• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام براى كار ( خواهشا راهنمايى كنيد )

Mohiwoods

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان يكى از فاميلاي من از آمريكا اومده و ميخواد براى چند ماه اينجا بمونه و منبع درآمد ميخواد :

به سه زبان ( فارسى ، انگليسى ، آلمانى ) كاملا مسلط هست ( عين زبون مادرى ) 25 سال آمريكا زندگى كرده و اونجا در شركت بيمه كار ميكرده

حالا از شما مشاوره ميخواستم ببينم جايى ميشناسيد كه يه همچين كيسى بخواد ؟ با حقوق خوب ؟ يه راهنمايى كامل كنيد ممنون ميشم .

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
یکی از آشناهای ما همین وضعیت رو داشت البته محصل دکترا بود وقتی اینجا بود رفت توی یک آموزشگاه زبان برای دوره های ielts تدریس می کرد و درآمد خیلی خوبی داشت و راضی بود چون نه وقتش رو خیلی می گرفت و هم این که می گفت درآمدش برای چند ماه خیلی خوبه. تازه آخرهاش هم چند تا دانشجو خصوصی گرفته بود حسابی چلوندشون.
اگه ادم خیلی فعالیه کار ترجمه هم به راحتی گیرش میاد

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام دوستان يكى از فاميلاي من از آمريكا اومده و ميخواد براى چند ماه اينجا بمونه و منبع درآمد ميخواد :

به سه زبان ( فارسى ، انگليسى ، آلمانى ) كاملا مسلط هست ( عين زبون مادرى ) 25 سال آمريكا زندگى كرده و اونجا در شركت بيمه كار ميكرده

حالا از شما مشاوره ميخواستم ببينم جايى ميشناسيد كه يه همچين كيسى بخواد ؟ با حقوق خوب ؟ يه راهنمايى كامل كنيد ممنون ميشم .

درود،

دوست بنده از کانادا بخاطر تقسیم ارث و میراث، یک ساله اومده مشهد. دنبال کار بود ک از بیکاری دربیاد. فرانسه و انگلیسیش هم کاملا مسلط هست. توی یکی از شعبه های بستنی شاد شده cashier.

chukar

Registered User
لایک‌ها
51

معلم خصوصی ایلتس
درامد عالی.

farshid61

Registered User
لایک‌ها
25

همانطور که دوستان گفتن ظاهرا آموزش خصوصی زبان عالیه با توجه به اینکه خیلیا به فکر مهاجرت و یادگیری زبان هستند

شرکت های صادراتی هم خوب هستند اگه بتونند مثلا یه محصول به طور مثال یک شرکت شیمیایی یا پتروشیمی رو بازاریابی کنند با توجه به اینکه این محصولات به صورت تناژ درخواست و ارسال می شوند سود بسیار بالایی دارند می تونند خوب کار کنند

بالا