• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استقلال

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
پس کی شخصیت قهرمانی داره اگر استقلال نداره!؟! اینو جدی میپرسم!؟
داريوش جان چه سوالي ميپرسيا! خب پرسپوليس ديگه
مگه نديدي ابومسلم رو برد؟؟ اين خيليه بالاخره يه تيمي رو بردن!:happy:
بعدشم آخر تمام مصاحبه هاي بعد از انصراف استقلاليا گفتن كه اميد واريم پرسپوليس هم مثل استقلال بتونه با حمايت تماشاگرانش قهرمان بشه و همراه استقلال نماينده ايران در آسيا باشه... نميدونم! يعني واقعا طرفدارهاي پرسپوليس فكر ميكردن اگه به استقلال ميخوردن با اين تيم! برابر قهرمان ليگي كه توش نهم شدن حرفي داشتن؟!

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
نبايد انصراف ميداد ، ما هواداران جام حذفی هم ميخواستيم

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از t_mohsen :
نبايد انصراف ميداد ، ما هواداران جام حذفی هم ميخواستيم
که بلکه از صدقه سر ما پاس هم بره جام باشگاه ها!
282.gif

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
به نظرم باید یه قانون بذارن تا تیمی هایی که نیمه راه از مسابقات انصراف میدن جریمه بشن تا اینجوری هر کی هر کی نشه....
tooth.gif

چه بسا تیم هایی که توسط همین تیم های انصراف داده , حذف شده اند در صورتی که با این تیم ها برخورد نمی کردند شانس قهرمانی داشتند...
2.gif

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
تیمی که با اقتدار و حقانیت قهرمان بشه هیچوقت برای جام کم اهمیت تر حذفی کنار نمیکشه ، مگر اینکه وحشت از شکست و حذف توسط تیمهای ضعیفتر داشته باشه.به همچین تیمی نمیگن قهرمان!
استقلال اگه واقعا ادعای حقانیت داشت میومد و ادامه میداد در اون حالت حتی اگه از طرف نوژن حذف هم میشد هیچ اتفاقی نمی افتاد ، خیلی تیمهای بزرگ دنیا توسط تیمهای کوچیک تو جام حذفی حذف شدن،استقلال از چلسی بزرگتر تشریف داره؟! حذف شد اتفاقی افتاد؟
ولی با این کار و استفاده از حربه پرسپولیس مسخره ترین و سطحی ترین کاری بود که میتونستن انجام بدن.
مطمئن باشین استقلال تو آسیا به جایی نمیرسه ، چون میترسه!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به نظرم استقلال این کار رو به خاطر کمک به پرسپولیس انجام داد.یه جور تبانی!
من که اصلا با این کار استقلال حال نکردم.تو لیگهای اروپایی یکی از افتخارات بزرگ تیمها اینه که تو یه فصل سعی میکنن هر سه جام ممکن، یعنی لیگ،جام حذفی و جام باشگاههای اروپا رو به دست بیارن.اونوقت استقلال اومد این کارو کرد.

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hadipro :
به نظرم استقلال این کار رو به خاطر کمک به پرسپولیس انجام داد.یه جور تبانی!
من که اصلا با این کار استقلال حال نکردم.تو لیگهای اروپایی یکی از افتخارات بزرگ تیمها اینه که تو یه فصل سعی میکنن هر سه جام ممکن، یعنی لیگ،جام حذفی و جام باشگاههای اروپا رو به دست بیارن.اونوقت استقلال اومد این کارو کرد.
دادکان میگفت این انصراف خلاف قوانیینه، و معلوم نیست قبولش کنند.!!!

itnlive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كناره‌گيري استقلال تهران از رقابت‌هاي جام حذفي كه به گفته‌ي مديرعامل اين باشگاه با تصميم هيات مديره بوده است با رد اين ادعا از سوي عضو هيات مديره باشگاه استقلال وارد مرحله‌ي تازه‌اي شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شامگاه روز چهارشنبه هفته‌ي گذشته رسما از سوي باشگاه استقلال تهران كناره‌گيري اين تيم از رقابت‌هاي جام حذفي در حالي اعلام شد كه اين تيم دو جلسه تمريناتش را براي بازي با نوژن مازندران پشت سر گذاشته بود و امير قلعه‌نويي و بازيكنان اين تيم نيز در تدارك سفر به ساري بودند.

محمد حسين قريب صبح روز جمعه در گفت‌وگويي اعلام كرد كه اين تصميم با نظر هيات مديره و براي تقويت تيم ملي و به دليل خستگي بازيكنان انجام شده است.

