اساتيد نرم افزار قدرتمند Excell يه سوال داشتم

شروع موضوع توسط hamidjoon98 ‏3 اکتبر 2004 در انجمن نرم افزار

  1. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    سلام

    من يه ليست دارم كه تعداد زيادي قطعه با كد و شرح كالا را در آن ثبت كرده ام... آيا تو excell ميشه برنامه اي نوشت كه با وارد نمودن كد در يك خانه شرح آن كالا را از ليست پيدا كرده و در خانه اي ديگر نمايش دهد :blink:

    در واقع همان find ولي بدين شكل ...

    ممنون ميشم كه در صورت امكان فرمول مربوطه را مرقوم بفرمائيد ...

    با تشكر ... حميد [​IMG]
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    ببين تو ميتوني از يه فرمول استفاده كني
    [​IMG]

    شكل كليشم اينه:

    MATCH(lookup_value,lookup_array,match_type)

    كه پارامتر اولي مقداريه كه ميخواي جستجو كني پارامتر دوم ليست يا همون ستونهايي كه ميخواي جستجو كني و پارامتر سوم هم رو بايد صفر بذاري تا دقيقا مقداري كه معرفي كردي پيدا كنه

    البته اين تابع شماره رديف اون مقدار پيدا شده رو بازميگردونه كه ميتوني اين شماره رو توي ليستت مقدارشو بخوني
    بازم اگر سوال داشتي هستيمت :)
     
  4. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran

    استاد ... دمت گرم ...
    خيلي حال دادي ...
    اگه سوالي داشتم حتما مزاحمت ميشم ...
    ممنون ...
    خداحافظ ... [​IMG]
     
  5. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    باسلام

    من فرمول رو نوشتم و جواب هم گرفتم اما تو يه ليست 12600 قلمي پيدا كردن شماره رديف زمان بره ...

    اين ليست من شامل شرح كالا ، شماره فني و كد كالا ميباشد كه من ميخواهم با وارد كردن شماره فني ، كد كالا و يا شرح اون رو

    تو يه خونه ديگه داشته باشم ...

    آيا فرمولي هست كه ما شماره رديفي رو كه فرمول قبلي بهمون داده رو بهش بديم و ازش مقادير رديفهاي ديگه رو بگيريم ؟

    ببخشيد كه مجددا مزاحمت شدم ...

    ممنون از راهنمائي هاي سازنده ات ...

    با تشكر ... حميد ... [​IMG]
     
  6. حسين1

    حسين1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    کد:
    =IF(COUNTIF('شيت اطلاعات'!$A$2:$A$5737;$B57);VLOOKUP($B57;شيت اطلاغات!$A$2:$K$5737;2;FALSE);"")
    
     
  7. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    عزيز جان برادر اون عددي كه به دست آوردي رو با فرمول index ميتوني مقدار اون سلول رو برگردوني مثلا تو بدست آوردي كه شماره سطر مورد نظرت 4 هست و توي ستون 5 بايد يه مقدار رو برگردوني اينجوري استفاده ميكني:
    =INDEX(e1:e11;4;5)
     
  8. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    كه به جاي شماره رديف ميتوني از فرمول اولي كه بهت دادم استفاده كني يعني به جاي اون عدد فرمول رو بذاري
     
  9. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    سلام و خسته نباشيد

    تو اكسل تو Page Setup ميشه يه قسمتي از خانه ها را در هر صفحه تكرار كرد - شكل زير


    [​IMG]


    اما اين امكان فقط براي بالاي صفحه هست ... براي پائين صفحه چكار بايد كرد

    يه چيزي تو مايه هاي Footer ...

    ممنون ميشم ...
     
  10. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    خسته نباشيد ...

    آيا تو اكسل فرمولي هست كه در ازاي برقراري شرط ، رنگ يك خونه رو تغيير بده ...

    مثلا اگه عدد داخل يه خونه كمتر از 10 بود اون خونه رو قرمز كنه ؟ ...

    ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنيد ...
     
  11. PHA

    PHA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    802
    تشکر شده:
    1
    سلام
    شرمنده ميون كلومتون پريدم.فقط شديدا ميخواستم بدونم اين ليست قيمت همون ليست قيمت ايساكو هست ؟
    شما نمايندگي ايساكو هستين ؟
     
  12. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    نه خير من تو شركت سايپا ديزل هستم و اين ليست هم ليست قطعات تريلي ولوو هستش ...

    البته نرم افزار اختصاصي ما اين امكان رو داره و خيلي هم قدرتمنده اما تو تهيه گزارش يه ضعفائي داره كه

    من ميخواستم تو اكسل گزارشمو تهيه كنم ...
     
  13. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    بله اينكار به راحتي امكان پذيره و شما با استفاده از شروط ميتونيد اينكارو بكنيد
     
  14. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran

    سلام و سال نو مبارك ...

    ممنون از بذل توجه جنابعالي ... اگه امكان داره فرمول مربوطه رو مرحمت بفرمائيد :blush:

    سال خوبي در پيش داشته باشيد ...
     
  15. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    من همچنان منتظر جواب اساتيد محترم هستم اگه امكان داره ....

    شرمنده ...
     
  16. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    دمتون گرم

    اگه كسي ميدونه مرحمت نموده ما را هم مستفيض نمايد

    با تشكر .... حميدجون98
     
  17. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    يه ماكرو درست كن كه رنگ سل رو عوض بكنه بعد اونو فعال كن
     
  18. andishe2000

    andishe2000 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    میتونی بعداز انتخاب cell مورد نظر format را بازکرده conditional formatting را اکلیک کنی ومقادیر لازم را با رنگ مورد دلخواه در آن قرار دهی.موفق باشی. فرمول لازم ندارد.
     
  19. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    ما هم يه چيزي ياد گرفتيم دستت درد نكنه
     
  20. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran

    andishe2000 عزيز ... ممنون از راهنمائي بسيار مفيدت ...

    ولي با عرض شرمندگي :blush: من يه مشكل كوچيك دارم و اونم اينه كه ميخوام در ازاي برقراري شرط در يك

    Cell ديگه ، تغيير رنگ در تعدادي از Cell هاي ديگه اعمال بشه ... و در اين گزينه فقط ميتوان خونه اي كه شرط

    در اون برقرار ميشه رو فورمتشو عوض كرد ...

    من در دو رديف ، تعداد كانتينرهايي كه روزانه از سوئد وارد شركت ميشه رو درج ميكنم و پس از تكميل كانتينرهاي

    مربوط به اون پارتي ، با مقايسه تعداد كل و تعداد رسيده با يه فرمول ساده تو يه خونه ديگه كلمه " تكميل شد "

    درج ميشه ... حالا من ميخوام ( يكي نيست بگه تو بيخود ميكني ميخواي ) حالا من ميخوام خونه هايي كه توش

    مقادير نوشته شده پس از تكميل رنگشون تغيير كنه ... اين همون مشكل كوچولوه بود :blink:

    اينم تصويرش ...

    [​IMG]

    .
     

    فایل های ضمیمه:

    • excell2_2.jpg
      excell2_2.jpg
      اندازه فایل:
      40.5 KB
      نمایش ها:
      67
  21. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    خوب ببين توي همون format condition ميتوني دو تا سل رو به عنوان حد بالا و پايين قرار بدي شما ميتوني توي سلي كه قرار تغيير رنگ بده (احتمالا همون سلي كه تعداد تكميل شده رو توش وارد ميكني ) رو حد پايين و سلول حد بالا رو تعداد جمع قرار بده اينجوري هر موقع اون دوتا يكي بشن سلولت تغيير رنگ ميده حالا اگر ميخواي دوتا سلولت تغيير رنگ بده براي اون يكي هم برعكس عمل كن
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون