آژانس هواپیماییexchanging

از کدوم ورژن یاهو مسنجر استفاده می کنید؟

شروع موضوع توسط sіπa ‏24 فوریه 2010 در انجمن نرم افزارهای اینترنتی

?

از کدوم ورژن یاهو مسنجر استفاده می کنید؟

  1. 10

    56.7%
  2. 9

    26.7%
  3. 8

    13.3%
  4. 7.5

    0 رای
    0.0%
  5. 7

    0 رای
    0.0%
  6. 6

    0 رای
    0.0%
  7. دیگر ورژن ها

    3.3%
  1. sіπa

    sіπa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2010
    نوشته ها:
    1,640
    تشکر شده:
    2
    سلام از کدوم ورژن یاهو مسنجر استفاده می کنید؟
     
  2. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    فلا فكر كنم 9 بهتره
    ورژن 10 همش كرش ميكنه براي من نميدونم چرا
    خيلي هم سنگينه
     
  3. behnam666

    behnam666 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    657
    محل سکونت:
    خونمون
    منم فعلا از نسخه 9 یاهو مسنجر استفاده میکنم.البته بزودی 10 رو دانلود میکنم.
     
  4. radium

    radium Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    4
    من از 10 استفاده می کردم ولی شروع کرد به error دادن حالا از 9 استفاده می کنم ولی بازم فایده نداره فکر میکنم باید کلا ویندوزو عوض کنم
     
  5. Mr.4

    Mr.4 همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2008
    نوشته ها:
    1,674
    تشکر شده:
    520
    محل سکونت:
    آسمانها و فراتر از آن
    نمیدانم
     
  6. sіπa

    sіπa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2010
    نوشته ها:
    1,640
    تشکر شده:
    2
    برو به help/about yahoo messenger
    اونجا ورژنشو نوشته
    :D
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Mr.4

    Mr.4 همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2008
    نوشته ها:
    1,674
    تشکر شده:
    520
    محل سکونت:
    آسمانها و فراتر از آن
    عجب علم پیشرفت کرده چقدر

    [​IMG]9.0.0.2
     
  9. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    اون موقع که این تاپیکو زدی من گزینه 8 رو تیک زدم


    اما الان 10

    همین چند روز پیش از سایتش دانلود کردم


    از 9 خوشم نمیومد استفاده نکردم. اما 10 خوبه و راضی هستم


    بچه ها اعصابم خورد شده میخوام call کنم توی یاهو نمیتونم

    بعضی ها که کلا این گزینه رو ندارن که call بزنی بهشون

    اونایی هم که دارن وقتی call میزنی گوشی رو بر نمیدارن میگن برای ما چیزی نمیاد :(

    راهی نیس این وضع درست بشه؟
     
  10. g3naa

    g3naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2009
    نوشته ها:
    721
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    دبی, شیراز, لارستان بزرگ
    وقتی ار ورژن 10 استفاده میکنم و وبکم رو روشن میکنم هنگ میکنه
    واسه همین ورژنشو عوض کردم
    10 مشکل داره
     
  11. g3naa

    g3naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2009
    نوشته ها:
    721
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    دبی, شیراز, لارستان بزرگ
    ویدیو کال نزن
    برو تو اکشن
    از اونجا کال خالی کن

    پ ن: اگر اشتباه نکنم راهش همینه
     
  12. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    نه من همون کال خالی رو میزنم
     
  13. g3naa

    g3naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2009
    نوشته ها:
    721
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    دبی, شیراز, لارستان بزرگ
    شاید طرف یاهوش قیدیمه ساپورت نمیکنه؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    خوب بدبختی همینجاس

    هرکی یه ورژن استفاده میکنه. همه چی قاطی میشه
     
  16. telcomm

    telcomm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    1
    ورژن 10 دارم استفاده میکنم ولی چه زمانی که سیستمم قدیمی بود و چه الآن که یک سیستم توپ 4 هسته ای ... دارم ، با این برنامه مشکل دارم .
    گاهی که برنامه مدتی نسبتا زیاد یا حتی 1 ساعت باز بوده و در مواردی چند دقیقه ، این برنامه هنگ میکنه و خودش رو میبنده .
    سرعت اینترنت هم که کم بشه ، همین اتفاق میفته گاهی.
    نمیدونم به نظرم باگ داره . اصلا راضی کننده نیست . همون 8 رو که استفاده میکردم ، راضیتر بودم . این مسنجر ورژن 10 زیادی سنگین هست و ارور زیاد میده .
     
  17. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    من 10 نصب كردم پدرم در اومد همش مي اومد بيرون
    خيلي وقته 9 دارم
    ولي همين 9 هم بيشتر اوقات قفل ميكنه و بعد 20 ثانيه آزاد ميشه خودش
    بيچارمون كرده
    هر نسخه اي رو هم بگيد تست كردم درست نشد
    نميدونم يان باگ يا هر چي هستش رو نميخوان رفع كنن؟
     
  18. sіπa

    sіπa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2010
    نوشته ها:
    1,640
    تشکر شده:
    2
    اصلا 9 10 همش ایراد داره نمیدونم چرا
    همون 8 بهتره انگار
     
  19. Captive

    Captive کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    7,637
    تشکر شده:
    2,970
    محل سکونت:
    Shiraz 4 Ever
  20. mahsa vorooojak

    mahsa vorooojak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    496
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    Sweet Dream
    ورژن10 خوبست آیا؟

    من 9 دارم.چت نمیرم بعضی وختا که یاهو قاط میزنه موخوام که بااین ایمیلارو ببینم که موتاسفانه اکثرا ان نمیشود است
     
  21. tack

    tack کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران

    8 از همه ورژن ها بهتره فقط یه مشکل جدید داره این که ستا پشت سر هم نمیتونی بدی اما با 10 میشه این کارو کرد

    اما 10 هنگ لعنتی من 4 گیگ رم دارم سی پی یو من هم 4 GH باز هم کم میاره...
     
  22. my7xN

    my7xN همکار انجمن ادبیات همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    3,287
    تشکر شده:
    1,336
    10...
    بود و نبودش یکیه
    اصلاً ساینین نمیشه
    چند وقت یه بارم که میشه آفام میمونه تو حلقومش[​IMG]