...........
مرسی دوستان
سه بار به سایتی که رضا گفت رفتم ( مودم رو هم خاوش کردم ) هر سه بار آی پی یکی بود . فکر کنم ولید باشه .
از سپنتا سرویس ای دی اس ال دارم . مودمم زیمنس هست .
با هردوسایت بالا چک کردم هردو آی پی یکی بود . با آی پی کانفیگ چند تا آی پی میده که یکیش که بالاش نوشته سپنتا با قبلی های یکیه ولی آی پی های دیگه (! area conection ) چیز دیگه ای هستند .
بعضي از Isp ها با خاموش كردن موقت مودم آي پي رو عوض نميكنند.
اگه مودمت lan نصب شده روي كانكشنش كليك راست كن و repair بكن و يه شب تا صبح مودم و كامپيوترت رو خاموش كن اگه صبح آي پي تغيير نكرد مطمئن باش وليده
اين روش بالا كاملا تجربيه و يه بار همچين بلايي سرم اومده! اون موقع ميخاستم آي پي adsl رو تغيير بدم فقط اينجوري تونستم!!!
و همچنان این اصطلاح valid و invalid به غلط در مملکت ما رواج داره...!
کار زیاد سختی نیست که بفهمی IP آدرس public هست (همون valid که شما میگین) یا private. اگه تو رنج های کلاس های زیر یعنی private نباشه، میشه public و قابل route شدن از طریق روترهای اینترنتی هست.
10.0.0.0 تا 10.255.255.255
172.16.0.0 تا 172.31.255.255
و 192.168.0.0 تا 192.168.255.255
IP پابلیک رو باید از مخابرات بگیری چون باید روی روترهای مخابرات set بشه.
موفق باشی.
مودمم با یو اس بی وصله .
موردي نداره فقط مودمت رو يه چند ساعتي بزار خاموش باشه اينجوري اگه IP ت وليد نباشه سرور آي پيت رو آزاد ميكنه و دفعه بعد كه كانكت بشي ميتوني با يه آي پي ديگه وصل بشي
دوستاني كه اطلاع دارند بگن كه IP VALID چيه؟
من با ADSL به اينترنت وصل ميشم ولي بعضي موقع ها يه ERROR گوشه TASK BAR مياد با اين عنوان
عنوان پيغام:windows system eror
شرح پيغام: there is an ip addres conflict whith another system on the networ
ايا امكان داره ISP با استفاده از IP VALID حجم ADSL رو كم كنه؟
شما ظاهرا اشتباه پست رو quote کردی. من ارتباطی بین گفته خودم و فرمایش شما ندیدم!كي اينو گفته؟
من 512 نامحدود از آسياتك گرفتم اونم به قول شما public
تو شبکه یک ای پی دیگه مثل آی پی شما وجود داره.
این معنی ارور شما.
ممکنه شما کامپیوترتون رو با کاپیوتر دیگه ای شبکه کردین و آی پی هر دو یکسانه.ممکنه شما عضو یک شبکه هستید و آی پی شما با آی پی کس دیگه ای یکیه.ممکنه ...
آی پی کامپیوترت رو عوض کن حل میشه.