• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه پلاک خودرويي ميترسيد؟

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
من از نیسان می ترسم و از زن ها ...
دیگه زن پشت نیسان که خداروشکر نداریم وگرنه دهنمون سرویس بود :|
نیسان ها که کل جاده رو برای خودشون می دونن.
بهترین جا و ماشین ها که بهت احترام می ذارن 79 هست که برای قزوینه :D کل جاده خلوته. همه ماشین ها پشتتن =)) چقدر مردم محترم و مهمانداری هستن :D

parial1

Registered User
لایک‌ها
37
یه تجربه شخصی هم دارم توی مشهد که رانندگی می کنید وقتی چراغتون سبز شد 5 ثانیه صبر کنید چون راننده های طرف دیگه 5ثانیه قرمز شدن چراغشون رو دیر می بینند و تا 5 ثانیه بعدش هم کماکان میان!!!

gilabad

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
پشت سر و پا به پای این پلاکها میشه رفت البته تو اکثر موارد
33-22-11-44-55
ولی خداییش از نیسان وانت آبی باید ترسید خصوصا پلاک 91 با بار سیب زمینی
و همچنین ایران 45 و 65

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
خاصیت این تاپیک های توهین آمیز چیه خدا می دونه.....

o_0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یبار تو شیراز تصادف کردم پلاکش 13 لود حالا نمیدونم کدوم شهر بود
اومد پایین 10 تومن داد گفت برو چراغتو عوض کن گفتم حاجی 10 تومن مال خودت چراغ 150 تومن ه نه 10

یبار تهران بود با شماره ی 43

کلا من تو 2تا شهر با ماشین نمیرم یکی کرج هست یکی کرمانشاه مخصوصا کرمانشاه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
وقت نکردم تاپیک رو بخونم ، من خیلی جاهای ایران رانندگی کردم ، دست فرمون هیچ جا نمیشه گفت بد هستش ، هر جا شکل رانندگی خودشون رو دارن که اگه عادت کنی مشکلی نداره ولی یه استثنا وجود داره :
اگر سمت مرکز ایران زندگی میکنید و زیاد با اتوبان قم تهران ، تهران کرج ، جاده های شمال و فرودگاه امام ***** و جاده های این دور و اطراف سر و کار دارید غیر ممکنه از این 3 تا پلاک نترسید :

78
21
68

نمیدونم کسی اینها رو نام برده بود یا نه ... ولی اینها رانندگیشون هیچ الگویی نداره ، هیچوقت نمیتونی بفهمی میخواد چه جوری رانندگی کنه ، همیشه ماشینشون تو اتوبان شناوره ، هم رو به جلو میره هم لاین ها رو زیکزاکی میگرده ! شاید ماشین های 11 22 33 44 55 خیلی تند برن ، ولی با 140 تا هم بیان از کنارت رد بشن خیالت راحته ، پلاک اصفهان شاید در حال قدم زدن باشه تو لاین تند رو ولی بازم میدونی باید چه کار کنی . ولی این 3 تا پلاک .... هر بار یه راننده بد میبینی تو جاده چشمت میره رو پلاک ، 80 درصد یکی از این شماره ها رو داره . رانندگی کردن تو خود کرج که وحشتناکه ... از سرعت گیرهای خیابونهاش معلومه چه خبره ... سرعت گیر گذاشتن وسط بلوار وقتی میری روش 3 ثانیه تصویر شیشه جلو فقط رو به آسمونه تا برگردی پایین آسفالت رو ببینی ....
اخ اخ نگو که خود خود کرجیا و حومه هستن! اصلا یه وضعی دلرن دیدنی
با زخود کرج بهتر اما حومه کرج دیدنیه
68 میشه اطراف کرج ببین وسط اتوبان ترافیک سنگین بود انداخت اون لاین نزدیک 1 کیلومتر دنده عقب رفت تا رسید به خروجی اونور!! :confused::eek::eek::eek:

Sent from my F**king life

o_0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
-78-21-68
با احترام به دوستان کرجی ولی نمیدونم چرا اینجوری رانندگی میکنن
خدا نکنه بخوان تو دور برگردون دور بزن
سه لاین از اون باند سه لاین از این باندو میگیرن که دارن دور میزنن
انگار فرمون ماشینشون بیشتر نمیپیچه
کلا هم خیلی بد رانندگی میکنن
وحشتناک هم خلاف میکنن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من وقتی رانندگی میکنم تو تشخیص دو تا چیز اشتباه نمیکنم
1- راننده کدوم ماشین زنه
2- راننده کدوم ماشین کرجیه

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
-78-21-68
با احترام به دوستان کرجی ولی نمیدونم چرا اینجوری رانندگی میکنن
خدا نکنه بخوان تو دور برگردون دور بزن
سه لاین از اون باند سه لاین از این باندو میگیرن که دارن دور میزنن
انگار فرمون ماشینشون بیشتر نمیپیچه
کلا هم خیلی بد رانندگی میکنن
وحشتناک هم خلاف میکنن
78 - 21 ... "ب" و "ی" برای اسلامشهر هستش . . .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
بله میدونم ولی ما کلا به اسم کرج میشناسیم :دی راحتتره .البته میدونم هیچ ربطی به هم ندارن
پرچم پلاک رو نیارید پایین :دی ما شهرستان هم میریم از پلاکمون میترسن چ برسه از اسم اسلامشهر:D:general707:

gilabad

Registered User
لایک‌ها
68
شما تا حالا سیرجان نرفتییین؟
ایران 65 بدترین پلاکیه که دیدم

سلام
تایید میشه-من سال 78 یعنی 15 سال پیش کرمان دانشجو بودم چندباری هم رفتیم سیرجان که اصلا رانندگیشون افتضاح
خودشونم که میگفتن ما سیرجونی هستیم یعنی از جونمون سیریم
تو دیگه حساب کن

HARE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان خواهشا کم به همدیگر توهین کنید اینکه چه "پلاکی رانندگیش افتضاحه" خودش یه نوع توهینه...
"اگه یه نگاه کامل به تایپک بندازید می بینید که شماره پلاک کل شهر ها رو نام بردید پس یعنی رانندگی تمام ایرانی ها افتضاحه به گفته شما" این یعنی چه خدایی؟؟!!! این که داریم به همدیگر توهین میکنیم خوش حال میشید...

از مدیران سایت با کمال احترام خواهشمندم این تایپک رو حذف کنید و همچنین اخطاری هم به فردی که این تایپک رو نوشته بدید

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
دوستان خواهشا کم به همدیگر توهین کنید اینکه چه "پلاکی رانندگیش افتضاحه" خودش یه نوع توهینه...
"اگه یه نگاه کامل به تایپک بندازید می بینید که شماره پلاک کل شهر ها رو نام بردید پس یعنی رانندگی تمام ایرانی ها افتضاحه به گفته شما" این یعنی چه خدایی؟؟!!! این که داریم به همدیگر توهین میکنیم خوش حال میشید...

از مدیران سایت با کمال احترام خواهشمندم این تایپک رو حذف کنید و همچنین اخطاری هم به فردی که این تایپک رو نوشته بدید
742.gif

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882

چشم :|

بالا