بیایید در این تاپیک در مورد اساتید رشته برق گفتگو کنیم.
ابتدا من چند نفر رو که پیشکسوت هستن رو نام می برم ببینم کسی می شناسه؟
1 .پرفسور حجت کاشانی
2.آقای مهندس لطیفی
3. آقای دکتر دانصفهانی
اسم آقاي حجت رو شنيدم ولي متاسفانه آن دو بزرگوار را نمي شناسم.
من هم چند تا از استاداني كه خودم با آنها درس داشته ام معرفي مي كنم.
(البته بايد بگم استادان دو دسته اند، يكي اونهايي كه در زمينه آموزش و تحقيقات كار مي كنند (كار آكادميك) و يكي هم اونهايي كه در زمينه مسايل عملي و كابردي فعال و داراي تجربه هستند.)
1و2- آقايان پروفسور محمد مهدي نايبي و دكتر محمد حسن باستاني در زمينه مخابرات به خصوص رادار داراي تجارب و سوابق فراوان علمي هستند ... (دانشگاه شريف)
2- آقاي پروفسور همايون هاشمي كه متاسفانه از ايران تشريف بردند و چند سال پيش جزو چهره هاي ماندگار هم شدند از استادان پيشكسوت و باسابقه مخابرات به خصوص در زمينه مخابرات بيسيم (wireless ) هستند.
3- آقاي دكتر مهرداد شريف بختيار كه گمان نمي كنم كسي در زمينه آموزش الكترنيك آنالوگ در ايران به پايه ايشان برسد. ايشان استاد بهزاد رضوي معروف (نويسنده كتاب طراحي مدارهاي آنالوگ CMOS ) مي باشند كه خود آقاي بهزاد رضوي از محققان برجسته در زمينه الكترونيك آنالوگ و صاحب مقامات و جوايز گوناگون در سطح دنيا مي باشد ودر مقدمه كتاب CMOS هم گفته است كه الكترونيك آنالوگ را از دو نفر ياد گرفته ام : مهرداد شريف بختيار در دانشگاه شريف و ... در دانشگاه استنفورد)
4- آقاي دكتر سيد محمد حسين علوي كه از استادان بزرگ «عملي كار» در الكترونيك عمومي مي باشند و تقريباً در هر زمينه اي از الكترونيك صاحب تجربه و اطلاعات هستند. معروف است كه ايشان با نگاه كردن به يك مدار مشكل دار، اشكال آن را حدس مي زند! من خودم ديده ام اشكال مداري كه ساعتها وقت دانشجويي را گرفته بود، چطور با چند سوال كوتاه از آن دانشجو كشف كردند... (دانشگاه شريف)