آژانس هواپیمایی
pop up

اسم وب لاگمون فارسي نميشه

شروع موضوع توسط pilapila ‏17 ژانویه 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. pilapila

    pilapila کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    1
    من هر كاري مي كنم نمي تونم اسم فارسي بالاي لاگم بذارم ف حتي مستقيم كدهاي يوني كد رو گذاشتم ولي بلاگر همرو قاطي مي كنه كسي راهي بلده؟

    اگه يه نيگا بندازين ممنون ميشم :?:
    <a href='http://www.saye-roshan.blogspot.com' target='_blank'>http://www.saye-roshan.blogspot.com</a>
     
  2. Mahour

    Mahour کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    4
    سلام
    اگه برين توي setting وبلاگتون و توي قسمت Title عنوان يونيكدتون رو وارد كنيد ، فارسي ميشه ;)
    البته حواستون باشه كه توي Template وبلاگتون قسمت عنوان وبلاگ بايد اينطوري باشه :
    <font size="4" color="#ffffff"><span style='color:green'><$BlogTitle$></span></font>

    موفق باشيد
    راستي وبلگ خوبي داريد ;)
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    واسه اينكه اذيتت نكنه... برو توي تمپليت و مستقيم جاي عبارت <$BlogTitle$> اون اسم خودت رو ولي به صورت يونيكد (كدهاي چهار رقمي) بنويس. ديگه نيازي به تنظيمات بلاگر و اين چيزا نيست...