آژانس هواپیماییexchanging

استفاده از DLL برنامه های دیگر

شروع موضوع توسط yadi ‏3 فوریه 2006 در انجمن Delphi

  1. yadi

    yadi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    چه طوری می تونم از DLL برنامه های دیگر در برنامه خودم استفاده کنم؟
    می خوام توابع و زیر برنامه هایی که در آن DLL وجود دارد را به دست آورده و با دانستن اینکه چگونه آنها را فراخوانی کرد
    از آنها در برنامه خودم استفاده کنم
    مرسی
     
  2. Mavix

    Mavix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2006
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tabriz
    با سلام

    دوست عزيز شما ميتوانيد از هر DLL که دلتون ميخواد چه در دلفي و چه در VB و ... با دانستن نام توابع آن ، ازش بدين صورت استفاده کنيد:

    ;procedure f1(); external 't1.dll​

    که f1 نام تابع درون DLL و t1 نام فايل DLL مي باشد که در مسير پروژه قرار دارد. در ضمن اگه داخل DLL بجاي procedure از function استفاده شده باشد ، بايد نام مناسب با آن رو بنويسيد ، يعني :

    ;'function f1(); external 't1.dll​
     
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    آلبته اضافه کنم
    توی dll های استاندارد در ویندوز که با c نوشته شدن روش فراخوانی توابع stdcall هست یعنی پارمتر های از راست به چپ روی پشته قرار می گرن اما رد دلفی این استاندارد fastcall ]ست برای رفع این نا هماهنگی بعد از تعریف تابع کلمه stdcall رو بنویسید و هم چنین به جای string از pchar استفاده کنید چون رشته های دلفی منحصر به فرد هستن و بقیه زبان های از رشته های مختوم به تهی استفاده می کنن

    function test(t1:integer;str:pchar):word;external 'dll_name.dll';stdcall;
     
  4. yadi

    yadi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    آخه یه مشکلی است
    از کجا بدونم که چه توابع و زیربرنامه هایی در آن dll است؟
    برنامه هایی هست که آن توابع داخل dll را نشون بده؟
    این dll که من میگم از dllهای ویندوز نیست بلکه مال یه برنامه کاربردی دیگری است.
     
  5. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    یه برنامه ست که نشون نی ده چه توابعی هست اما پارمتر هاش رو نشون نمی ده یان برنامه با ویژوال استادیو نصب می شه الان اسمش یادم نیست اما خب تا وقتی پارمتر های رو بلد نباشی نمی تونی ازش استفاده کنی