هر چند نظري جويباري نيز در گفت‌وگو با ايسنا با تاكيد بر كناره‌گيري استقلال بحث خستگي و كمك به تيم ملي و حتي پرسپوليس را دليل اصلي اين موضوع دانست اما، ظاهرا او نيز اطلاع چنداني از هويت تصميم گيرندگان اصلي اين تصميم نداشت.

اتفاق جالب‌تر اين موضوع نيز زماني به وقوع پيوست كه امير قلعه‌نويي سرمربي قهرمان استقلال در گفت‌وگويي اعتراض خود را نسبت به اين تصميم اعلام كرد و تاكيد داشت كه اين كناره‌گيري به نفع استقلال نيست و حتي او در جريان اين ماجرا نيز نبوده است.

بيانيه‌ي وزارت رفاه و باشگاه استقلال پس از اين كناره‌گيري و حتي گفته‌هاي مديرعامل اين باشگاه حكايت از اين داشت كه هيات مديره نقش اساسي در اين تصميم داشته است اما، عشرت شايق عضو هيات مديره‌ي باشگاه استقلال كه به گفته‌ي خودش تاكنون در تمام جلسات هيات مديره حضور فعال داشته است درگفت‌وگو با ايسنا تاكيد كرد كه هيات مديره هيچ گاه چنين تصميمي نگرفته است.

نماينده‌ي مردم تبريز در مجلس شوراي اسلامي به ايسنا گفت: هيچ تصميمي در خصوص اين كه استقلال در جام حذفي بماند يا كنار بكشد از سوي هيات مديره گرفته نشده است، اصلا هيات مديره روي اين موضوع هيچ بحثي نداشته است.

وي تصريح كرد: در آخرين نشست هيات مديره كه دوشنبه هفته‌ي گذشته انجام شد تنها در خصوص برنامه‌ريزي براي ليگ قهرمانان آسيا و جشن قهرماني براي تجليل از بازيكنان مطرح شد.

شايق تاكيد كرد: هيات مديره و شخص بنده معتقديم كه بحث ماندن يا كناره‌گيري از جام حذفي يا هر رقابت ديگري از اختيارات سرمربي است. اين قلعه‌نويي است كه بايد نظر مستقيم در چنين تصميماتي داشته باشد.

شايق افزود: بنده به عنوان عضو هيات مديره در جريان كناره‌گيري از جام حذفي نبوده‌ام. اگر شبانه جلسه‌ي ديگري تشكيل شده است قطعا من از آن بي‌اطلاعم.

دستهای پشت پرده :lol:

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قابل توجه لنگیهای عزیز:rolleyes:
میدانم با گریه و زاری که پیش مسئولین استقلال کردید و برخلاف میل باطنی مربی و بازیکنان محترم این تیم از جام حذفی انصراف داد تا بلکه بتوانید تو جام حذفی قهرمان شوید هر چند که هنوز هم معلوم نیست و بازیهای بعدی مانده ولی از این تعجب میکنم که چقدر رویتان زیاد است و سنگ پا هستید که دو تا برد تیمتان آورده و زبونتون وا شد
اگه اگه هم قهرمان شوید از صدقه سری تیم استقلال است بروید و خجالت بکشید همین که دو تا برد آوردید شروع کردید به پست دادن وگرنه قبلش خبری نبود و همه رفته بودید تو لک :lol:
یه کم جنبه داشته باشید برای همین است که از هر چی لنگیه و دلاکه بدم میاد

استقلال همیشه قهرمان

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hossein1351 :
قابل توجه لنگیهای عزیز:rolleyes:
میدانم با گریه و زاری که پیش مسئولین استقلال کردید و برخلاف میل باطنی مربی و بازیکنان محترم این تیم از جام حذفی انصراف داد تا بلکه بتوانید تو جام حذفی قهرمان شوید هر چند که هنوز هم معلوم نیست و بازیهای بعدی مانده ولی از این تعجب میکنم که چقدر رویتان زیاد است و سنگ پا هستید که دو تا برد تیمتان آورده و زبونتون وا شد
اگه اگه هم قهرمان شوید از صدقه سری تیم استقلال است بروید و خجالت بکشید همین که دو تا برد آوردید شروع کردید به پست دادن وگرنه قبلش خبری نبود و همه رفته بودید تو لک :lol:
یه کم جنبه داشته باشید برای همین است که از هر چی لنگیه و دلاکه بدم میاد

