• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از php در اپلیکشن موبایل

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
من در حال طراحی یک وب سایت سرویس پخش ویدئو مثل آپارات با زبان hmtl5 و php هستم و به اپلیکیشن اندروید و ios این سرویس هم احتیاج دارم.
آیا امکان این هست که بعد از طراحی صفحات رو به صورت native از اپلیکیشن اجرا کرد و فقط دیتا(مثل ویدئو، زمان ویدئو، نام ویدئو و...) رو از سرور بگیره؟ مثلا لازم نباشه هربار پلیر ویدئو رو از اینترنت دریافت کنه.
یا اینکه حتما باید یکبار با php برای وب طراحی کنم و یک بار هم با جاوا اسکریپت برای اندروید طراحی بشه؟ اگر واضح نیست بفرمایید که بیشتر توضیح بدم. پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
ربطی به هم ندارند سایتتون رو هر جور که دوست دارید طراحی کنید بعدا میتونید اپلیکیشن هاتون رو هر طور که دوست داشتید بسازید.
البته اگر از الان سایتتون و ریسپانسیو طراحی کنید خیلی بهتر هست و کابران که با مرورگر موبایل وارد وبسایت میشند و اپلیکشن شما هنوز آماده نشده یا کاربری اپلیکیشن شما رو نصب نداره روی مرورگر موبایل سایت خیلی بهتر براش باز میشه البته باز هم عرض میکنم این ریسپانسیو بودن ربطی به اپلیکیشن نداره.

معمولا برای اپلیکیشن api اختصاصی مثلا با json یا حتی xml مثل فیدها یا موارد دیگه استفاده میشه و میتونید جدا از وبسایتتون طراحی کنید فقط با دیتابیس سایتتون در ارتباط باشه و معمولا فقط محتوا رو ارسال میکنند مثل لینک ویدئو و از پلیر خود اندروید یا ios استفاده میشه. مثل نرم افزارهای ویندوز دقیقا

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
ربطی به هم ندارند سایتتون رو هر جور که دوست دارید طراحی کنید بعدا میتونید اپلیکیشن هاتون رو هر طور که دوست داشتید بسازید.
البته اگر از الان سایتتون و ریسپانسیو طراحی کنید خیلی بهتر هست و کابران که با مرورگر موبایل وارد وبسایت میشند و اپلیکشن شما هنوز آماده نشده یا کاربری اپلیکیشن شما رو نصب نداره روی مرورگر موبایل سایت خیلی بهتر براش باز میشه البته باز هم عرض میکنم این ریسپانسیو بودن ربطی به اپلیکیشن نداره.

معمولا برای اپلیکیشن api اختصاصی مثلا با json یا حتی xml مثل فیدها یا موارد دیگه استفاده میشه و میتونید جدا از وبسایتتون طراحی کنید فقط با دیتابیس سایتتون در ارتباط باشه و معمولا فقط محتوا رو ارسال میکنند مثل لینک ویدئو و از پلیر خود اندروید یا ios استفاده میشه. مثل نرم افزارهای ویندوز دقیقا
ممنون از توضیحاتتون.
ولی خوب موضوع همینه. اینکه مثلا من برای وب سایت یک پلیر خیلی جذاب با css و html5 طراحی کردم، می خوام از همون در اپلیکشین هم استفاده بشه، اینطوری باید از پلیر اندروید استفاده کنم.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
ممنون از توضیحاتتون.
ولی خوب موضوع همینه. اینکه مثلا من برای وب سایت یک پلیر خیلی جذاب با css و html5 طراحی کردم، می خوام از همون در اپلیکشین هم استفاده بشه، اینطوری باید از پلیر اندروید استفاده کنم.

مشکلی نداره بعدا میتونید با برنامه نویسی سمت موبایل پیاده سازی بکنیدیش و دستتون باز هست.

بالا