• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کجا یک عدد اکانت ویرفای شده پرفکت مانی خریداری نمایم؟

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
درود دوستان گرامی وقت شما بخیر
نیاز به خرید یک عدد اکانت ویرفای شده پرفکت مانی دارم و لازم به توضیح است چند بار سعی کردم ویرفای کنم ولی درخواستم رد شد 😒😓
اگر موجود دارید یا انجام میدهید هم لطفا اطلاع دهید تشکر

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
درود دوستان گرامی وقت شما بخیر
نیاز به خرید یک عدد اکانت ویرفای شده پرفکت مانی دارم و لازم به توضیح است چند بار سعی کردم ویرفای کنم ولی درخواستم رد شد 😒😓
اگر موجود دارید یا انجام میدهید هم لطفا اطلاع دهید تشکر
از تاریخ 4 ژانویه پرفکت مانی سرویس دادن به کاربران ایرانی رو متوقف کرده , احتمالا دلیل رد شدن وریفای شما هم همین بوده
البته بدون وریفای میتونید کار کنید که کارمزد انتقالش 1.99% هست

Screenshot 2023-12-26 182919.png

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
از تاریخ 4 ژانویه پرفکت مانی سرویس دادن به کاربران ایرانی رو متوقف کرده , احتمالا دلیل رد شدن وریفای شما هم همین بوده
البته بدون وریفای میتونید کار کنید که کارمزد انتقالش 1.99% هست

مشاهده پیوست 1329415
دوست عزیز یک دنیا ممنونم از راهنماییتون 🙏
دلیل را متوجه شدم و لطفا راهنمایی نمایید از این به بعد نیاز به استفاده از vps هست یا با استفاده از فیل+تر شکن های معمولی مشکل حل میشود

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوست عزیز یک دنیا ممنونم از راهنماییتون 🙏
دلیل را متوجه شدم و لطفا راهنمایی نمایید از این به بعد نیاز به استفاده از vps هست یا با استفاده از فیل+تر شکن های معمولی مشکل حل میشود
نیازی به vps ندارید و با همون فیلترشکن معمولی کارتون راه میوفته , چون در پرفکت مانی شما با ایمیل اکانت میسازید و وقتی هم وریفای نباشه مشخص نیست شما از کدوم کشور هستید.

البته اگر کار شما با ووچر راه میوفته پیشنهاد میکنم از ووچر استفاده کنید.

بالا