آژانس هواپیماییexchanging

از کارانداختن قطعات در اسلات پی سی آی

شروع موضوع توسط SATpt ‏14 مارس 2006 در انجمن سخت افزار

  1. SATpt

    SATpt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    540
    تشکر شده:
    0
    دوستان یه سوال دارم. بنده به علتی میخوام یه چند روز مودمم را که در اسلات PCI هست. از راه نرم افراری از کار بندازم(که دیگه مودم را سیستم نشناسه). و فکر میکنم بهترین و ساده ترین راهش، از طریق بایوسه. اگر اطلاعات مفید دارید یا پیشنهادی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید​
     
  2. kakihot

    kakihot Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    750
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    iran
    اگه از bios ميخوای قطع کنی بايد intropt اونو پيدا کنی در هر صورت bios interopter contoroler
    داره
    که قطعات شما رو ميشناسه و 1 interopt به اون اختصاص ميده
    و بر اساس اون intropt ويندوز به اون 1 divce id و 1 vendorid اختصاص ميده
    و بعد برايه نصب تو فايل driver.cab ميگرده اگه داشته باشه نصب ميکنه و اگه نداشته باشه
    از شما ميخواد توصيه ميکنم از برنامه wincpuid کمک بگير هم به شما intropt هم divice id و هم
    vendor id و هم subsystem رو ميده به اميده موفقيت
    کيوان علينژاد
     
  3. programmer

    programmer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    Disable کردن مودم توی ویندوز کارت رو راه نمی اندازه ؟
     
  4. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    از device manager .
     
  5. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون از آقاي علي نژاد براي توضيح كافي و كامل


    فكر كنم از همان ويندوز disable كني كارت را راه بياندازد .
     
  6. SATpt

    SATpt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    540
    تشکر شده:
    0
    بنده هم با اینکه نفهمیدم، ممنونم.
    گفتم که میخوام به کلی نشناسه، اخه تو یه ویندوز نشناسه تو بقیه که میشناسه.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    یعنی چی تو بقیه؟؟؟؟
     
  9. SATpt

    SATpt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    540
    تشکر شده:
    0
    یعنی بافرض وجود چند سیستم عامل روی کامپیوتر، یکی نشناسه بقیه میشناسن.
     
  10. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    خوب تو سیستم عامل های دیگه هم disable کن.
     
  11. SATpt

    SATpt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    540
    تشکر شده:
    0
    اصلا چه اصراریه، یه کار دیگه میکنیم. میذاریم Enable باشه، خط تلفن رو قطع میکنیم.بهتر نیست؟!!!
     
  12. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    [​IMG] خوب این که تابلو بود. فکر کردم قصدت کار دیگه ای هست.
     
  13. SATpt

    SATpt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    540
    تشکر شده:
    0
    دوستان این آقا حامد که ما رو سر کار گذاشته. شما به داد ما برسید.
    البته من خودم امروز یه نگاهی به گزینه های بایوسم، انداختم:
    در یه قسمت یه گزینه داشت با این نام PCI 1 IRQ Assingment که انتخاب پیش فرضش Auto بود و انتخابهای دیگه هم چند تا عدد بود مثل 3و4و5و... .حالا دو تا سوال از اینجا میشه به نتیجه رسید. تغییر گزینه مشکلساز نیست.
    اما مختصر اطلاعاتی راجع به مودم:
    مین من 3 تا اسلات پی سی آی داره و مودم تو اسلا ت 2 نصبه.

    Device Manager->Modem Properties->General->Location: PCI Slot 7 (PCI bus1,Device 7,Function 0)
    Device Manager->Modem Properties->Resourses-> IRQ 19​
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    خب اول ان اینستال کن بعد سیستم رو خواموش کن بعد قطعه رو در بیار
    بعد سیستم رو روشن کن
    تو هیچ سیستم عاملی نمیشناستش
    اگه شناخت به خودم بگو سیستمت رو بن کل میخرم(البته اون قطعه که جدا کردی رو هم باید بدی(الکی زیر ابی نرو(من خودم اینکارم(یعنی چی قطعه رو در میاری بعد میخوای پولشو ازم بگیری))))
     
  16. spookykid

    spookykid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    291
    تشکر شده:
    0
    bebin man baram tayp farsi moshkele
    vali eynja khalaf moghararat hast
    age byay to yahoo behet javab midam moshkelet hal beshe
     
  17. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    من الان به شایان میگم بیاد
     
  18. SATpt

    SATpt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    540
    تشکر شده:
    0
    آقا حامد کجایی؟ مثل اینکه قدرتو ندونستم. :eek:
     
  19. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    جونم دوست داری دوباره بگم شایان بیاد؟ lol
     
  20. SATpt

    SATpt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    540
    تشکر شده:
    0
    چی شد؟ جواب ندادین!
    بابا حداقل بگین دست کاری اون گزینه ها تو تنظیمات بایوس مشکل سازه یا نه؟ بقیه اش با خودم!