• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده دو کارت GTX 580 و 560Ti بطور همزمان

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
سلام..
موضوع داستان از اسم تاپیک معلومه اما جریان از این قراره که..
گرافیک و مادربورد خودم (MSI 580GTX Lightning Xtreme Edition & Maximus IV Extreme)بدون هیچ مشکلی باهم کار میکنند..اما چون میخواستم یه تستی داشته باشم از سیستمی که 2تا کارت انویدیا روش هست و یکیش صرفا برای فیزیک فعال ، اول با یه گرافیک GTX260 و بعد از اون با یه 560 Ti که برای یکی از دوستانم گرفته بودم ، این تست رو انجام دادم...ولی..
در هیچ حالتی نتونستم این 2تا کارت رو باهم روی سیستم داشته باشم..حتی توی چیدمانهای مختلف..
هیچ کدوم از کارتها تصویر نمیدادن..
به نظرتون من جایی اشتباه کردم و میشه برطرفش کرد؟یا مورد خاصی وجود داره و من از اون بی خبر هستم؟
از دوستان و اساتید خودم میخوام که راهنمایی کنند..ممنون از لطفتون :cool:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
عزیز جان دو گرافیک باید یکی باشه!!!چطور میخوای اینارو با هم مچ کنی وقتی یه مدل نیست!!!

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
عزیز جان دو گرافیک باید یکی باشه!!!چطور میخوای اینارو با هم مچ کنی وقتی یه مدل نیست!!!

سلام..
فرمایش شما کاملا صحیحه..من خودم هم قبلا SLI کرده بودم 2تا 460 رو..اما اگه یه سرچی کنید توی نت خیلی از کاربرا هستن که 1دونه،SLI،3Way و..گرافیک روی سیستمشون هست و یه کارت دیگه مثل 9800GT هم برای فیزیک استفاده میکنند..:cool:

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
سلام..
کسی چیزی به ذهنش نمیرسه که بتونه کمک کنه؟:cool:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
شما وقتی دو کارت رو رو سیستم نصب میکنید کارتها رو به هم وصل میکنید