• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام همکار تولید محتوا

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
با سلام
یک شرکت معتبر با سابقه 52 ساله جهت تکمیل تیم تولید محتوا، به صورت پاره وقت جهت تولید محتوای خبری و نقد و بررسی دعوت به همکاری میکند.
دوستان عزیز که در زمینه تولید محتوا بلاگ، صفحات اجتماعی، اخبار، نقد و بررسی و ... فعالیت دارند لطفا رزومه خود را برای بنده ارسال کنند.

با سپاس

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
لطفا شرایط و همه چی را برای من پ.خ کنید مرسی

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
با سلام
یک شرکت معتبر با سابقه 52 ساله جهت تکمیل تیم تولید محتوا، به صورت پاره وقت جهت تولید محتوای خبری و نقد و بررسی دعوت به همکاری میکند.
دوستان عزیز که در زمینه تولید محتوا بلاگ، صفحات اجتماعی، اخبار، نقد و بررسی و ... فعالیت دارند لطفا رزومه خود را برای بنده ارسال کنند.

با سپاس
سلام.
من در چند سایت ترجمه نقد وبررسی موبایل و لپ تاپ انجام داده ام.
رشته ام نیز فناوری اطلاعات هست.
لطفا شرایط رو پ.خ بفرمایید.

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
سردبیر سرویس فرانسه خبرگزاری,دانشجوی ارشد مترجمی فرانسه دانشگاه تهران,سابقه تولید محتوای خبری,مسلط به تحلیل رسانه های اجتماعی,رتبه یک کارشناسی ارشد.مسلط به زبان فرانسه و انگلیسی.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
ادمین یکی از پر طرفدار ترین پیج های اینستا هستم

پی ام بدید

amin-rezaeian70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

با سپاس
با سلام
دوست عزیز از چه طریق میتونم باهاتون ارتباط بهتری برقرار کرده و رزومه خودم رو براتون ارسال کنم؟

بالا