• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدامیه مایکروسافت برای یک عنوان "AAAA" کنسول Xbox ...

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
مایکروسافت به تازگی طبق اعلامیه جدیدی که منتشر کرد به دنبال شخصی است که بتواند مسئولیت تهیه کننده اجرایی یک عنوان AAAA را برای کنسول Xbox بپذیرد. بله، درست شنیدید 3 تا A نه؛ 4 تا A!

85546506804995935248.jpg

مایکروسافت به دنبال یک تهیه کننده اجرایی برای عنوانی در سطح AAAA کنسول Xbox است.

لیست شرایط کاری در هفته گذشته ارسال شد.
همانطور که در آن ذکر شده است؛ مایکروسافت به دنبال یک تهیه کننده اجرایی می باشد که این شخض عضو یک تیم سطح جهانی خواهد شد.

با همه این اهداف، هدف اصلی ان ها ایجاد یک تجربه ی AAAA و مهمتر از آن سرگرمی مخاطبان خود می باشد. در این بین حرف های که در فهرست شغلی گفته شده این است که استودیو مایکروسافت (Xbox) به دنبال پویا و یک تهیه کننده اجرایی است که بتواند برای توسعه و هدایت تیم در سطح جهانی همراه با بودجه ای بالا و زمان مناسب کار را جلو ببرد.

دیگر مسولیت های مهم عبارتند از:

*تهیه کننده اجرایی مسولیت اصلی عنوان AAAA کنسول Xbox را خواهد داشت.

*ارائه دقیق تمام کار آزمودگی ها (Concept, Prototype, Greenlight, Pre-Production, Production, Release, ongoing revenue streams and a complete franchise plan)

*ایجاد اهداف First Party و معیار های بهره گیری از پلتفروم به روش های نوآورانه یا مختلف

*برای تضمین روابط کاری بزرگ و زمان و بودجه با توسعه دهندگان خارجی باید سطح روابط خود را حفظ کند.

*توانایی برای مسافرت داخلی و خارجی

این ها از جمله قوانینی بودند که در فهرست شغلی ثبت شده شده بود. شما می توانید برای دیدن قوانین دیگر به اینجا مراجعه فرمائید.

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
کجا این خبر های دست اول رو پیدا می کنی

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
کجا این خبر های دست اول رو پیدا می کنی

داداش ما مخلصيم يه جورايي داريم جور مديرهاي اين بخش رو ميكشيم نميدونم چرا هيچ كدوم هيچ خبري نميزارن پس مديريت و همكار انجمن يعني چي؟؟؟؟
من خودم راستش يه فروم براي گيم دارم هر چي اونجا ميزارم اينور هم ميزارم

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
داداش ما مخلصيم يه جورايي داريم جور مديرهاي اين بخش رو ميكشيم نميدونم چرا هيچ كدوم هيچ خبري نميزارن پس مديريت و همكار انجمن يعني چي؟؟؟؟
من خودم راستش يه فروم براي گيم دارم هر چي اونجا ميزارم اينور هم ميزارم
سلام.
اول بابت این تاپیک و سایر تاپیک های خبر دیگه تشکر میکنم.وظیفه من و مدیر بخش مدیریته نه فعالیت.
در ضمن من خیلی اهل کپی پیست نیستم ...
موفق باشید

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
سلام.
اول بابت این تاپیک و سایر تاپیک های خبر دیگه تشکر میکنم.وظیفه من و مدیر بخش مدیریته نه فعالیت.
در ضمن من خیلی اهل کپی پیست نیستم ...
موفق باشید

خوب بهتر نيست چون اهل كپي پيست نيستيد يكم از خبرهاي بروز رو برامون از سايتهاي معتبر گيم ترجمه كنيد و برامون بزاريد تا ماهايي كه اهل گيم هستيم بدونيم يكي هست كه اخبار تازه و داغ رو برامون مبزاره

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
وظایف مدیرا خیلی زیاده وقتشون به تاپیک زدن نمی رسه

حالا داداش(یا ابجی) شما که هستید دیگه نیازی نیست انشا ا... مدیر بشی مدریت جناب رو هم ببینیم
ولی بازم دستت طلا رونق دادی به این بخش ما رو هم شاد کردی با خبرات ایول بهت عزیز خیلی با حالی

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
بالای صفحه یه تبلیغ قرمز بالاش یه گزینه هست به نام جهت اطلاع شما یه سر بزن داش کلی پیام دادم بهت

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
بالای صفحه یه تبلیغ قرمز بالاش یه گزینه هست به نام جهت اطلاع شما یه سر بزن داش کلی پیام دادم بهت

داداش شما لطف داري
جوابتون رو توي پ.خ دادم
خبرهاي كپي پيست اينجا بكار نمياد
بايد يكي باشه ترجمه اخبار كنه

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
تجربه نشان داده هر چه تعداد A ها بیشتر، پول هدر رفته بر سر بازی هم بیشتر. :p

بالا