• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از خروجي تي وي كارت گرافيك

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
يه سوال دارم جواب مي خوام
من يه كارت گرافتيك اي تي آي دارم خروجي تصوير ازش مي خوام
نيگاه كنيد من خودم چيز بارم هست
واي نميشه كه نميشه
تا مياد دست نرم افزار(يعني تا مياد تو ويندوز ) تصوير پر
نصب هم ميشه ولي اونجا كه ميشه خروجي رو انتخاب كرد خاموشه

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزيز
درباره كارت های ATI تا وقتی خروجی تصویر را به جایی پیوسته نکرده اید در بخش ویژگیهای کارت گرافیکی (Display Properties/Settings/Advanced/Displays) گزينش گزینه TV ممکن نیست و Not Connected نشان داده می شود.
اطمینان یابید که کابل مشکلی ندارد و به تلویزیون پیوسته است!

bot-shekastan.gif

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
والا وصله. مطمئنما كه سالمه ولي بازم خاكستري قسمت تي وي و نميشه انتخابش كرد
تورو خدا كمك كنيد به من عاجز

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
Display Properties/Settings/Advanced همينجا توي قسمت utility manager نمي توني خروجي دوم رو انتخاب كني ؟!
من اي تي آي ندارم ولي در اس آي اس ، يك قسمتي هست driver mode settings كه اونجا بايد driver mode رو اول روي multimonitor بگذاري و بعد كامپيوتر رو يك بار روشن خاموش كني. تا بعدش تازه بتون خروجي بگيري.
ضمنا به كابل هم ربطي نداره !

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
نگاه كن احسان جون و بقيه
تو قسمت زير
DISPLAY PROPERTIES>SETTING>ADVANCED>display
من دو تا خروجي مانيتور دارم و يه خروجي تي وي و يكي ديگه
خروجي هاي مانيتور ها كار ميكنه
ولي تي وي هميشه خاموشه. ريست مي كنم هم درست نميشه
حتي ريست ميكنم و وصله تصوير نميده . البته اينو بگم كه اول تصوير داره ها ولي تا اونجايي كه صفحه آبي مياد و خوش آمد گويي ميكنه تصوير از رو تلوزيون مي پره
يعني من شمارش رم دارم . لوگوي ويندوزو دارم ولي تا صفحه ولكام مياد ...
همه چي ميپره
اينو هم بگم نه تلويزيون مشكل داره نه كابل ها
چون با يه ترايدنت9750 همه چي مثل ساعت كار ميكنه . بدون نياز به كوچكترين تنظيمي.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
كارت های ATI نرم افزارهاي درايورشون هيمشه از اين مشكلاي ريز و درشت داشتن...اينجاست كه آدم قدر نرم افزار Nview كارتهاي Nvidia رو ميدونه...
در اين مورد..اگه نتيجه نگرفتي شايد اگه جديدترين ورژن درايور كارت رو دانلود كني مشكل حل شه.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
مشكل اين نيست ، ببين ويندوز وقتي كه خروجي تي وي ميگيري معمولا اون رو به عنوان مانيتور دوم مي شناسه. حالا بايد مانيوتر دوم رو فعال كني. معمولا 2 حالت داره يا اينكه از مانيتور ببيني يا از تي وي و يا اينكه دستك تاپت رو بزرگ كني و درواقع تلويزيونت هم همين دستكتاپت رو نشون مي ده. يعني ماوس رو كه از سمت راست مانيتور مي بري بيرون مياد تو تي وي .

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
كارت های ATI نرم افزارهاي درايورشون هيمشه از اين مشكلاي ريز و درشت داشتن...اينجاست كه آدم قدر نرم افزار Nview كارتهاي Nvidia رو ميدونه...
در اين مورد..اگه نتيجه نگرفتي شايد اگه جديدترين ورژن درايور كارت رو دانلود كني مشكل حل شه.
این برای دوران پیش از Catalyst بود ...

اگر تلویزیون و یا VCR به کارت متصل باشد در کارتهای ATI به طور خودکار شناخته می شوند و سپس می توان تصویر خروجی را دید.

ببين ويندوز وقتي كه خروجي تي وي ميگيري معمولا اون رو به عنوان مانيتور دوم مي شناسه. حالا بايد مانيوتر دوم رو فعال كني. معمولا 2 حالت داره يا اينكه از مانيتور ببيني يا از تي وي و يا اينكه دستك تاپت رو بزرگ كني و درواقع تلويزيونت هم همين دستكتاپت رو نشون مي ده. يعني ماوس رو كه از سمت راست مانيتور مي بري بيرون مياد تو تي وي .
درباره کارت های ATI چنین نیست ...