استقلال همیشه قهرمان
مرسییییییی حسین!!
241.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
امیر قلعه نویی گفت: با کنار کشیدن استقلال از جام حذفی عملا من دیگر سر مربی این تیم نیستم چون که قرار دادی ندارم. وی افزود: دیگر شرایط برای فعالیت در ایتقلال خوب نیست.این نوع کار کردن با روحیات من سازگار ی ندارد.به نظر من سران باشگاه کار قشنگی انجام ندادند.وی که دلایل هیات مدیره را برای کنار کشیدن از جام حذفی قابل قبول نمیداند مدعی شد تیمش به راحتی می توانست فاتح جام حذفی شود.چرا که دیگر استرسی وجود نداشته و بازیکنان برای ثبت یک کار بزرگ (کسب هر دو جام)در تاریخ 60 ساله باشگاه استقلال هم قسم شده بودند.قلعه نویی تصریح کرد: من در نظر داشتم بازیکنانی مثل پیمان نادری و مرتضی ابراهیمی را در این بازی ها محک بزنم.
مستطیل سبز برای کادر فنی است اما آقایان مرا به عنوان سرمربی قبول ندارندچون بدون اینکه نظرم را بپرسند چنین کاری صورت داده اند.
دیروز عشرت شایق عضو هیات مدیره باشگاه استقلال مدعی شد هیات ممدیره چنین تصمیمی نگرفته و این تصمیم بر عهده سر مربی است!

منبع:روزنامه ایران

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
نشست شوراي معاونين باشگاه استقلال تهران تشكيل شد ومقرر شد تا با حضور همه‌ي اعضاء برنامه‌هاي اين باشگاه پيگيري شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از بحث‌هاي اخير در خصوص مسايل حاشيه‌اي باشگاه استقلال و احتمال جدايي امير قلعه نويي و محمد حسن قريب، شواري معاونين باشگاه تشكيل جلسه داد و در خصوص برنامه‌هاي آيند باشگاه بحث و بررسي كرد.

اين نشست در حالي انجام شد كه پيش از جلسه شوراي معاونين دكتر قريب در نشستي با منوچهر صالحي نماينده تام الاختيار وزارت رفاه در امور باشگاه استقلال، بر انجام راهكا‌ر‌هاي اجراي براي فصل آينده تيم استقلال بحث و تبال نظر كرده بودند.

شوراي معاونين باشگاه استقلال در جلسه خود متفق القول بر ادامه همكاري تمامي اعضا و خصوصا استمرار حضور امير قلعه نويي به عنوان سرمربي تيم استقلال تاكيد كردند و مقرر شد كه تا پيش از سوم خرداد ماه امير قلعه نويي برنامه‌هاي فني خود رابه مديريت باشگاه ارايه كند تا پس از بررسي در هيات مديره اجرايي گردد.

جشن قهرماني استقلال نيز با تصويب معاونين اين باشگاه در روز سوم خرداد ماه و در ورزشگاه دوازده هزار نفري آزادي برگزار خواهد شد.
---------------------------------------
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران اعلام كرد كه فصل آينده نيز در سمت خود باقي مي ماند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران ايلنا، امير قلعه نويي امروز پس از شركت در جلسه شوراي معاونان باشگاه استقلال تهران گفت: به طور قطع فصل آينده نيز در سمت سرمربي گري استقلال باقي خواهم ماند و به هيچ عنوان قصد رفتن از اين تيم را ندارم.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
چقدر اخبار زد و نقیض :D

