اساتید محترم ممنون میشم راهنمایی کنید .مشکل حین آپدیت TPLINK W8901G

شروع موضوع توسط adoolf2004 ‏14 آپریل 2013 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. adoolf2004

    adoolf2004 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    696
    تشکر شده:
    52
    سلام دوستان
    من دیروز اومدم مودمم رو آپدیت کنم (مدل مودم tplink w8901g) ورژن 3 - ...
    فایل اپدیت اشتباه ریختم (ورژن 6) دیگه مودمم بالا نمیاد.
    سوراخ پشت مودم هم که ریست فکتوری میکنه ... جواب نمیده
    فقط چراغ پاور روشنه و بقیه چراغ ها خاموشه.
    زمان گارانتی هم تموم شده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. adoolf2004

    adoolf2004 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    696
    تشکر شده:
    52
    کسی اطلاعی راجع به ای موضوع نداره ایا؟
     
  4. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    منم مودمم سر همین آپدیتها مرخص شد
    من زیاد واینسادم واسه اینکه خودش ریست کنه دیدم طول کشید خودم ریست کردم و ...قبلا آپدیت کرده بودم همون رو و ریست کردم خودم چیزی نشد ولی دفعه بعدی انگار زود ریست کردم و دیگه نشد کاریش کنم
    شما هم سعی کن ببین میتونی وارد کنترل پنلش بشی
    من که بعید میدونم بشه کاری کرد باز دیگران بیان راهنمایی کنن
     
    adoolf2004 از این نوشته تشکر کرده است.
  5. omidhk

    omidhk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2011
    نوشته ها:
    1,095
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    ارومیه
    فک نکنم خودت بتونی راش بندازی
    ببین ادرس شرکت گارانتی کننده کجاست شاید با دریافت هزینه ، تعمیرش کنن
     
    adoolf2004 از این نوشته تشکر کرده است.
  6. adoolf2004

    adoolf2004 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    696
    تشکر شده:
    52
    به پی سی وصل نمیشه. یعنی 192.168.1.1 رو کلا نمیاره.
    یکی از دوستان توی فروم همسایه گفتند که با روش 30/30/30 ( روتر روشن کنی...30 ثانیه دکمه ریست رو نگه داری...خاموش کنی و همچنان 30 ثانیه دکمه ریست رو نگه داری...و بعد روشن کنی و تا 30 ثانیه ریست رو نگه داری...جمعا 90 ثانیه) و بعد وارد پنل کانفیگ مودم توی بروزر بشی...که جواب نداد . یعنی بریک شده و هیچ راه حلی براش نیست؟



    متاسفانه دسترسی به نمایندگی ندارم. اما یه سرچ که کردم توی یکی از فروم های خارجی روش هایی برای احیای مودم دیدم.
    گفتم شاید اینجا دوستان اطلاعات بیشتری داشته باشن.
    همچنان منتظر راهنمایی اساتید محترم فروم هستیم....
     
  7. adoolf2004

    adoolf2004 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    696
    تشکر شده:
    52
    یعنی در تمام کائنات من تنها کسی هستم که دچار این مشکل شدم؟ :eek:
     
  8. physics

    physics Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    851
    تشکر شده:
    31
    باید jtag باشه پ مجدد فریم ویر ریخت روش
    فکر نمی کنم کار شما باشه نمایندگی 15_20 می گیره درست می کنه

    نگاشته شده با تاپاتالک دزدیده شده!
     
    adoolf2004 از این نوشته تشکر کرده است.
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون