آژانس هواپیماییexchanging

اسمبلی 32 بیتی چیه؟؟

شروع موضوع توسط saeed_vb ‏10 مارس 2006 در انجمن برنامه نویسی

  1. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    سلام به همگی دوستان برنامه نویس
    چند وقت پیش یک سیستم عامل دستم رسید که داخل یک فلاپی جا میشه محیط گرافیکی قشنگی هم داره
    داخل توضیحاتش نوشته که با اسمبلی 32 بیتی نوشته شده من که خیلی خوشم امد
    حالا میخواستم ببینم کسی میدونه این اسمبلی 32 جیه؟:rolleyes:
    ممنون میشم
    سعید
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام سعید جان
    خوبی
    بر اساس اینکه ریجستر ما چند بایت بگیره . اسمبلی رو تقسیم بندی میکن . یعنی اگر ax بین 0 تا ffffh باشه ( 16 بیتی )و اگه بین 0 تا ffffffffh باشه میگن 32 بیتی

    امیدوارم کمک کنه
     
  3. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا

    ممنون ولی من میگم این سیستم عامله اونم روی یک فلاپی خودش هم بوتم داره
    اگه تونستم برات آپلوذش میکنم حتما ببینش
     
  4. redjoker

    redjoker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نصف جهان
    اگه جايي ديگه آپلود كردي لينكش را به ما هم بده :) بايد جالب باشه ...
     
  5. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام خوب هستید؟
    سعید جان منتظرم .
    خوب دقیقا سیستم عامل 32 بیتیه یعنی میتونه تا 4 گیگ رم رو حافظه بندی کنه .
    بخاطر همین هم با اسمبلی 32 بیتی نوشته شده است .
     
  6. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    بازم سلام آپلودش کردم اینم لینکش حتما ببینیدش
    :D :D
    http://www.4shared.com/file/966133/6dcd5656/m078pre3.html

    اول آن زیپش کنیذ بغد فایل exe اجرا کنید بعدش یک فلاپی فرمت شده ازتون میخواذ

    راستی برای نصب ویندوز 98 میخواد
    موفق باشید
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
  9. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    دارم دانلود ميكنم مرسي
     
  10. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
  11. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    من از سایت خودش گرفتم. خیلی جالبه و امکانات خوبی داره. ولی روی Virtual PC که جواب نداد. روی یکی از سیستم هام که فلاپی داشتم گذاشتم. بوت شد و صفحه گرافیکیش هم اومد ولی بعد هنگ کرد. دیگه فرصت نکردم از اون روز تستش کنم.
    این سایتشه: http://www.menuetos.net
    همونجا اطلاعات کامل به همراه اسکرین شات داره.
     
  12. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    بچه ها سایت خودش دیگه نمیاد . لینک هم خرابه
     
  13. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    سایت الان که برای من مشکلی نداره. اتفاقا دیروز فرصتی شد و تستش کردم. خیلی جالب بود. این همه امکانات، و حتی بازی و خیلی چیزهای دیگه در یک دیسکت!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    آقا سایتشون برای چند ساعت پایین بود . الان درست شد و گرفتمش اما اصلا روی سیستمم اجرا نشد :(
     
  16. wolfskin

    wolfskin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    107
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    من اوني رو كه saeed_vb آپلود كرده بود رو گرفتم و روي vmWare تست زدم. جواب داد.
    جالب بود. چيز عجيبي هم نيست چون برنامه هايي كه به زبان اسمبلي نوشته ميشن حجم كمي رو مي گيرن به همين خاطر اين سيستم عامل توي يه ديسكت جا مي شه.
    ولي اوني كه توي سايت خودش هست به نظر ميرسه به CPU 64 Bit احتياج داشته باشه.
     
  17. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    اتفاقا منم CPU 64 Bit داشتم اما اجرا نشد .
    اما فکر کنم این دیگه میشه اسمبیلی 64 بیتی[​IMG]