اسم وب لاگمون فارسي نميشه

pilapila

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2002
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
1
من هر كاري مي كنم نمي تونم اسم فارسي بالاي لاگم بذارم ف حتي مستقيم كدهاي يوني كد رو گذاشتم ولي بلاگر همرو قاطي مي كنه كسي راهي بلده؟

اگه يه نيگا بندازين ممنون ميشم :?:
<a href='http://www.saye-roshan.blogspot.com' target='_blank'>http://www.saye-roshan.blogspot.com</a>
 

Mahour

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سلام
اگه برين توي setting وبلاگتون و توي قسمت Title عنوان يونيكدتون رو وارد كنيد ، فارسي ميشه ;)
البته حواستون باشه كه توي Template وبلاگتون قسمت عنوان وبلاگ بايد اينطوري باشه :
<font size="4" color="#ffffff"><span style='color:green'><$BlogTitle$></span></font>

موفق باشيد
راستي وبلگ خوبي داريد ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
واسه اينكه اذيتت نكنه... برو توي تمپليت و مستقيم جاي عبارت <$BlogTitle$> اون اسم خودت رو ولي به صورت يونيكد (كدهاي چهار رقمي) بنويس. ديگه نيازي به تنظيمات بلاگر و اين چيزا نيست...
 
بالا