم شهرای دیگه ، فکنم تو کل ایران نظر سنجی بگیرن اصفحان بهترینشون بشه !!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من رانندگی پلاکای مضرب 11 مثل 11-22-33-... رو قبول دارم.
کلا تهرانیا خوب رانندگی میکنن.

mrasoul

Registered User
لایک‌ها
46
ترس رو نمی دونم ولی عاشق پلاک 77 ام

بالا