برگزیده های پرشین تولز

simorghgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت اینترنتی پاسخیاب برای تکمیل کادر کارشناسان پاسخگو به سوالات برنامه‌نویسی کاربران خود نیازمند تعدادی افراد با تجربه که حداقل به یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی کامپیوتری مسلط هستند می‌باشد

سایت پاسخیاب یک سایت پاسخگویی آنلاین به سوالات کامپیوتری و برنامه‌نویسی می‌باشد و کارشناسان پاسخگو وظیفه پاسخگویی به سوالاتی که توسط کاربران ارسال می‌شوند را دارند. شایان ذکر است همکاری با سایت پاسخیاب به صورت دورکاری می‌باشد و نیازی به حضور فیزیکی در شرکت نمی‌باشد.
جهت تکمیل فرم ثبت نام جهت همکاری از راه دور با سایت پاسخیاب فرم مربوطه را از آدرس http://pasokhyab.ir/partners.php تکمیل نمایید

simorghgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مبلغ هزار تومان جهت اهراز هویت افرادی که درخواست دریافت پنل پاسخگویی به کاربران دارند دریافت می شود تا از ثبت نام افرادی که قصد ایجاد اختلال در سایت دارند جلوگیری شود. مبلغ هزار تومان چیزی نیست که بخاد پرداختش برای کسی سخت باشه اما اگر پرداختش برای کسی مشکل هست میتونه رزومه خودش رو ارسال کنه و به صورت دستی تایید هویتش رو انجام میدیم تا نیاز نباشه پرداخت انجام بشه. دوستانی که میخان بدون پرداخت هزینه ثبت نام کنن رزومشون رو از طریق فرم سایت ارسال کنن و اینجا اعلام کنن تا حسابشون تایید بشه

alpine91

Registered User
لایک‌ها
29
من به 17 سوال پاسخ حرفه ای دادم و حدود 2 ساعت زمان صرف کردم و کل مبلغ درامد فقط 3500 تومان شد این در صورتی که من برای هر ساعت کار 20,000 دریافت میکنم !
سیستم و برنامه های درامد زایی شما ضعیف هست .... حداقل برای اینکه بتونید کارشناس خوب داشته باشید .

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
مدیر انجمن
لایک‌ها
16,515
من به 17 سوال پاسخ حرفه ای دادم و حدود 2 ساعت زمان صرف کردم و کل مبلغ درامد فقط 3500 تومان شد این در صورتی که من برای هر ساعت کار 20,000 دریافت میکنم !
سیستم و برنامه های درامد زایی شما اصلا جالب نیست .... حداقل برای اینکه بتونید کارشناس خوب داشته باشید .

کاری به سیستم استارتر ندارم ، ولی با این محاسباتی که شما انجام دادید ، باید ماهانه حداقل 4,500,000 تومان درآمد داشته باشید...

simorghgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سیستم و برنامه های درامد زایی شما اصلا جالب نیست .... حداقل برای اینکه بتونید کارشناس خوب داشته باشید .
حتما شما به سوالات موجود در بخش پرداخت نشده پاسخ داده اید که درامد آن برای شما منظور نشده ...
توجه داشته باشید که حداقل مبلغ دریافتی برای ساده ترین سوالات که جواب یک خطی دارند 1000 تومان است و کمتر از آن نخواهد شد که 70 درصد آن یعنی 700 تومان به کارشناس پاسخگو که شما باشید تعلق می گیرید . ضمن اینکه شما می توانید بنا به میزان سختی پاسخگویی به سوالات هزینه بیشتری را از درخواست کننده آن سوال دریافت نمایید
با توجه به این توضیحات پاسخگویی به 17 سوال اگر حتی هیچ هزینه اضافی درخواست نکنید 11900 تومان برای شما درآمد خواهد داشت
در صورتی که سوال یا مشکلی دارید از طریق تلگرام با آی دی @simorghshargh تماس بگیرید تا بیشر به شما توضیح داده شود

alpine91

Registered User
لایک‌ها
29
کاری به سیستم استارتر ندارم ، ولی با این محاسباتی که شما انجام دادید ، باید ماهانه حداقل 4,500,000 تومان درآمد داشته باشید...
بله حداقل.
حتما شما به سوالات موجود در بخش پرداخت نشده پاسخ داده اید که درامد آن برای شما منظور نشده ...
توجه داشته باشید که حداقل مبلغ دریافتی برای ساده ترین سوالات که جواب یک خطی دارند 1000 تومان است و کمتر از آن نخواهد شد که 70 درصد آن یعنی 700 تومان به کارشناس پاسخگو که شما باشید تعلق می گیرید . ضمن اینکه شما می توانید بنا به میزان سختی پاسخگویی به سوالات هزینه بیشتری را از درخواست کننده آن سوال دریافت نمایید
با توجه به این توضیحات پاسخگویی به 17 سوال اگر حتی هیچ هزینه اضافی درخواست نکنید 11900 تومان برای شما درآمد خواهد داشت
در صورتی که سوال یا مشکلی دارید از طریق تلگرام با آی دی @simorghshargh تماس بگیرید تا بیشر به شما توضیح داده شود
از پیگیری و تماسی که داشتید تشکر میکنم این نشانه از شخصیت بالا و توجه شما داره .
بنده نظر و برداشت اولیه خودم پس از ورود به سیستم رو گفتم و امیدوارم این باعث نشه تا افراد دیگه برداشت بدی کنند و وارد سیستم نشند !
به صورت کلی از طرح و پیاده سازی همچین خدماتی لذت بردم و انقدر برام اهمیت داشت که نظر شخصی خودم رو (هر چند درست یا نا درست ) با شما در میان بگذارم.

با امید موفقیت بی پایان

simorghgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله حداقل.

از پیگیری و تماسی که داشتید تشکر میکنم این نشانه از شخصیت بالا و توجه شما داره .
بنده نظر و برداشت اولیه خودم پس از ورود به سیستم رو گفتم و امیدوارم این باعث نشه تا افراد دیگه برداشت بدی کنند و وارد سیستم نشند !
به صورت کلی از طرح و پیاده سازی همچین خدماتی لذت بردم و انقدر برام اهمیت داشت که نظر شخصی خودم رو (هر چند درست یا نا درست ) با شما در میان بگذارم.

با امید موفقیت بی پایان
سپاس از شما

had-sh00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
زیاد این چیزها رو قبول ندارم.اگر قرار به بزرگ شدن باشه خود اون سیستم بزرگ میشه

بالا