دوست من اسکریپت آمادش هست
فقط باید از عمو گوگل کمک بگیری
! درست میگن..متاسفانه از اين عموي مهربان چيزي دستگيرم نشد! شما اگه پيدا كردي منو خبر كن. ممنون
در اینکه تاپیکش زیرخاکیه شکی نیست! ولی معمولا بسته محتویات فید، کدش رو مینویسن.
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید ولی من جواب ام رو نگرفتم ! منظور من این بود که امکانی در php ومود دارد که مثلا در هر پنج دقیقه فید ها را چک کند یا این کار و توسط بازدید هر بیننده می تونیم انجام بدیم!والا توضیحش که میشه کد نویسیشدر واقع اون فید رو با کد نویسی میخونیم و پارامترهای جدید (بسته به تاریخ ارسال پارامتر) رو استخراج میکنیم و میفرستیم به دیتابیس
![]()
من امکانات آماده ندیدم توی خود پی اچ پی... اسکریپتی شاید باشه ولی من ندیدم تاحالا. ولی معمولا بسته به فید مینویسنش، فکر نکنم اگر اسکریپتی هم باشه بتونه هر فیدی رو ساپورت کنه.خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید ولی من جواب ام رو نگرفتم ! منظور من این بود که امکانی در php ومود دارد که مثلا در هر پنج دقیقه فید ها را چک کند یا این کار و توسط بازدید هر بیننده می تونیم انجام بدیم!
با تشکر
WOOOW! دستتون درد نکنه! کارم رو راه انداختید!من امکانات آماده ندیدم توی خود پی اچ پی... اسکریپتی شاید باشه ولی من ندیدم تاحالا. ولی معمولا بسته به فید مینویسنش، فکر نکنم اگر اسکریپتی هم باشه بتونه هر فیدی رو ساپورت کنه.
/
برای چک کردن هر 5 دقیقه هم میشه برای اسکریپت یه cron job نوشت.