• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کجا ممبر تلگرام بخرم ؟

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
قصد دارم برای کانال تلگرام سایتم با موضوع آموزش ازدواج ممبر خریداری کنم تا بتونم بازدید سایتم را بالا ببرم ولی نمی دونم از کجا باید ممبر بخرم که ضرر نکنم .:general405: . لطفا راهنمایی کنید . ..

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
قصد دارم برای کانال تلگرام سایتم با موضوع آموزش ازدواج ممبر خریداری کنم تا بتونم بازدید سایتم را بالا ببرم ولی نمی دونم از کجا باید ممبر بخرم که ضرر نکنم .:general405: . لطفا راهنمایی کنید . ..

سلام، وقت بخیر
تقریبا میشه گفت "نه همه" ولی اکثر غریب به اتفاق فروشندگان ممبر تلگرام ترکیبی از فیک و واقعی و خارجی و براتون ممبر ارسال میکنند و اینکه یکسری همیشه لفت بدن یا کاربر فیک باشن هم درصدش خیلی بالاست ولی اگر میخواید ممبرهای کانالتون همیشه واقعی - ایرانی - رو به افزایش - بدون هزینه برای خرید همیشگی - تضمینی - و حتی درآمدزا باشه و بتونید نه 1 کانال بلکه بی نهایت کانال رو افزایش ممبر بدید میتونید مدیر یک اپلیکیشن ممبربگیر باشید و خیال خودتونو راحت کنید! https://forum.persiantools.com/thre...با-سورس-تخفیف-موقت-شرایط-اقساط-▶✹✹✹✹✹.879901/

amirhamzh2

Registered User
لایک‌ها
160
به نظرم یه سری کانال مرتبط با موضوع خودتون پیدا کنید و بهشون درخواست گذاشتن تبلیغ بدید

بالا