آژانس هواپیمایی
pop up

استفاده همزمان دو کامیپیوتر از یک خط ADSL

شروع موضوع توسط darya_s ‏7 نوامبر 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    دوستان چگونه میتوان بطور همزمان با دو کامپیوتر از یک خط ADSL با یک مودم که دو پورت (یکی LAN و یکی USB) دارد، استفاده کرد؟ IP هم استاتیک هست.
    لطفا توضیحاتتون زیر دیپلم باشه:blush:
    ممنون
     
  2. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    خوب کاش مدل مودم و برندش رو هم میگفتید .. اگر روتر خوب الان از کدوم خروجی مودم دارید اینترنت استفاده میکنید ؟
     
  3. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    مودم ASUS مشکی هست. مدلش رو نمیدونم. الان از LAN ولی فرقی نمیکنه، قبل از USB استفاده میکردم.
     
  4. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    از usb استفاده کن و روتر رو میتونی dhcp server کنی
    و lan رو به اون یکی دستگاه وصل کن
    خودش ip میگیره و وصل میشه
     
  5. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    اینو نفهمیدم. زیر دیپلم لطفا
     
  6. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  7. boxilink
  8. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    بله.
    راستش الان دستی IP دادم. یادم نیست قبلا چطوری وارد تنظیمات مودم میشدم.
    خیر، تا حالا دو تا سیستم رو شبکه نکردم.
     
  9. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    عزیز اینکارو بکن اول ببین جواب میگیری یا نه
    با usb وصل شو به مودم
    از خروجی شبکه هم یه کابل وصل کن به کارت شبکه اون یکی سیستمت
    حالا برو تو تنظیمات کارت شبکه اون سیستم و بگو با dhcp ip بگیره ( بری توش خودش میفهمی کدومو میگم . 2 ردیف داره هر ردیف 2 گزینه داره . اگه dhcp بزنی بقیه گزینه ها غیر فعال میشن) حالا برو تو تنظیم کارت شبکه و renew رو بزن ببین میتوki هح بگیره یا نه
    اگه نتونست
    با سیستمی که باهاش از طریق usb به مودم وصلی ip مودم رو بره و وارد تنظیمات مودمت شو( ip شو تو دفترچه مودم نوشته)
    اینکارو کردی بگو که ادامه بدم
     
  10. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    وقتی یکی از کامپیوترها را با LAN وصل میکنم و دیگری را با USB، پیغام IP Conflict میدهد، راهی ندارد که این مورد را حل کنم؟
     
  11. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    خوب یه ip رو به دو سیستم ندین که!
    شما باید وارد تنظیمات مودم شین
    ip مودمو پیدا کن و واردش شو
     
  12. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    قبل از اینکه دو سیستم رو وصل کنی با یه سیستم به مودم وصل شد و برو dhcp رو فعال کن . بعد سیستم بعدی رو وصل کن که آی پی کانفلیکت نگیری .
    توی تنظیمات کانکشن سیستمهات هم همه رو بزار رو حالت auto .
     
  13. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    این dhcp رو پیدا نکردم.


    پیدا کردم، بعدش چی؟

    این dhcp رو پیدا نمیکنم.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    دوست عزیز یه کم ریزتر توضیح بدین
    یعنی وارد ستاپ مودم شدین و دی اپ سی پی رو پیدا نکردین ؟ یا اصلا نتونستین ؟
     
  16. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    وارد ستاپ مودم نتونستم بشم، خیلی عجیبه، نمیدونم چرا.
     
  17. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    خوب از اونجاییکه هنوز نتونستم دو تا کامپیوتر رو به اینترنت وصل کنم، نمیتونم زیاد با کامپیوتر خودم آنلاین بشم.
    اما خیلی عجیبه که وارد ستاپ مودم نتوستم بشم. اوایل از طریق مودم تنظیمات اینترنت رو انجام میدادم. و اون ip رو که باهاش وارد ستاپ مودم میشم، نوشته بودم که الان میبینم ip اینترنت من هست ولی باهاش نمیشه وارد ستاپ مودم شد. خیلی وقت هم هست که از network connection دستی ip وارد میکنم و دیگر از ستاپ مودم استفاده نمیکردم.

    اینکه گفتید از خروجی کارت شبکه یک کابل وصل کنم به کارت شبکه اون یکی کامپیوتر، آیا منظورتون اینه که از خروجی کارت شبکه مودم وصل کنم؟ یا کارت شبکه دو تا کامپیوتر رو بهم وصل کنم؟

    برای dhcp توی تنطیمات کارت شبکه، همون توی TCP/IP هست یا جای دیگه؟
    این help ویندوز هم که بدرد نمیخوره.
     
  18. IKEA

    IKEA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,733
    تشکر شده:
    4
    IP های ADSL رو یه جا یادادشت کنین بعد اولی رو به 10.0.0.5 تغییر بدین و OK بزنین ، بعد تو Internet Explorer 10.0.0.2 رو بزنین Admin password میخواد که از تو دفترچه مودم در بیارین و به dhcp که دوستان میگن میرسین

    بعد همه این کار ها اخری اون IP ها رو به دوباره تو قسمت کانکشن ADSL وارد کنین تا وصل بشه فقط VPI VCI رو عوض نکنین که باید به شرکت معظم تماس بگیرین...[​IMG]
     
  19. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1

    کار نمیکنه :(
     
  20. linktaz

    linktaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    من یه مودم tp link 8811 دارم که یک پورت usb و یک پورت lan داره.میخوام همزمان از دو پورت استفاده کنم.آیا تنظیماتش شبیه همینایی است که واسه دوستمون گفتید؟
    بعضی جاها مطالبی خوندم اما نفهمیدم.میشه کمکم کنید؟
    آیا میشه یه isp از مود MER پشتیبانی نکنه؟
     
  21. linktaz

    linktaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    هیشکی جوابمو نمیده؟:(
     
  22. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    منم همین مودم رو میخوام بگیرم.
    منتها میخوام ببینم همزمان میشه از دو پورت استفاده کرد برای اینترنت؟