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قابل توجه لنگیهای عزیز
كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت:«دوست دارم پرسپوليس قهرمان مسابقات جام حذفى شود زيرا ثابت شده است كه استقلال و پرسپوليس هميشه نمايندگان خوبى براى ايران در آسيا بوده اند.»
«محمود فكرى» در گفت وگويى تصريح كرد:«قهرمانى استقلال در ليگ برتر و حضور پر شور هواداران ما در ورزشگاه سبب شد كه انگيزه پرسپوليس هم براى كسب عنوان قهرمانى بالا برود و با تلاش دو چندان در پى كسب عنوان قهرمانى باشند.»
وى افزود:«پرسپوليس در بازى مقابل ملوان خوب كار كرد و با حضور بيش از ۵۰ هزار نفر در ورزشگاه توانست به مرحله نيمه نهايى صعود كند، اميدوارم با حمايتى كه از تيم پرسپوليس صورت مى گيرد اين تيم به جايگاه واقعى خود برسد و بتواند قهرمان جام حذفى شود.»كاپيتان تيم استقلال در خصوص اتفاقات اخير اين باشگاه گفت:«فعلاً خبر دقيقى از باشگاه نداريم اما اميدواريم كه وضعيت تيم هر چه سريع تر مشخص شود.»فكرى تصريح كرد:«شرايط استقلال براى حضورى موفق در فصل آينده ليگ برتر در جام قهرمانان آسيا مناسب است، اما در صورتى مى توانيم فصل بعد هم موفق باشيم كه تكليف بازيكنان هر چه سريع تر مشخص شود در صورتى كه بخواهيم فصل بعد هم موفق باشيم بايد تيمى پرقدرت و هماهنگ را براى فصل آينده آماده كنيم.»
وى افزود:«در صورتى كه مسؤولان نخواهند از اين فرصت استفاده كنند و به دنبال اختلافات و اين گونه مسائل باشند فرصت را از دست خواهيم داد و شايد در آخرين لحظات تيم را به صورت عجله اى جمع و جور كنيم.»
فكرى درباره جدايى احتمالى قلعه نويى از استقلال خاطر نشان كرد:«اميدوارم كه قلعه نويى فصل آينده هم در استقلال باشد و شرايط به شكلى پيش رود كه سال آينده در جمع استقلالى ها باشد البته رفتن يا ماندن قلعه نويى بستگى به نظر خودش دارد، در مجموع مى توانم بگويم كه الان وقت اختلاف و نفاق نيست مجموعه استقلال در حال حاضر بيش از هر چيز به اتحاد و يكدلى نياز دارد.

برین یه کم معرفت و جوانمردی یاد بگیرید تا کی ما به شما درس اخلاق بدیم خجالت هم خوب چیزی است :lol:

استقلال همیشه قهرمان

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از soheilstar :
چقدر اخبار زد و نقیض :D
خبري كه من نوشتم ديروز غروب روي سايت خبرگزاري ها قرار گرفت....يعني آخرين خبر اينه كه هم قريب هم قلعه نوعي فصل بعد هم تو تيم هستن;)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از Ashimoto :
خبري كه من نوشتم ديروز غروب روي سايت خبرگزاري ها قرار گرفت....يعني آخرين خبر اينه كه هم قريب هم قلعه نوعي فصل بعد هم تو تيم هستن;)
آره ، ولی نمیدونم چرا تو 1 یا دوروز اینقدر حرفشون عوض میشه .اصلا معلوم نیست چه خبره:D

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من این تاپیک و تازه دیدم
استقلال
استقلال
استقلال
قهرمان

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از ♂MAJID :
من این تاپیک و تازه دیدم
استقلال
استقلال
استقلال
قهرمان

خوش اومدی مجید جان امیدوارم که همیشه موفق باشی
یه کم پوست این لنگیها رو بکنیم:lol:

استقلال همیشه قهرمان

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hossein1351 :
خوش اومدی مجید جان امیدوارم که همیشه موفق باشی
یه کم پوست این لنگیها رو بکنیم:lol:

استقلال همیشه قهرمان
حسین جان خیلی باهات حال میکنم!

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از ♂MAJID :
حسین جان خیلی باهات حال میکنم!

خیلی چاکریم:)

::::::::::::::::::::::::::::فراخوان عمومی ::::::::::::::: (جهت اطلاعات بیشتر به تاپیک پرسپولیس سری بزنید)
والا من برای خودش میگم چون بچه های تو این سن خیلی الگو پذیرن و این تاپیکها ممکن باعث بد آموزی آنها شود و تاثیرات جبران ناپذیری بر ذهن کودکان و آینده سازان مملکت بگذارد:D
مثل الان که لنگ را مظهر عشق و علاقه خود قرار داده و کورکورانه داره از آن طرفداری میکنه و به آن افتخار میکنه ما بزرگان فروم باید از اینگونه فجایع و از به انحطاط کشیده شدن نسل آینده مملکت جلوگیری کنیم چون اینها توطئه آمریکا و اسراییل و ایادی آنهاست تمامی افراد و بزرگان این فروم باید از این معضل اجتماعی جلوگیری بعمل آورده و بجای بازی کودکان با لنگ آنها را به بازیهایی مثل اتل متل توتوله و قایم باشک تشویق کنیم و از رفت و آمد آنها با دوستان ناباب بر حذر داریم.............:cool:
به امید آنروز.........:rolleyes:

استقلال همیشه قهرمان

بالا