منتخب بازارچه

اساتید محترم ممنون میشم راهنمایی کنید .مشکل حین آپدیت TPLINK W8901G

adoolf2004

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2011
نوشته‌ها
696
لایک‌ها
53
سلام دوستان
من دیروز اومدم مودمم رو آپدیت کنم (مدل مودم tplink w8901g) ورژن 3 - ...
فایل اپدیت اشتباه ریختم (ورژن 6) دیگه مودمم بالا نمیاد.
سوراخ پشت مودم هم که ریست فکتوری میکنه ... جواب نمیده
فقط چراغ پاور روشنه و بقیه چراغ ها خاموشه.
زمان گارانتی هم تموم شده
ممنون میشم راهنمایی کنید
 

adoolf2004

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2011
نوشته‌ها
696
لایک‌ها
53
کسی اطلاعی راجع به ای موضوع نداره ایا؟
 

MD66

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2008
نوشته‌ها
2,639
لایک‌ها
205
محل سکونت
400 City
منم مودمم سر همین آپدیتها مرخص شد
من زیاد واینسادم واسه اینکه خودش ریست کنه دیدم طول کشید خودم ریست کردم و ...قبلا آپدیت کرده بودم همون رو و ریست کردم خودم چیزی نشد ولی دفعه بعدی انگار زود ریست کردم و دیگه نشد کاریش کنم
شما هم سعی کن ببین میتونی وارد کنترل پنلش بشی
من که بعید میدونم بشه کاری کرد باز دیگران بیان راهنمایی کنن
 

omidhk

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
44
محل سکونت
ارومیه
سلام دوستان
من دیروز اومدم مودمم رو آپدیت کنم (مدل مودم tplink w8901g) ورژن 3 - ...
فایل اپدیت اشتباه ریختم (ورژن 6) دیگه مودمم بالا نمیاد.
سوراخ پشت مودم هم که ریست فکتوری میکنه ... جواب نمیده
فقط چراغ پاور روشنه و بقیه چراغ ها خاموشه.
زمان گارانتی هم تموم شده
ممنون میشم راهنمایی کنید
فک نکنم خودت بتونی راش بندازی
ببین ادرس شرکت گارانتی کننده کجاست شاید با دریافت هزینه ، تعمیرش کنن
 

adoolf2004

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2011
نوشته‌ها
696
لایک‌ها
53
منم مودمم سر همین آپدیتها مرخص شد
من زیاد واینسادم واسه اینکه خودش ریست کنه دیدم طول کشید خودم ریست کردم و ...قبلا آپدیت کرده بودم همون رو و ریست کردم خودم چیزی نشد ولی دفعه بعدی انگار زود ریست کردم و دیگه نشد کاریش کنم
شما هم سعی کن ببین میتونی وارد کنترل پنلش بشی
من که بعید میدونم بشه کاری کرد باز دیگران بیان راهنمایی کنن
به پی سی وصل نمیشه. یعنی 192.168.1.1 رو کلا نمیاره.
یکی از دوستان توی فروم همسایه گفتند که با روش 30/30/30 ( روتر روشن کنی...30 ثانیه دکمه ریست رو نگه داری...خاموش کنی و همچنان 30 ثانیه دکمه ریست رو نگه داری...و بعد روشن کنی و تا 30 ثانیه ریست رو نگه داری...جمعا 90 ثانیه) و بعد وارد پنل کانفیگ مودم توی بروزر بشی...که جواب نداد . یعنی بریک شده و هیچ راه حلی براش نیست؟


فک نکنم خودت بتونی راش بندازی
ببین ادرس شرکت گارانتی کننده کجاست شاید با دریافت هزینه ، تعمیرش کنن

متاسفانه دسترسی به نمایندگی ندارم. اما یه سرچ که کردم توی یکی از فروم های خارجی روش هایی برای احیای مودم دیدم.
گفتم شاید اینجا دوستان اطلاعات بیشتری داشته باشن.
همچنان منتظر راهنمایی اساتید محترم فروم هستیم....
 

adoolf2004

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2011
نوشته‌ها
696
لایک‌ها
53
یعنی در تمام کائنات من تنها کسی هستم که دچار این مشکل شدم؟ :eek:
 

physics

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2006
نوشته‌ها
851
لایک‌ها
31
باید jtag باشه پ مجدد فریم ویر ریخت روش
فکر نمی کنم کار شما باشه نمایندگی 15_20 می گیره درست می کنه

نگاشته شده با تاپاتالک دزدیده شده!
 
بالا