• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از یک کتاب فروشی خوب چه انتظاری دارید؟!

30we

Registered User
لایک‌ها
135
servi_bookstسore.jpg
بعضی کتاب فروشی ها قفسه بندی و شکل مدرنی دارن همه چیز شیک و تمیز و اتو کشیدست

بعضی ها شبیه فروشگاه های زنجیره ای میمونن با کلی بخش و کارمند که همه ماشینی کار میکنن

یه عده داخل مغازه رو شبیه بازار شام کردن همی چی درهم و برهم...کتاب ها رو هم افتاده قفسه ها به هم ریخته و دست آخر مغازه دار یه گوشه زیر کلی آشغال پاشغال مشتری ها رو برانداز میکنه

مغازه هایی که شکل هنری دارن با کلی پوستر و موسیقی هم فراموش نمیشه همیشه یه جوونی هم تو مغازه با یه ریخت و قیافه عجیب غریب پشت دخل نشسته

نشر چشمه و اون پسری که توش با زبان باستانی با شما حرف میزنه هم هست

راسته انقلاب هم پر از مغاره های تنگ و ترش با پیرمدهای بی اعصاب
*************************************************************************************************************************************************
شما دوست دارید کتاب فروشی که ازش خرید می کنید چه جوری باشه؟

بیشتر چه جور کتابهایی رو بیاره؟رمان ایرانی؟خارجی؟فلسفه؟سیاست؟!

باید جای نشتستن داشه باشه؟مبل , صندلی های چوبی یا نه دوست ندارین همیشه یه عده تو مغازه ولو شده باشن؟

به نظرتون یه کتاب فروشی خوب باید تو سطح شهر باشه یا محله های شرق و غرب تهران هم جای خوبی برای یه کتاب فروشی به حساب میاد؟ محله خودتون چه جوریه؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
دوست دارم کتاب فروشی که میرم این ویژگی ها رو داشته باشه.

1. تخصصی باشه. یعنی کنار داستان و رمان و شعر و کتاب هایی از این قبیل، کتاب های کنکور نفروشه.

2. صاحب کتابفروشی آدم فرهنگی و اهل کتاب و خاکی باشه. شاگردش هم کتاب خون باشه و کتاب رو فقط یک کالای فروشی نبینه. بعضی وقت ها شده رفتم داخل کتابفروشی از خود کتابفروش برای کتابی که میتونه برام جذاب باشه مشورت گرفتم.

3. محیط کتاب فروشی یک طوری باشه که بشه 20 دقیقه تا نیم ساعت برای خرید کتاب توقف کرد. بعضی وقت ها که میدونم چه کتابی رو میخوام بخرم میرم داخل و کمتر از دو دقیقه میام بیرون ولی بعضی وقت ها قفسه رو دقیق مرور می کنم و چهارپایه شاگرد هم گاهی برای نشستن برمیدارم که بشینم چهار صفحه رو ورق بزنم. اگر میخوای مشتری دائمی داشته باشی این خیلی مهمه که طرف اونجا احساس راحتی کنه. خصوصاً اگر جایی هست که کم رفت و آمد هست و فروشت به مشتری های دائمی بستگی داره.

4. برخورد محترمانه با مشتری طوری که اگر کسی یک ساعت هم کتاب ها رو زیر و رو کرد و خواست دست خالی بره ازش بپرسید بیشتر چه کتابی مورد نظرش بوده که پیدا نکرده و زمانی هم که در حال جستجو هست شاگردتون رو بفرستید بهش کمک کنه. مثلاً یکبار رفتم داخل کتابفروشی بعد 20 دقیقه شاگردش اومد پرسید بیشتر دنبال چه کتابی هستی... گفتم کتابی که رئال باشه... به داستان خیالی علاقه ای ندارم... یا تاریخی باشه یا زندگی نامه و کتاب خاطرات. راهنمایی کرد و بالاخره یه کتاب برداشتم.

فعلاً همینا رو یادم میاد. کتابفروشی برای اینکه بتونی به سود دهی برسونیش یا باید مرکز شهر و جای پر تردد باشه (مثل انقلاب و کریمخان) یا کنار دانشگاه های معتبر و مراکز فرهنگی.

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
کتابفروشی هایی رو دوست دارم که در کنار سایر کتاب های دارای مجوز کتاب های ممنوعه هم ارائه بدن!

ویترین هم خیلی مهم هست ، معمولن باید کتاب های معروف و جنجالی پشت ویترین قرار بگیرند

اونایی هم که در آخر خرید یه تخفیف خوشگل بهت میدن آدمایی دوست داشتنی هستند!
73542_eynak.gif

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
فروشنده ش ایرانی نباشه ... !!
چرا؟
چون فروشنده ی ایرانی انتظار داره بدون دیدن داخل کتاب، اون رو خریداری کنیم ... !!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اگر وسط شهر باشم حتماً نشر چشمه رو انتخاب می‌کنم. چون مدیریتش فوق‌العاده است. برای همین تقریباً همهٔ کارکنانش آدم‌های مؤدب و علاقمندی هستند. از اون مهم‌تر اینه که چند تا از فروشندگانش، آدم‌های بسیار مطلعی هستند و می تونند کمک خوبی به خریداران بدن.

اگر حوالی غرب باشم میرم شهر کتاب ابن سینا تو شهرک غرب. چون از معدود جاهایی تو ایرانه که اسلوب مراکز فرهنگی اروپایی رو داره. خیلی بزرگه و در هر قسمت چیزهای متفاوتی فروخته میشه. یک طبقه کتاب داخلی، یک طبقه موسیقی، یک طبقه وسایل آموزشی و علمی. خلاصه خیلی خوب بهش می‌رسند. فضای دلنشینی هم داره. به خصوص تو طبقات بالاتر.

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
من بیشتر از همه انتظار دارم یک کتاب فروش خوب فرهنگ کتاب فروشی رو داشته باشه..یعنی رفتارش با مشتری مثل یه نونوا یا یه سوپرمارکتی نباشه..حداقل از لحاظ ادب و احترام متفاوت باشه.بعدش درباره کتابهایی که میفروشه اطلاعات هرچند سطحی رو داشته باشه.

Dejbanan

Registered User
لایک‌ها
279
کلا فروشنده خوب از نظر مشتری ایرانی یعنی : کسی که جنس رو بده و یه دور هم روش اشانتیون بده
و مشتری خوب هم از نظر فروشنده ایرانی یعنی : کسی که پول رو بده و یه دور هم روش اضافه بده
دروغ میگم ؟

بالا