• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسباب‌کشی از Enetation

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

من ديگه از دست اين Enetation واقعا خسته شده‌ام :grrr: و ميخوام به درک واصلش کنم. حالا سوال اينه که چطور ميتونم از يه مقطعی در وبلاگم يه نظرخواهی جديد بذارم، بدون اينکه قديميها (که مال Enetation هستند) محو بشن؟ اصلا چنين امکانی هست؟ به فکر شما راه حلی ميرسه؟

ضمنا قالب فارسی احسان رو برای هالواسکن پيدا کرده‌ام، فقط مشکل اينجاست که متن در قسمت کامنت با حروف لاتين تايپ ميشه. ميدونيد ديگه کجا ميشه قالب فارسی برای هالواسکن پيدا کرد؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
براي انتقال كامنتها از Enetation فكر نكنم راهي باشه البته يه راه هستش كه براي هر پست دو تا كامنت داشته باشيد كه اين يه كم ناجور هستش براي سوال دومت هم اگر ممكنه لينك اون سايت رو بذار ببينم ميشه يه كاري كرد يا نه؟

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
براي انتقال كامنتها از Enetation فكر نكنم راهي باشه البته يه راه هستش كه براي هر پست دو تا كامنت داشته باشيد كه اين يه كم ناجور هستش براي سوال دومت هم اگر ممكنه لينك اون سايت رو بذار ببينم ميشه يه كاري كرد يا نه؟

............خيلی ممنون. چرا يه راه هست. يه وبلاگ جديد درست کنم توی بلاگر، و اونجا هالواسکن بذارم و ديگه
............اونجا بنويسم و به وبلاگ قبلی که Enetation داره بلينکم! واااای...

............درست متوجه منظورت نشدم. آدرس کدوم سايت رو ميخوای؟ قالب احسان رو ميگی؟ اون اينجاست.

............http://www.sharemation.com/panteax/ehsan-persian_comments.css

............وبلاگ خودم هم اينجاست:

............http://ghorbatestan.blogspot.com

............راستی کسی نميدونه چرا تازگيها اول متون بريده ميشه؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اينكه قالب نيست اين يك فايل استايل هستش. گفتم اگر ميشه آدرس سايت هالواسکن رو مي گي بذار
ضمنا قالب فارسی احسان رو برای هالواسکن پيدا کرده‌ام، فقط مشکل اينجاست که متن در قسمت کامنت با حروف لاتين تايپ ميشه. ميدونيد ديگه کجا ميشه قالب فارسی برای هالواسکن پيدا کرد؟

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدرس هالواسکن؟ خوب اون که معلومه:

www.haloscan.com

کامنتدونی رو به صورت امتحانی گذاشته‌ام اينجا:

http://ghorbatestan1.blogspot.com/

ولی توی اين هم نميشه فارسی تايپ کرد. :( تازه توی قسمت اسم نميشه فارسی نوشت، انگار يونيکد نيست. اصلا نميدونم کجا ميتونم اين رو تغيير بدم!

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مشکل فارسی نوشتن اسم حل شد (توی هالواسکن تو قسمت settings کد رو ميتونی بذاری روی يونيکد). ولی کماکان نميشه متن پيام رو به فارسی تايپ کرد. من هم اين بر و بچه‌های خواننده رو ميشناسم، اگه نتونند مستقيم فارسی بنويسند همه پينگليش فرمايش ميفرمايند.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزيز من نگاه كردم تا جايي كه من باهاش ور رفتم نميشه اونو براي فارسي درست كرد شما چرا از ديگر سايتها براي اينكار استفاده نمي كنيد؟ اگه يه سر به پستهاي قبلي در بخش نظرخواهي بزني چند سايت كه امكانات فارسي دارند رو دوستان معرفي كردند

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلی ممنون از راهنماييهاتون. برای نگه داشتن کامنتهای قبلی هم راهش اينه که نظرخواهی جديد رو جوری بذاری که فقط برای يک مطلب generate بشه. يعنی هر بار که يه نوشتهء جديد رو پست ميکنی کد نظرخواهی براش بذاری. من ديدم که در درازمدت دردسرش بيشتر از يک اسباب‌کشيه. آخرش اسباب‌کشی کردم.

دوزاری خودم هم افتاد که چرا فارسی نميشه نوشت. برای اديت کردن کد html بايد عضويت پولی داشته باشی، وگرنه فقط ميتونی style رو تعريف کنی. اون هم اشکالی نداره. اگه خواستيد يه تک پا تشريف بياريد به خونهء جديد، ببينيد خوب شده يا نه.

http://ghorbatestan1.blogspot.com

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
يه توضيح من بدم. اگه منظورت از فارسي نويسي اينه كه بدون نياز به فارسي نويس و يه چيزي مثل اينجا باشه بايد بگم كه توي هالواسكن نميشه. چون اجازه دست بردن توي تمپليت رو به ملت نداده.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
درست حلزون عزيز در هالواسكن شما مي توانيد استايلها رو تغيير بدي و نمي توني توي كدهاي دست كاري كني.

بالا