منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

استفاده از PuTTY برای ایجاد تونل (به جای V*P*N)

phoenix_i06

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,124
لایک‌ها
174
محل سکونت
آمریکا
سلام

تا حالا از PuTTY استفاده کردید؟ با توجه به مشکلاتی که الان هست میتونه جایگزین V*P*N باشه؟
http://www.putty.org/

ممنون
 

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 آپریل 2004
نوشته‌ها
4,682
لایک‌ها
179
محل سکونت
اصفهان
میشه ازش به صورت ***** استفاده کرد
من یه مدت استفاده میکردم ، سرعتش خوبه و مشکل خاصی نداره
 

Bell

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 می 2008
نوشته‌ها
174
لایک‌ها
6
برای اتصال به Backend ازش استفاده میکنم ... سایکل کردن سرور ها .. کوئری گرفتن و ...
 

ali20052005

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2005
نوشته‌ها
73
لایک‌ها
1
محل سکونت
shiraz

CANOR

Registered User
تاریخ عضویت
11 آپریل 2006
نوشته‌ها
1,476
لایک‌ها
26
محل سکونت
NoWhere !
برای اینکار شما باید به ssh دسترسی داشته باشید
اکثر vps ها و همه سرورهای اختصاصی امکان دسترسی به ssh رو به شما میدن
 

safa2002

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2007
نوشته‌ها
222
لایک‌ها
1
دوستان آی پی اگه دارن بزارن
يك آموزش برای PuTTY :


این روش برای کسانی است که سرور هاستینگ دارند یا سروری با ای پی ولید دارند که می خواهند جهت استفاده های مختلف نظیر e-gold و paypal که نیاز به ای پی استاتیک است و یا عبور از ف ی ل ت ر می توانند از راه حل زیر پیروی کنند .
برای این کار نیاز به نرم افزار putty و دسترسی root در سرور لینوکس دارید .
برنامه putty را باز کرده و host name ( or ip adress ) را با توجه به ای پی سرورتان پر کنید .
سپس از منو سمت چپ به قسمت tunnel رفته و source port را برابر با پورتی ( مثلا 2000 ) می دهید و از 6 قسمت پایین یdynamic را انتخاب کنید . سپس add را بزنید .
حال open را بزنید و یوزر پسورد root را وارد کنید .
حالا نوبت firefox است .
firefox را باز کنید و از منو بالا به منو tools => Options => Advanced => Network => Settings رفته :
Manuals Proxy Configuration را انتخاب کرده سپس ***** Host را برابر با localhost قرار داده و port را همان پورتی که در source port برنامه putty زدید می گذارید
به دنیای بدون ف ی ل ت ر و آزاد اینترنت بدون محدودیت خوش آمدید
 

pool

همکار بخش ارز دیجیتال و کریپتوکارنسی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
24 می 2006
نوشته‌ها
3,829
لایک‌ها
10,682
آقا گل گفتی سرعتش وحشتناکه فیلترم مالیده Ip توپ Made in USA انگار توی مملکت از ما بهترونی. https توپ

موادلازم: یک عدد vps یا ددیکیت برای دسترسی به روت - یک عدد نرم افزار putty - یک عدد نرم افزار فایر فاکس و آموزش safa2002
 
Last edited:

phoenix_i06

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,124
لایک‌ها
174
محل سکونت
آمریکا
سرعتش وحشتناکه یعنی خوبه یا بده؟

آقا گل گفتی سرعتش وحشتناکه فیلترم مالیده Ip توپ Made in USA انگار توی مملکت از ما بهترونی. https توپ

موادلازم: یک عدد vps یا ددیکیت برای دسترسی به روت - یک عدد نرم افزار putty - یک عدد نرم افزار فایر فاکس و آموزش safa2002
 

cyber boy

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2005
نوشته‌ها
1,373
لایک‌ها
7
سن
33
محل سکونت
US
من که نتونستم browse کنم ...
 

pool

همکار بخش ارز دیجیتال و کریپتوکارنسی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
24 می 2006
نوشته‌ها
3,829
لایک‌ها
10,682
من که نتونستم browse کنم ...

الان به پی پال و لایبرتی لاگین کردم چند تا سایت فیلتر شده رو هم دیدم بابا خفه شدیم *** نسبت به این سرعت خیلی میاره پایین البته من ددیکیت دارم. putty نباید ببندی
 

pool

همکار بخش ارز دیجیتال و کریپتوکارنسی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
24 می 2006
نوشته‌ها
3,829
لایک‌ها
10,682
اسکرین اتچ کردم.
 

Damn

Registered User
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3,225
لایک‌ها
623
محل سکونت
In Lousy time
اکثرا از این روش استفاده میکردم و راضی هم هستم اما الان اعدادش ندارم
 

alternative

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
16
محل سکونت
Tehran
برای من سرعتش خیلی پایینه ، آیا دلیل خاصی داره ؟
 

Damn

Registered User
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3,225
لایک‌ها
623
محل سکونت
In Lousy time
کلا استفاده از این چیزا روی سرعت تاثیر میذاره
 

ali.h12

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2008
نوشته‌ها
474
لایک‌ها
101
محل سکونت
SP
به نظرتون ارزشش رو داره به خاطر این روش یه vps بگیرم
قیمتش چنده ( برا این کار با سرعت خوب)
 
بالا