آژانس هواپیمایی
pop up

استفاده از کد های اچ تی ام ال ، درون پی اچ پی

شروع موضوع توسط bikhab ‏30 دسامبر 2007 در انجمن PHP

  1. bikhab

    bikhab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه .
    من برنامه نویس زیاد حرفه ای نیستم ، بیشتر پروژه دانشگاهی انجام میدم .
    تازهگی ها تصمیم گرفتم پی اچ پی بخونم . خب چون زمینه برنامه نویسی رو نسبتا اصولی بلد بودم ( java - c - vb )
    پی اچ پی واسم زیاد سخت نیست . الان با بیشتر دستوراتش آشنام ، با sql راحت کار می کنم ، انواع روش های مرتب سازی رو می تونم روش پیاده کنم و ...
    اما
    مشکلی که دارم اینه که زیاد از html سر در نمیارم
    مثلا من می خوام یه تیبل از دیتابیس رو که توش 200 تا رکورد داره ، بخونم ، و با php داخل کادر ( 200 تا تیبل ) نمایش بدم ، و مثلا بتونم رنگ بوردر این تیبل رو عوض کنم و ...
    با html هم می تونم یک تیبل بسازم با مشخصات دلخواهم ، اما داخل php نمی تونم این کار رو انجام بدم و داخل حلقه ها بندازمش تا به میزان مورد نیاز دیتابیس تیبل(منظور تیبل قابل نمایشه ، نه جداول بانک اطلاعاتی ) ساخته بشه . و اصلا تسلطی روی ظاهر خروجی کد های php ندارم .
    می شه یکی واسم یه توضیحی بده که چجوری می تونم داخل خود کد های php ، فونت ، سایز فونت ، رنگ فونت ، بورد ها ، تیبل ها ، اینلاین ها و بیشتر کد های html ای که استفاده می کنیم رو قرار بدم ؟
    ممنون می شم
     
  2. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    کاری نداره فقط باید کد html رو پرینت بگیری تو صفحه.

    PHP:
    <?php
     
    echo '<table width="200" border="1">
      <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td>&nbsp;</td>
      </tr>
      <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td>&nbsp;</td>
      </tr>
    </table>' 
    ?>
    میتونی برا شکل دهی به جدولت از css استفاده کنی و بهش استایل بدی.
     
  3. bikhab

    bikhab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    اصلا اسم css رو نیار که ناراحت می شم .
    خوب کار می کنه ها ، اما امان از روزی که لود نشه .
    اون وقت یه صفحه داری که فقط توش متنه و همه چیز قاطی پاطی می شه ، اونم با وضع سرور های محترم که لودشون وحشتناک بالاست.
    با این td ها کار کرده بودم ، اما اصلا نمی شه تسلط روی خروجیشون داشت
     
  4. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    چرا لود نشه؟!
    شما تا حالا ندیدی HTML یه صفحه لود نشه!!
    کنترل خطا خوبه اما نه دیگه تا این حد!!
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    این چه حرفیه میزنی برادر من.
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    وا!!!‌
    اين ديگه چجورشه؟
    مگه بدون CSS هم ميشه كاري كرد؟
    اگه درست آدرس دهي كني 99.99% لود ميشه. مگه اينكه براوزرت حالش خوب نباشه!
     
  7. boxilink
  8. bikhab

    bikhab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    آقا من گفتم php حالیم نیست ، نگفتم که از سیستم سرورها سر در نمیارم .
    دوستان عزیزم ، الان خیلی ساله که کار می کنیم با بچه های شرکت ؛ بعد از کلی بد بختی ، دو تا نتیجه گرفتیم ؛ اول این که عمران با دیتا بیس های هاستینگ های ایرانی نمیشه اعتماد کرد ( خودم اکانت ریسلر از persianservices دارم ) . یکی دیگش هم اینه که تا اونجایی که میشه استایل ها رو بریزیم رو خود html .
    حالا اینا رو ول کنید ، این نظر شخصیمه ، شایدم وسواس بیخود دارم و شما راست می گید .
    من 100% با کاریی css موافقم و عملا بدون اون نمیشه کاری کرد ، اما تا اونجایی که بتونم استیل های کمتری رو بهش لینک میدم. دیوووونه ام نه ؟
    اما این php چه چیز باحالیه .
    از کجا می تونم یک سری اطلاعات در مورد :
    1- توابع تاریخ
    2-تاریخ شمسی
    3-تولید اعداد رندوم
    4-استفاده از تایید عضویت توسط ارسال لینک فعالسازی به ایمیل
    5-ارسال ایمیل از طریق php
    پیدا کنم ؟
     
  9. bikhab

    bikhab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    رندومشو خودم پیدا کردم
    جالبه ،
    ramd(min,max) a
    مثل همون رندومه جاوا
    اگه اشتباه نکنم ، میتونه بین فیلد خاصی از تیبل های اس کیو ال هم یکی رو رندوم انتخاب کنه
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    سوال هايي كه كردي همش تو اين فروم (!)‌ و همچنين راهنماي اصلي PHP موجود هست. سرچ كن اگر نتيجه نگرفتي بگو تا تك تكشو برات توضيح بدم