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
از همه ممنون امتحان كنم ببينم ميشه يا نه بد خبر مي دم
در ضمن كارت من مشخصاتش اينه
radaon 7000 series
64MB ram
در ضمن توي اون صحفه display كليد رفع مشكل نداره. حالا ازش عكس مي گيرم ميزارم اينجا

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
اگر تلویزیون و یا VCR به کارت متصل باشد در کارتهای ATI به طور خودکار شناخته می شوند و سپس می توان تصویر خروجی را دید.
نگاه كن مشكل اينه من تصوير دارم ولي تا صفحه آبي ويندوز مياد مي پره تصوير . يعني فكر ميكنم تا ميره دست نرم افزار كه اينجا ويندوز باشه تصوير قطع ميشه

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
يك احتمال ضعيف...البته ميدونم امكانش كمه اما به هر حال : شما درايور كارتت رو خود ويندوز كه نشناخته؟ چون حتما ميدوني وقتي خود ويندوز بعضي از درايورها روبشناسه از اين مشكلات هم ممكنه پيش بياد.و لازمه حتما درايوري كه خود شركت داده نصب كني.

و بازهم اگه اينطور نيست ضرر نداره كه آخرين نسخه درايور رو دانلود كني و نصب كني.

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
اقا گفتم اين عكسو بزارم كه بگم متاسفانه من اين دكمه troubleshooting رو ندارم تا زوري تو پاچه اين كارت بكنم
. در ضمن يه نكته اي هست كه بگم.احسان جون همونطور كه گفته شده با خروج ماوس تصوير منتقل نميشه .
بايد بگم كه خروجي اش از نوع لونه زنبوري هستش و اون سرش از نوع ورودي معمولي است براي ورودي تلويزيون.توي راهنماش نوشته كه بايد دنبال s-videoبگردم . ولي مشكل اينه كه درواقع مشكل از فيش نيست .همونطور كه گفتم من تصوير دارم. ولي تا مياد تو ويندوز همه چي مي پره.
يه نكته اي هم هست كه تا مانيتور به يكي از دو خروجي وصله و بعد من در همون حال سوكت رو بهش وصل ميكنم كيفيت رنگ تصوير مانيتور به هم ميريزه . يه حالتي كه انگار يه فيلتري جلوي مانيتور بياد. همه چي رنگ مايه زرد ميگره. ميدونيد مثل اين مانيتورهايي ميشه كه مثلا نيم سوز شده اند
در ضمن اين اتفاق فقط از يه خروجي ها رخ ميده
مورد بعدي اينكه با هزار بدبختي اخرين ورژن درايورش رو هم دان كردم (7و نيم مگ !!چي كشيدم )‌ولي بازم هيچي
myvga.gif

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم</span>

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
<span style='font-size:25pt;line-height:100%'> مرا دريابيد به شما نيازمندم )البته به كمك شما (</span>

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
شايد مشكلت به خاطر رزولشين ويندوزته اونو مثلا روي 800 در 600 ست كن ببين خوب ميشه يا نه در ضمن فكر نكنم بتوني همزمان دوتا تصويرو داشته باشي يعني دسكتاپت نصف بشه نصفش رو تلويزيون ، نصفش روي مانيتور

experience

Guest
لایک‌ها
4
فكر كنم يا فيش خروجي تصوير كارت خرابه يا كابلت چون غير از اين دو تا نمي تونه باشه.
اين ايراد با اين تفاصير بعيد هست نرم افزاري باشه.
اون ها رو چك كن. نبايد تلوزيون رو به صورت آن پلاگ نشون بده .

teshneye danesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizali :
<span style='font-size:25pt;line-height:100%'> مرا دريابيد به شما نيازمندم )البته به كمك شما (</span>

جناب alizali گوش كن ببين چي ميگم . شما در زماني كه تصوير كامپيوترو ميفرستي به tv آيا ميتوني هم در pc و هم در tv با هم تصوير داشته باشي ؟ ميدوني منظورم چيه ؟ الان بهت ميگم .. شما زماني كه تصوير را از كامپيوتر به تلويزيون ميفرستي در همون لحظه بايد OK را بزني ولي چون توي اون لحظه تصويري روي مانيتور نميبيني در نتيجه كليد OK را هم نميني كه بخواي click بكني و اينقدر معطل ميكني كه دوباره تصوير برميگرده به مانيتور. پس يادت نره درست در لحظه اي كه تصويرو از مانيتور به tv ميفرستي سريعاً بايد در روي TV دنبال كليد OK بگردي و روي آن click بكني تا ديگه تصوير روي TV بمونه .

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا تاریخ تاپیکی که توش پست میزنی را نگاه کن... مال 1 سال پیشه....
فکر نمی کنم دیگه احتیاجی داشته باشه... البته دستتون درد نکنه.

Vangelis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هیچ جاهی در مشخصات کارتم برای enable کردن خروجی تی وی پیدا نکردم چه جوری باید تصویر بگیرم؟

خیلی خیلی ممنون... :)

بالا