• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپانسر(خواهشن کمک کنید)

mehran0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
دوستان من یه سایت فیلم دارم به آدرس دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم که الان 1 ماه 20 روز که زدم این سایت قبلا آدرسش 98movies.in بود که 6 روز بعد ف ی ل ت ر شد آدرس های بعدی 98movies1.in که 2 روز بعد ف ی ل ت ر شد که اصلا تو گوگل ثبت نشده بود و آدرس 98movies2.in بعد از 2 ساعت که ثبت شد ف ی ل ت ر شد این سایت من واسش زیاد هزینه کردم چون سیستمش وردپرس اما دست کاری شده هست و فقط قالبش ریپ شده هست که هزینه ریپشدنش شد 40 هزارتومان چون با سیستم و کد ها تطبیق داده شد(آدرس یاب هم سفارش دادم که ساختن و گذاشتم تو سایت و الان آمار بهتر شده) ، ادرس جدید که دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم بعد از 5 روز زدم و هنوز ف ی ل ت ر نشده ، کلا تو این 1 ماه 4 تا دامین عوض میشد که اصلا نزاشت سایت بیا بالا
من الان هاست دانلودم روی سرور مجازی ویندوز هست به آدرس s1.98movies.in هست و هاردش 100 گیگ و پهنای باند نامحدود داره چون الان مشکلات مالی واستم پیش اومده میخواستم بدونم کسی میتونه اسپانسر بشه تا تعداد مطالب و ورودی و ... بالا بره(چون مطالبش کمه فعلا) و وقتی سایت گرفت قول میدم که هزینه هاش و ... بدم ، تا اون وقت میتونم بنرشو بزارم بالا یا یه پست ثابت واسش تو ایندکس سایت بزارم؟؟
خواهشن کمک کنید چون سایت آیندش خوبه

بالا